Függöny Center (2016-02) Négyzet alakú spot lámpák 525 Ft-ért!

1. / 3.

Termékleírás

Ár:
0 Ft
db

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Függöny Center (2016-02) Négyzet alakú spot lámpák 525 Ft-ért!
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a {{kategoria}} kategóriában találhat.
GyártóFüggöny Center
ANRO azonosító12702
Garancia idő1 évNégyzet alakú spot lámpák bruttó 525 Ft/darabos áron!

Négyzet alakú spot lámpák bruttó 525 Ft/darabos áron!

A tavalyi évtől a Kanlux magas minőségű szpot lámpái mellett egy újabb beszállító süllyesztett lámpatesteit vettük fel kínálatunkba, "olcsó szpot" néven. A minőség valamivel alacsonyabb, lévén préselt lemezből készülnek, de ár-érték arányukat tekintve kiválóak. Most három újabb lámpatest vált elérhetővé, ráadásul a manapság igen divatos négyzetes alakban, mindössze 525 Ft-os darab áron! A termékeket itt tekinthetitek meg.

Függeszthető és gipszkartonba építhető alu LED profilok!

Függeszthető és gipszkartonba építhető alu LED profilok!

A különböző alumínium LED profilok felhasználási lehetősége lassan közelíti a végtelent. A LED szalagokkal együtt hihetetlen mennyiségű világítási megoldásra alkalmasak, és ezeket csak tovább növeli a most bemutatott három új típus. Ebből kettő a függeszthető alumínium profilok választékát bővítette: segítségükkel különböző típusú és alakú lámpatesteket (ledes csillárokat) készíthetünk. A harmadik újdonság a gipszkartonba süllyeszthető profil egy újabb típusa, mely a közepes mérettartományt célozza meg, hiszen kis és extra nagy méretűből már eddig is volt a kínálatunkban. Ezeknek a profiloknak a segítségével mennyezeti rejtett világítás készíthető, a fenti promóciós fotón is erről látható kép.

Naturtex termékek

Naturtex termékek

Egy kicsit elkanyarodunk most a világítástechnikától: lakásfelszerelési részlegünkben megjelentek a Naturtex kiváló minőségű ágyneműi, ágyneműhuzatai, ágytakarói illetve matracvédői. A nagy sikert befutott magyarországi vállalat már minden földrészre exportálja termékeit, a magyar piacon sem ismeretlenek, sőt! Most új együttműködési feltételeinkkel a multiknál jóval kedvezőbb áron tudjuk kínálni a teljes szortimentet!

Elszívó ventilátorok, hővisszanyerős szellőztetők

Elszívó ventilátorok Passzív és hővisszanyerő szellőztetés

A magas energia árak és fűtési költségek folyamatosan magukkal hozzák az egyre vastagabb és jobb hőszigetelő anyagokat, és nyílászárókat. Azonban ezzel teljesen megszüntettük a légcserét, így a párás levegő, a penészesedés minden eddiginél nagyobb problémát jelent a háztartásokban. A legegyszerűbb és legjobb védekezési mód ez ellen a szellőztetés, és annak is valamilyen automatizált formája. A hagyományos elszívó ventilátorok kínálatát is bővítettük: megjelentek a dekor ventilátorok, melyekkel ízlésesen, dizájnosan oldhatjuk meg a szellőztetési feladatokat, illetve ugyanebben a kategóriában az extra csendes ventilátorok is helyet kaptak!

A fenti termékek főleg mosdókba, fürdőszobákba és konyhákba valóak, általában szakaszos üzemeltetésűek. A folyamatos szellőztetésre is kínálunk megoldást: passzív és hővisszanyerő szellőztetőket, melyekkel kiküszöbölhetjük a használt levegő egészségkárosító hatását és a pára miatti penész képződést. Sőt! A hővisszanyerő rendszerekkel komoly energia mennyiséget spórolhatunk meg, hiszen a használt meleg levegővel előmelegíthetjük a beáramló friss levegőt!

Üdvözlettel:

Tályai Gábor

ANRO Épületdíszítés Kft. - www.anrodiszlec.hu
Az ország leglátogatottabb épületdíszítési webáruháza!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a {{kategoria}} kategóriában találhat.
Link: Függöny Center (2016-02) Négyzet alakú spot lámpák 525 Ft-ért!
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése