Függöny Center (2016-01) GU10-es 7 Wattos LED lámpa 999 Ft-ért!

1. / 3.

Termékleírás

Ár:
0 Ft
db

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Függöny Center (2016-01) GU10-es 7 Wattos LED lámpa 999 Ft-ért!
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a {{kategoria}} kategóriában találhat.
GyártóFüggöny Center
ANRO azonosító11935
Garancia idő1 évGU10-es foglalatú 7 Wattos LED lámpák bruttó 999 Ft/darabos kisker áron!

GU10-es foglalatú 7 Wattos LED lámpák bruttó 999 Ft/darabos kisker áron!

Egy újabb kiváló ár érték arányú LED lámpát szeretnék a figyelmedbe ajánlani ebben a januári ónos esős hidegben. A GU10-es foglalatú 7 Wattos fényforrások legújabb típusai a raktárkészlet erejéig mindösszesen bruttó 999 Ft-os darab áron érhetőek el üzletünk kínálatában! Ráadásul ez nem csak egy típust, hanem összesen 6 terméket érint, hisz mind a 110°-os, mind a 38°-os sugárzási szögű termék mindhárom színhőmérséklete ennyibe kerül!

Az ár a 40 Ft+ÁFA hulladékkezelési díjat nem tartalmazza!

Az új 7 Wattos LED lámpákról készítettem egy összefoglaló cikket, melyben közelebbről is megismerheted ezeket a termékeket.

Sőt, most a hozzá tartozó GU10-es kerámia foglalatot is tudom ajánlani, mindössze 81 Ft-os darab áron. Ha már a tartozékoknál járunk: a beépíthető spot lámpatestből is találsz alacsony árú változatot: a fix kivitel 455 Ft-tól, a billenthető típus ára pedig 525 Ft-tól indul!

Samsung chipes LED modulok 5 év garanciával

Samsung chipes GOQ LED modulok

Még novemberben beszéltem egy régi partnerünkkel, aki világító táblákat gyárt, és rengeteg LED modult használ, amit szerencsére nálunk vásárolt. Ő vetette fel, hogy jó lenne, ha lenne hosszabb garancia idővel rendelkező LED modul, mert a megrendelők egyre gyakrabban kérik a 2 évnél hosszabb garanciát ezekre a reklámtáblákra. Gyorsan megvizsgáltuk a szóba jövő lehetőségeket, és a Samsung LED chipjeit beépítő GOQ modul gyártóra esett a választás.

Teljesen megbízok bennük, hiszen évtizedes tapasztalatra tettek szert a LED modulok gyártásában, csak a legjobb minőségű alkatrészekkel és anyagokkal dolgoznak. A fejlesztésen dolgozó mérnökkel folytatott beszélgetés szerint ők készítették az első valóban IP68-as, tehát teljesen és ténylegesen vízálló LED modulokat. Ennek a gyártási tapasztalatnak eredménye a termékekre biztosított 5 év garancia.

Az elérhető típusokat ebben a cikkben ismerheted meg közelebbről.

Ledes üvegpolc élvilágítás

Ledes üvegpolc élvilágítás

Általában nem vásárolok multinál, kivéve a tankolást, mert azt ugye nem lehet máshogyan megoldani. Azonban a karácsonyi őrületben mennem kellett az asszonnyal és más dolgom nem lévén megnéztem, hogy milyen a LED fényforrás kínálat. Ekkor találkoztam az eddig talán legjobban túlárazott termékkel: az üvegpolchoz megfelelő ledes élvilágítóval. Az előző munkahelyemen szállítottunk be multik részére, így nagyjából tudom, hogy ilyen termékek esetén elvárják az 80-100%-os haszonkulcsot.

Sajnos az előző beszállítónk megszüntette ezt a termékek, de éppen tárgyalásban voltam az egyik lengyel partnerünkkel, akik gyártanak ilyen üveglap világítást, és jelentem, most már alig negyed áron elérhető ez a termékcsalád a kínálatunkban: mindössze 649 Ft-ért kapható, ráadásunk nálunk minden színben elérhető, nem csak hideg fehérben.

Vékony LED reflektorok fehér és ezüst házzal

Vékony LED reflektorok fehér és ezüst házzal

LED reflektort már viszonylag régóta kínálunk kedves vásárlóinknak. Ezek zöme a hagyományos külalakkal rendelkező, úgynevezett Classic LED reflektor, mely az árérzékeny piacon jellemzően legyőzhetetlen. Sajnos azonban a feszültség ingadozása le tudja győzni, így nem ismeretlen számunkra az ezekkel a reflektorokkal kapcsolatos garanciális hiba. Azonban mivel a termék tápegysége nem bírja, így a csere csak ideig óráig jelent megoldást, a hálózati zavarnak köszönhetően újra meghibásodnak. Egyébiránt a termékkel nem volna probléma, mert ahol stabil az áramhálózat, ott évek óta probléma nélkül működnek.

Az új termékskála már egy magasabb minőségű tápegységgel érkezik, és a beszállító szerint sokkal jobban ellenáll a hálózati problémáknak. Természetesen ez majd egy év múlva fog kiderülni, de az első tesztek biztatóak. A termékkínálat még nem teljes, de már így is több mint 10 típusú fényvető érkezett, melyek között megtalálható a mozgásérzékelős és a mozgásérzékelő nélküli változat is.

Utcai LED lámpák

Utcai LED lámpák

A januári első beszerzések kisebb sokkot okoztak: az egyik partnerünknek szállítunk be utcai lámpákat kompakt fénycsöves és nátrium lámpás típusokból, azonban mindkét eddigi beszállítónk törölte ezt a termékcsoportot a kínálatából. Az indok: az alacsony kereslet miatt kivezetik, és már csak a ledes utcai lámpák lesznek elérhetőek ettől az évtől. Így, haladva a korral, mi is felvettünk a kínálatunkba egy új utcai lámpa sorozatot, mely 30 Wattól 150 Wattig biztosítja a nagy teljesítményű kültéri megvilágítást.

Egyrészről nem örülök, hiszen át kell vezetni a partnereket is erre az új technológiára, más részről pedig sokkal kellemesebb ezekkel a LED lámpákkal dolgozni. Eleve alacsonyabb a fenntartási és üzemeltetési költség, továbbá sokkal kevésbé sérülékenyek, mind a ház, mind a fényforrás tekintetében. Mindezek mellett kis méretű, kompakt kivitelűek, megjelenésükben pedig fényéveket vernek az előző generációs megoldásokra.

Üdvözlettel:

Tályai Gábor

ANRO Épületdíszítés Kft. - www.anrodiszlec.hu
Az ország leglátogatottabb épületdíszítési webáruháza!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a {{kategoria}} kategóriában találhat.
Link: Függöny Center (2016-01) GU10-es 7 Wattos LED lámpa 999 Ft-ért!
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése