Kifutó termékek 20-50% kedvezménnyel!

Vents iFan ventilátor (IP44) intelligens - topáz előlappal

106. / 233.
Garancia: 1 év
100 mm
Elszívó - gördülőcsapágyas
31 dB
106 m3
Topáz
Vents iFan ventilátor (IP44) intelligens - topáz előlappal
Vents iFan ventilátor (IP44) intelligens - topáz előlappal Vents iFan ventilátor (IP44) intelligens - topáz előlappal Vents iFan ventilátor (IP44) intelligens - topáz előlappal Vents iFan ventilátor (IP44) intelligens - topáz előlappal Vents iFan ventilátor (IP44) intelligens - topáz előlappal Vents iFan ventilátor (IP44) intelligens - topáz előlappal Vents iFan ventilátor (IP44) intelligens - topáz előlappal Vents iFan ventilátor (IP44) intelligens - topáz előlappal
Ár:
36 942 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

Részletes leírás

Vents iFan intelligens, programozható, távirányítható elszívó ventilátor, különböző színű előlapokkal.

Innovatív kivitelű elszívó ventilátor mely különleges kialakítása új komfort szintre emeli a fürdőszobák, mosdók, WC-k, konyhák és lakáscélú helyiségek szellőztetését. A különböző színű előlapokkal teljesen személyre szabható, a beltér színeivel harmonizáló előlap választható.

A képen lévő színek és mintázatok a valóságban eltérhetnek!

Vents iFan intelligens ventilátor

iFan intelligens elszívó ventilátor távirányító

Multifunkcionális vezérlés akár távirányítóval is

A távirányító és a vezérlőpanel lehetővé teszi az iFan ventilátor intelligens funkcióinak egyszerű vezérlését.

Többféleképpen is felszerelhető

Sokoldalú felszerelés

Az iFan kialakítása lehetővé teszi, hogy akár állítva, akár fektetve is beszerelhető legyen.

Extra csendes ventilátor

Csendes lapátkerék

A speciális kialakítású propeller különösen alacsony zajkibocsájtású, legkisebb fokozaton mindössze 21 dB a hangja.

Különleges ventilátor

3D Design

Az előlap különleges 3D-s dizájnja és a gazdag színválaszték lehetővé teszi, hogy a legkifinomultabb belső terekből se lógjon ki az elszívó ventilátor.

Cserélhető csőcsatlakozó

Cserélhető csőcsatlakozó

A cserélhető csatlakozóknak hála, a 100 mm-es és 125 mm-es kivezető csövekre is csatlakoztatható.

Levehető motor

Levehető motor

A motor könnyen kivehető a beépített burkolatból, így az esetleges karbantartási munkálatokhoz nem kell megbontani a légszerelvényeket.

 • Intelligens páraérzékelő és vezérlési funkciók a kiegyensúlyozottabb mikroklíma eléréséért.
 • Megbízható gördülőcsapággyal szerelt motor, minimális energiaigénye legfeljebb 3,8 Watt.
 • Gumi rezgéscsillapító csatlakozó, a vibráció elnyelése és a csendes működés érdekében.
 • A motor túlmelegedés elleni védelemmel felszerelve.
 • Ultravékony burkolat.
 • Egyenáramú betáplálással, elektronikus vezérléssel rendelkezik, a hagyományos szénkefés mechanikus rendszer helyett.
 • Választható előlap színek.

Milyen ventilátort vegyek, mire jó, mit jelent?

Siklócsapágy vs. gördülőcsapágy

 • Röviden: a gördülőcsapágyas kivitel a jobb, tartósabb. A siklócsapágyas kivitel rövid, szakaszos üzemeltetésre megfelelő, a folyamatos működtetést nem bírja. A siklócsapágy működési elvéből adódóan a beépítése kötött: csak oldalfalra építhető be, döntve vagy mennyezetbe építve nagyon gyorsan elromlik. Ezzel szemben a golyóscsapágyas (gördülőcsapágyas) kivitel akár folyamatos működtetésre is alkalmas, illetve a beépítése teljesen szabad, tehát akár döntve, akár oldalfalba vagy mennyezetbe is beépíthető.

Időkapcsolós kivitelű elszívó ventilátor

 • Általában a villanykapcsolóra kötik ezt a típusú ventilátort így a villany felkapcsolásakor a ventilátor is bekapcsol, majd a villany lekapcsolása után még a beállított ideig (általában 2-30 perc között) működik. Kifejezetten ajánlott pl. WC-be, így minden használat után szellőztet.

Páraérzékelős kivitelű elszívó ventilátor

 • Jellemző felhasználási területe a fürdőszobai használat volt, ahol a zuhanyzás közben keletkezett párára bekapcsol, majd a kellő páratartalom eléréséig szellőztet. Azonban a új lakásépítések és felújítások során a túlzásba vitt szigetelés, illetve a szellőztetés csökkentése miatt keletkező párásodás és penészesedés új piacot teremtett ezeknek a ventilátoroknak. Teljesen automatikusan működik, a beállított páratartalmat meghaladva (általában 60-90%) automatikusan bekapcsol és addig működik, amíg a beállított páratartalom alá nem szellőztet.

Automata zsalus elszívó ventilátor

 • Az elszívó ventilátorok a használt levegőt egy csövön keresztül kidobják kültérre, azonban a kültéri hideg vagy meleg levegő ugyanúgy beáramolhat a lakásba, ha a ventilátor éppen nincs használatban. Az automata zsaluzat ezt a visszaáramlást szünteti meg, oly módon, hogy kikapcsolt állapotban a zsaluzat zárt állapotban van, így csak minimális levegő tud rajta áthaladni. Bekapcsolt állapotban a zsalu kinyílik, így a beépített ventilátor akadálytalanul tud szellőztetni. Az automata zsalu helyettesíthető egy visszacsapó szeleppel.

Szúnyoghálós kivitel

 • A fenti példából látható, hogy a levegő be tud jutni a légtechnikai csöveken keresztül a házba. Azonban ahol a levegő bejut, ott bejutnak a rovarok is. Ezt megakadályozandó, egyes ventilátorok rendelkeznek szúnyoghálóval. A szúnyogháló nélküli változatok esetében egy kiegészítő visszacsapó szelep szintén útját állja a rovaroknak.

Specifikációk

Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 4 Watt
IP védelmi szint IP44
Levegőszállítás 106 m3
Zajszint 31 dB
Cső átmérő100 mm
IdőkapcsolóVan
Páraérzékelő Van
TípusElszívó - gördülőcsapágyas
Szín Topáz
Szélesség152 mm
Magasság206 mm
Hosszúság57 mm
GyártóVents
ANRO azonosító12070
Garancia idő1 év

Kapcsolódó cikkek

Vents elszívó ventilátorok

Vents elszívó ventilátorok

2 vélemény, értékelés

2016. február 16.

Elszívó ventilátor választékunk eddig nem volt kielégítőnek tekinthető, azonban most a Vents termékeivel bővítettük áruházunk kínálatát. Több mint 200 darab új ventilátor került fel, melyek között megtalálhatóak a dekorációs ventilátorok, a csendes és extra csendes elszívók, az intelligens ventiláto…

Utolsó vélemény, értékelés:

Kedves Zoltán! Sajnos a gravitációs zsaluk még nem lettek befotózva, így csak a gyári képekkel tudjuk bemutatni a terméket - a gyári képek illusztrációként szolgálnak, de ezek s… Tovább »

Tályai Piroska / ANRO - 2018.10.30. 14:41

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Ventilátorok, elszívók képek, ötletek

Magánrendelő várótermében oldalfalra szerelt ventilátorFehér szellőző kb 6 cm átmérőjű kívülrőlMűanyag szellőzőrács (felújított vályog épületen, szellőztetés céljából beépítve)RGB LED tápegysége és vezérlése egy szerelőajtó mögé van rejtve a gipszkartonbanLámpa és ventilátor egymás mellett egy kis vécébenVentilátor falra szerelveFürdőszobába szerelt Vents ventilátorVents műanyag szerelőajtó kád falába építve, zárt-csukott állapotbanVents műanyag fehér 200x250 szervizajtó, 267 mm magasVents műanyag fehér 200x250 szervizajtó, 217 mm szélesVents ellenőrző ablak, szerelőajtó, kádajtó fehér műanyagbólNyitott szerelőajtó, ahol látni az általa eltakart kád lefolyószifontSzépen beépített és szépen kifugázott szerelőajtó, mozaikcsempével burkolt kádfalba szerelveA szerelőajtón keresztül ellenőrizhető és javítható a kádlefolyóVents műanyag szervizajtó D 200x250 szerelőajtóYtong falba épített Vents műanyag ajtó a kádszerelvények eléréséhezVents szerelőajtó kád falába építve, nyitott állapotbanAutomata zsalus ventillátor plafonba építve
Link: Vents iFan ventilátor (IP44) intelligens - topáz előlappal
Kategória: Ventilátorok, elszívók » 230 Volt (50/60Hz) » Van » IP44 » Van » Topáz » Elszívó - gördülőcsapágyas
Cikkszám: Vents 100 iFan - topaz violet előlappal
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése