Vents Ablak légbeeresztő (passzív ablak szellőző) fehér

32. / 238.

Termékleírás

Ár:
4 106 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
2 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Vents Ablak légbeeresztő (passzív ablak szellőző) fehér

Nagyítható képek

Vents Ablak légbeeresztő (passzív ablak szellőző) fehérVents Ablak légbeeresztő (passzív ablak szellőző) fehérVents Ablak légbeeresztő (passzív ablak szellőző) fehérVents Ablak légbeeresztő (passzív ablak szellőző) fehérVents Ablak légbeeresztő (passzív ablak szellőző) fehérVents Ablak légbeeresztő (passzív ablak szellőző) fehér
GyártóVents
ANRO azonosító12366
Garancia idő1 év
IdőkapcsolóNincs
Páraérzékelő Nincs
Szélesség400 mm
Magasság25 mm
Hosszúság20 mm
Cső átmérő0 mm
TípusPasszív szellőztető
Szín Fehér

Ablak vastagság: 40-60 mm

A modern épületek alapfeltétele a megfelelő légycsere. A régi időkben a szellőzés "tervezése" a nyílászárók nem megfelelő tömítettségén alapult. Azonban a mai modern nyílászárók már csaknem 100%-os légtömörségűek, szellőzést zárt állapotukban nem adnak, így más megoldást kellett keresni. Ez az ablak szellőző egy passzív eszköz, mely biztosítja a levegő természetes áramlását, a friss levegőt tökéletesen záródó ablakoknál is.

A szellőztetés legjobb módja a hővisszanyerős szellőztetés, azonban ez nem mindenhol valósítható meg, a fizikai kiépítés és anyagi korlátok miatt. Ezekre a helyekre és a ritkán használt épületek, helyiségek (pl. nyaraló, hétvégi ház, kerti szerszámtároló, stb.) szellőztetésére kiváló megoldás ez a passzív légbeeresztő készülék.

A szellőztető egyszerűen felszerelhető, a felszereléshez egy fúróra és a termék csomagolásában lévő sablonra van csak mindösszesen szükség.

Ablak légbeeresztő (passzív ablak szellőző) fehér

Fa tüzelésű (cserépkályha, kandalló) és nyílt égésterű gáz tüzelésű fűtőberendezések működéséhez is szükséges az égési levegő utánpótlásának biztosítása. A korszerűsített épületekben beépített jól szigetelő ablakok már nem biztosítanak megfelelő szellőzést, ezért gondoskodnunk kell a légellátásról.

Az elégtelen légellátás a gázkészülék, kazán, kályha megfelelő működését is zavarhatja, nemcsak a helyiségben lévők egészségi állapotát veszélyezteti. A szellőző utólagos beépítését a kéményseprő is megkövetelheti!

 

A passzív szellőztető előnyei:

 

  • Nem igényel áramforrást, nincs energiafelhasználás.
  • Bárhová beépíthető, csak egy megfelelő furatot kell létrehozni a falban.
  • Szabályozható - beállítható a megfelelő légbeáramlási mennyiség.
  • Biztonságos - ha nem vagyunk otthon, akkor sem kell az ablakot nyitva hagyni de a szellőztetés ekkor is biztosított.
  • Szellőztetéskor nem jön be a lakásba a por, a rovar, az utca zaja.
  • A legolcsóbb szellőztető rendszer.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 23
87.0% 20
13.0% 3
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

Ventilátorok, elszívók képek, ötletek

Magánrendelő várótermében oldalfalra szerelt ventilátorFehér szellőző kb 6 cm átmérőjű kívülrőlMűanyag szellőzőrács (felújított vályog épületen, szellőztetés céljából beépítve)RGB LED tápegysége és vezérlése egy szerelőajtó mögé van rejtve a gipszkartonbanLámpa és ventilátor egymás mellett egy kis vécébenVentilátor falra szerelveFürdőszobába szerelt Vents ventilátorVents műanyag szerelőajtó kád falába építve, zárt-csukott állapotbanVents műanyag fehér 200x250 szervizajtó, 267 mm magasVents műanyag fehér 200x250 szervizajtó, 217 mm szélesVents ellenőrző ablak, szerelőajtó, kádajtó fehér műanyagbólNyitott szerelőajtó, ahol látni az általa eltakart kád lefolyószifontSzépen beépített és szépen kifugázott szerelőajtó, mozaikcsempével burkolt kádfalba szerelveA szerelőajtón keresztül ellenőrizhető és javítható a kádlefolyóVents műanyag szervizajtó D 200x250 szerelőajtóYtong falba épített Vents műanyag ajtó a kádszerelvények eléréséhezVents szerelőajtó kád falába építve, nyitott állapotbanAutomata zsalus ventillátor plafonba építve
Passzív és hővisszanyerős szellőztetők

Passzív és hővisszanyerős szellőztetők

Vélemények, értékelések

2016. február 11.

Napjaink szigetelési technológiája közel tökéletes, ám ez azzal jár együtt, hogy a természetes légcsere teljesen megszűnik az épület szerkezeti elemein keresztül. Sajnos ez igen sok problémával jár együtt, hiszen a magas páratartalom elindítja a falak és a nyílászárók nedvesedését, ami egyrészt csök…

Vents elszívó ventilátorok

Vents elszívó ventilátorok

2 vélemény, értékelés

2016. február 05.

Elszívó ventilátor választékunk eddig nem volt kielégítőnek tekinthető, azonban most a Vents termékeivel bővítettük áruházunk kínálatát. Több mint 200 darab új ventilátor került fel, melyek között megtalálhatóak a dekorációs ventilátorok, a csendes és extra csendes elszívók, az intelligens ventiláto…

Utolsó vélemény, értékelés:

Kedves Zoltán! Sajnos a gravitációs zsaluk még nem lettek befotózva, így csak a gyári képekkel tudjuk bemutatni a terméket - a gyári képek illusztrációként szolgálnak, de ezek s… Tovább »

Tályai Piroska / ANRO - 2018.10.30. 14:41

Link: Vents Ablak légbeeresztő (passzív ablak szellőző) fehér
Kategória: Ventilátorok, elszívók » Nincs » Nincs » Fehér » Passzív szellőztető
Cikkszám: Vents PO 400
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 165 gramm
P: H-07-04

Asztali nézet megjelenítése