Naturtex Tulipán pehelypaplan (200x220 cm) - 650 g, dupla takaró

1. / 85.

Termékleírás

Ár:
55 891 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Naturtex Tulipán pehelypaplan (200x220 cm) - 650 g, dupla takaró

Nagyítható képek

Naturtex Tulipán pehelypaplan (200x220 cm) - 650 g, dupla takaróNaturtex Tulipán pehelypaplan (200x220 cm) - 650 g, dupla takaró
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Ágyneműk kategóriában találhat.
GyártóNaturtex
ANRO azonosító12391
Garancia idő1 év
Ágynemű típusaPaplan
Paplan méret200 x 220 cm
Töltet típusa100% libapehely
Töltet súlya650 g
Fedőanyag típusa100% pamut, tollbiztos angin
Szín Fehér
MoshatóságLeírás szerint
CsomagolásNylon hordtáska
Ágynemű töltetToll és pehely

Extra meleg, puha és finom pehelypaplan két személynek

A fehér libapehellyel töltött Tulipán paplan magas melegségi fokozatú termék, köszönhetően a pehely különleges hőszigetelő képességének. A téli időszakban, hűvös-fagyos évszakban és hideg időjárás esetén is jól használható a pehelydunyha, amely extra meleget biztosít az ágyban. Mindezek ellenére a paplan könnyű, akár egy felhővel takaróznánk!

A steppelt takaró klasszikus kazettás varrásmóddal készül. A kazettás kialakításnak köszönhetően "a pehelytöltet kamrákba van zárva", ezáltal elkerülhető, hogy a pelyhek elmozduljon a takaró különböző részeiből vagy hogy éppen egy helyen zsúfolódjon össze.

A Tulipán paplan fedőanyaga 100% pamut. Az angin sűrű szövése miatt garantált a toll- és pehelybiztosság, azaz nem fogja arcunkat megszúrni a töltet és nem is fog kibújni a töltet borítóanyagán. A fedőanyag sarkán Naturtex Royal sarokcímke található.

A NOMITE® antiallergén minősítés következtében a Tulipán pehelytermékek az allergiásoknak is megfelelők. A Nomite technológia garantálja, hogy a poratkák és azok ürüléke ne hatolhasson át a töltetet körülvevő anginon.


Magyar Termék Nagydíjas pehelypaplan

A 90%-ban minőségi libapehely töltőanyagú termékcsalád prémium kategóriát képvisel az ágyneműk között. Ezt a kiváló minőséget 2008-ban Magyar Termék Nagydíjjal jutalmazták, így a Naturtex Gyapjú és Tollfeldolgozó Kft. Tulipán fantázianevű garnitúrája országos hírnévre tett szert!

A Magyar Termék Nagydíj® olyan termékek és szolgáltatások körében van meghirdetve, amelyek a legszigorúbb minőségi követelményeknek, fogyasztóvédelmi és környezetvédelmi elvárásoknak is megfelelnek, ezáltal komoly elismerést tudhat magának a Tulipán garnitúra minden eleme.


Öko-Tex® Standard 100 követelményeinek megfelelő pehelypaplan

A Naturtex Tulipán pehelypaplan rendelkezik az Öko-Tex® védjeggyel. Az Öko-Tex® -„Bizalom a textíliában” címkével ellátott termékek a felhasználó számára jelzik, a hogy a textíliát egy nemzetközileg független szervezet ellenőrizte. A vizsgálat keretében tanúsítják, hogy adott textília nem tartalmaz káros anyagokat, például bőrt irritáló vegyszermaradványokat vagy egészségügyi szempontból kifogásolható anyagokat.

Tulipán pehelypaplan (200x220 cm) - 650 g, dupla takaró


A Naturtex pehely titka

A libapehely hőszigetelő képessége kiváló, így az ezzel töltött paplanok könnyűek és melegek. A magyar toll és pehely nemzetközi piacokon is elismert és a Naturtex is kizárólag a legjobb alapanyagokat kívánja termékeiben felhasználni.

A toll és pehely tisztítása 32°C meleg, kristálytiszta termálvíz segítségével történik, mely garantálja a töltet maximális tisztaságát. A gyártási folyamat végén a modern víztisztítási rendszer biztosítja, hogy csaknem ivóvíz tisztaságú víz jut vissza a természetbe.

A Naturtex különleges termoolajos szárítási eljárást használ, amely 135°C-os hőmérsékleten működik, így a tollban és pehelyben található baktériumok és gombák 99%-a elpusztul. Az új és rövidebb szállítási folyamat a tollat rugalmasabbá teszi és a termék élettartama nő.


Tollal és/vagy pehellyel töltött ágyneműk

A hagyományos tolldunyhák és pehellyel töltött takarók puhasága, pufisága, süppedési képessége sokak emlékében él még. Éppen ezért modern korunk ellenére még mindig vannak, akik a tradicionális töltetű paplanokat és takarókat kedvelik. Ennek oka az lehet, hogy a pehely kifejezetten a melegítést szolgálja (a madarakat is ez tartja melegen). A pehely másik fontos tulajdonsága, hogy könnyen leadja a nedvességet így biztosítva szárazságot az alvás folyamán. A pehellyel töltött paplanok kiválóan körülveszik az ágyban lévő személyt, ezáltal jól be lehet burkolózni vele és élvezni az extra melegséget!

A tollal és/vagy a pehellyel töltött paplanok tisztán tartásához a vegytisztítás javasolt. A valódi libatollból, libapehelyből készült paplanok speciális módon tisztíthatóak, amelyekkel paplangyártók, tollfeldolgozók vagy vegytisztítók rendelkeznek. Házilagos mosás esetén a töltet tönkremehet, azáltal, hogy a toll/pehely összecsomósodik a víztől.

A használat során karbantartásként érdemes a pelyhes ágytermékeket naponta felrázni, felfrissíteni. Időnként meg is szellőztethetjük, arra azonban ügyelni kell, hogy nem szabad tűző napfényre kitenni, az ugyanis kiszáríthatja a töltetet, amely által törékeny lesz és veszít komfortosságából. A pehelypaplan és pehelypárna levegőztetése árnyékos-hűvös helyen javasolt.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Ágyneműk kategóriában találhat.

Ágyneműk képek, ötletek

Szatén kispárna még a csomagolásában.Ez egy elég tömör, kemény párna.Naturtex Aloe Verás kispárna - ez bizony egy kemény párna, amely magasan tartja a fejet.Aloe Verás Naturtex - vettem egy új kispárnát, remélve, hogy jó lesz és kényelmesebben alszok!
Kényelmes pihenés Naturtex ágyneműben!

Kényelmes pihenés Naturtex ágyneműben!

Vélemények, értékelések

2016. február 22.

Az emberi test alvás közben töltődik és frissül fel, ezáltal fontos, hogy minél kényelmesebb környezetben pihenhessünk. Cégünk az ágyfelszerelések, paplan- és párnahuzatok, ágyneműk, ágytakarók és egyéb lakástextíliai termékekkel bővítette kínálatát, melyek közvetlenül a piacvezető Naturtex gyártótó…

Link: Naturtex Tulipán pehelypaplan (200x220 cm) - 650 g, dupla takaró
Kategória: Ágyneműk » Paplan » Toll és pehely » Nylon hordtáska » 100% pamut, tollbiztos angin » Leírás szerint » 200 x 220 cm » Fehér » 650 g » 100% libapehely
Cikkszám: 5998306308270
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése