V-TAC - Led reflektor tartó konzol reklámtábla világításhoz (70-200W)

29. / 144.

Termékleírás

Ár:
4 530 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
4 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

V-TAC - Led reflektor tartó konzol reklámtábla világításhoz (70-200W)

Nagyítható képek

V-TAC - Led reflektor tartó konzol reklámtábla világításhoz (70-200W)V-TAC - Led reflektor tartó konzol reklámtábla világításhoz (70-200W)V-TAC - Led reflektor tartó konzol reklámtábla világításhoz (70-200W)V-TAC - Led reflektor tartó konzol reklámtábla világításhoz (70-200W)
GyártóV-TAC
Alapanyag Fém
Szín Fekete
Hosszúság870 mm
Szélesség170 mm

Led reflektor tartó konzol reklámtábla világításhoz (70-200W).

- Led reflektor tartó konzol reklámtábla világításhoz (70-200W)

A LED fényvetők legtöbbször az oldalfalra szerelve kerülnek felhasználásra, innen látják el világítási feladataikat, legyen szó homlokzat- vagy járdavilágításról, kirakatok vagy cégtáblák megvilágításáról.

A reflektor tartó konzol segítségével mintegy távtartóként tudjuk felszerelni a fényvetőket, a hosszú szár végére felrögzített reflektor pedig erős fénysugárral világítja meg a falat, reklámtáblát, feliratot, stb, így felhívva a járókelők és úton-utcán közlekedők figyelmét egy szép épületrészletre, egy vállalkozásra vagy szolgáltatásra.

A fekete alumínium tartó hosszú szára négyszögletes keresztmetszetű, ezen keresztül praktikusan végigvezethetőek a reflektor bekötéséhez szükséges vezetékek is.

Alkalmas reklámtábla, cégtábla, hirdetőtábla éjszakai megvilágításához, hiszen a sötétben legjobban fénnyel tudunk kihangsúlyozni fontos információkat. Olyankor is hasznos lehet, ha a ledes reklámtáblát drágának találjuk, vagy egyszerűen csak nem szeretnénk kiemelni a már meglévő hirdetést.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 3
100.0% 3
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

LED reflektor, utcai lámpa képek, ötletek

20 W akciós LED fényvetők belső kert megvilágításáraLED reflektor 10 Watt. A fehér homlokzaton szép a fehér fényvető, pedig egy szürke kötődoboz is felkerült alá.Hátsó épület világítása 10 watt ledes reflektorokkalKét 30W LED reflektor egymástól 6 méterre van felszerelveMűanyag kötődobozból jönnek a LED reflektor vezetékekKapubejárót világító reflektorLED reflektor, wifi jeladó, biztonsági kamera - mind az épület sarkán kerültek felszerelésreBejárati ajtó fölé is került egy 30w ledreflektorDió lazúr, fehér ledreflektor30 Wattos, fehér reflektor bejáró világításhoz30W reflektor: egyik a bejárót, másik a hátsó keret világítjaPapírdoboz raktár 20 Wattos ledes fényvetővelNem sötét az udvar télen sem a 20 wattos fényvetők miatt.Szaletli kivilágítása az Aeropark Budapest repülőmúzeumbanLed reflektorok az Aeropark Budapest repülőmúzeuban20 Watt LED reflektor sötétben, fából készült nyitott garázsonLED reflektor fa kocsibeállóra szerelve, nappal. Sötétben nagyon szépen világítanak!LED reflektor az akvárium fölött
Link: V-TAC - Led reflektor tartó konzol reklámtábla világításhoz (70-200W)
Kategória: LED reflektor, utcai lámpa » Fém » Fekete » Kiegészítő
Cikkszám: SKU 3622
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 1980 gramm

Asztali nézet megjelenítése