Naturtex Bambuszos törölköző (50 x 100 cm) - Lime

8. / 26.

Termékleírás

Ár:
2 293 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Rendelésre

Szállítási idő:
10 munkanap

Naturtex Bambuszos törölköző (50 x 100 cm) - Lime
GyártóNaturtex
Alapanyag 40% pamut, 60% bambusz (500 g/m2)
Méret50 x 100 cm
Szín Zöld
Moshatóság40°C

A Naturtex Bamboo törölköző kellemes tapintású és gyors nedvességfelszívó képességű. Alapanyaga kevert, az anyag súlya 500 g/m2. Pompázatos színvilágának köszönhetően nemcsak használati tárgyként, hanem a fürdőszoba színes kiegészítőjeként is tekinthetünk rá. A tarkabarka bambusz törlők akár ajándéknak is kiválóak.

Bambuszos törölköző (50 x 100 cm) - Lime

Tisztálkodás, zuhanyzás, vizes lemosás, fürdés alkalmával fel kell itatni a testen lévő vizet, mely célra legmegfelelőbb a törölköző. A törölköző szárítkozás közben felszívja a bőrön lévő vizet és ez elhalt hámsejteket is eltávolítja a bőrről.

A nedves törölköző (csakúgy mint más vizes textília) kiváló melegágya lehet a baktériumoknak, ezért hiába a tiszta test törlésére alkalmazzuk, azt gyakran szükséges mosni. A nedves törölközőt két használat között mindig érdemes megszárítani, ily módon csökkenthető a nedves anyagon megjelenő baktériumok terjedése.

Javasolt egyénenként külön fürdőlepedőt használni, amelyet minimum hetente egyszer javasolt mosni. A mosdóban lévő kéztörlőt hetente többször is moshatjuk, függően a családtagok számától, a törölköző használatának és szennyeződésének mértékétől.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0

Törölköző, köntös képek, ötletek

Naturtex fehér frottír köntös egy 32 éves, fej nélküli fiatalasszonyon :)Zuhanyzás-fürdés után általában rajtunk van a fürdőköntösMindennap zuhanyzás után: frottír köntös zsebbel, kötővel, nyakgallérralEz a fehér köntös pont olyan, mint amit a hotelben is szoktak adni!A törölközőakasztón kapott helyet a köntös is, így kéznél van fürdés után
Kényelmes pihenés Naturtex ágyneműben!

Kényelmes pihenés Naturtex ágyneműben!

Vélemények, értékelések

2016. február 22.

Az emberi test alvás közben töltődik és frissül fel, ezáltal fontos, hogy minél kényelmesebb környezetben pihenhessünk. Cégünk az ágyfelszerelések, paplan- és párnahuzatok, ágyneműk, ágytakarók és egyéb lakástextíliai termékekkel bővítette kínálatát, melyek közvetlenül a piacvezető Naturtex gyártótó…

Link: Naturtex Bambuszos törölköző (50 x 100 cm) - Lime
Kategória: Törölköző, köntös » 40% pamut, 60% bambusz (500 g/m2) » 50 x 100 cm » 40°C » Zöld » Törölköző
Cikkszám: 5998306365150
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 504 gramm

Asztali nézet megjelenítése