TotalGreen LED vészvilágító lámpatest (IP65) 2 Watt EXIT

16. / 29.

Termékleírás

Ár:
19 297 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Rendelésre

Szállítási idő:
3 munkanap

TotalGreen LED vészvilágító lámpatest (IP65) 2 Watt EXIT

Nagyítható képek

TotalGreen LED vészvilágító lámpatest (IP65) 2 Watt EXITTotalGreen LED vészvilágító lámpatest (IP65) 2 Watt EXITTotalGreen LED vészvilágító lámpatest (IP65) 2 Watt EXITTotalGreen LED vészvilágító lámpatest (IP65) 2 Watt EXIT

Energiacimke

TotalGreen LED vészvilágító lámpatest (IP65) 2 Watt EXIT
GyártóTotalGreen
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 2 Watt
Foglalat Beépített LED
IP védelmi szint IP65
Akku / elem típusa 3.6 Volt, 1.8 Ah
Akku töltési ideje 18 - 24 óra
Akkus működés ideje 3 óra
Szélesség355 mm
Magasság110 mm
Hosszúság55 mm
Szín Fehér

DIP LED diódával szerelt kijárat jelző vészvilágító tábla. Az akkuk a ledeket 3 óráig képesek üzemeltetni áramszünet, illetve vészhelyzet esetén.

IP65-ös kivitel, vizes, nedves, párás helyiségekben, uszodákban, fürdőkben is használható. Amennyiben vizes helyen alkalmazott vészvilágító lámpái sűrűn tönkremennek, úgy érdemes ezt a vízvédett biztonsági világítást választani. Töltés közben is világít! 1 db öntapadós EXIT feliratot tartalmaz a csomag!

  • Automata világítás.
  • Túlterhelés védelem.
  • Rövidzár védelem.

LED vészvilágító lámpatest (IP65) 2 Watt EXIT

Menekülési utak és vészkijáratok

Részlet a 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM - a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről rendeletből, a vészvilágításra és vészkijáratra vonatkozóan:

  • 3. § (1) A menekülési utakat és a vészkijáratokat szabadon kell hagyni, azoknak a lehető legrövidebb úton a szabadba vagy valamely biztonságos területre kell vezetniük. A menekülési utakat és a vészkijáratokat úgy kell kialakítani, megjelölni, és olyan állapotban kell tartani, hogy azokon a munkavállalók gyorsan és biztonságosan el tudják hagyni a munkahelyeiket, illetve szükség esetén gyorsan kimenthetők legyenek.
  • (2) A vészkijáratok és a hozzájuk vezető útvonalak számát, méretét, illetve kialakításukat a munkahelyek igénybevételétől, felszereltségétől és méreteitől függően, az ott tartózkodó személyek legnagyobb létszámából kiindulva kell a vonatkozó jogszabályokban meghatározottak alapján megtervezni.
  • (3) Csak kifelé, a menekülés irányába nyitható vészkijáratok alkalmazhatók. A vészkijáratokat nem szabad úgy lezárni vagy rögzíteni, hogy azokat vészhelyzetben ne lehessen használni.
  • (4) Toló- vagy forgóajtó vészkijárat céljára nem alkalmazható.
  • (5) A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat a vonatkozó jogszabályban meghatározott módon kell jelzésekkel ellátni.
  • (6) A vészkijárati ajtókat nem szabad kulcsra zárni. A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat, valamint a hozzájuk vezető közlekedési útvonalakat és ajtókat szabadon kell hagyni, hogy azok bármikor akadálytalanul használhatók legyenek.
  • (7) A vészkijárati útvonalakat és ajtókat olyan vészvilágítással kell ellátni, amely áramkimaradás esetén is működőképes és a szükséges megvilágítást biztosítja.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés
Link: TotalGreen LED vészvilágító lámpatest (IP65) 2 Watt EXIT
Kategória: Jelzőfény, vészvilágítás » 3.6 Volt, 1.8 Ah » 18 - 24 óra » 3 óra » 230 Volt (50/60Hz) » Beépített LED » IP65 » Fehér » 2 Watt
Cikkszám: TG-4105.30027-0803.01335
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése