Havanna barna ragasztó (48 mm x 66 méter) 52 my LowNoise

1. / 11.

Termékleírás

Eredeti ár: 261 Ft
Akciós ár:
235 Ft
tekercs

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Havanna barna ragasztó (48 mm x 66 méter) 52 my LowNoise
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Ragasztás, beépítés kategóriában találhat.
ANRO azonosító11872
Garancia idő1 év
Súly142 g
Szín Barna
Hossz 66 méter
Szélesség 48 mm
Vastagság 42 mikron
Hőmérsékleti tartomány -38°C-tól +85°C-ig

Internetes áruházként rengeteg ragasztóanyagot használunk fel. A ragasztást már megpróbáltuk a lehető legtöbb módon kikerülni (pl. kapcsozással), de még mindig elég sok "havanna barnát" használunk fel. Ennek okán folyamatosan kerestük a lehető legjobb ár érték arányú ragasztószalagot, hiszen 150 Ft-tól 390 Forintig szóródik ezeknek a ragasztóanyagoknak a tekercs ára.

Mint, gondoljuk sokan mások is, belefutottunk sok vállalhatatlan minőségű termékbe. Az általános hibák, gyártó megnevezése nélkül:

  • Túl vékony anyag: általában 40 mikron az adatlapon, de valójában sokszor csak 35 vagy 30 mikron vastagságú a ragasztószalag. Ezáltal letekerés közben szakad.
  • Gyenge ragasztó a tapadófelületen: természetesen azt már megtanultuk, hogy kézzel rá kell simítani a ragasztószalagot a papírdobozra, mert egyébként elengedi. Azonban találkoztunk olyan szalagokkal is, amit teljesen felesleges simogatni, mert minduntalan elengedi a papírt.
  • Nem megfelelő hossz. Ez főleg a nagyon olcsó, nagyon kínai ragasztószalagoknál fordul elő. A gyártó nemes egyszerűséggel a feltüntetett 50 méter helyett csak 44-46 métert teker a papírdobra, és máris olcsóbban lehet adni ugyanazt a terméket 10%-al. Általában senki sem teker le egy egész gurigát centi mellett, így a lebukás esélye elenyésző.

A sok próbálkozás után megtaláltuk a non plus ultra megoldást! Ez a ragasztószalag Európában készül (szerb), ráadásul "Low Noise" azaz alacsony zajkibocsájtású kivitel!

Havanna barna ragasztó (48 mm x 66 méter) 52 my LowNoise

Az alacsony zajkibocsájtás már önmagában megérné a felárat, hiszen nem mindegy, hogy a csomagolós munkatársak napi 8 órát töltenek a havanna barna "nyekergését" hallgatva, vagy munkazajtól mentesen tudnak dolgozni. Ennek ellenére ez a tulajdonság a ragasztószalag árában nem jelentkezik, közepes árfekvésű, annak ellenére, hogy szinte egyedülálló a piacon.

Miért érdemes a Low Noise ragasztószalagot választani?

  • Valódi 66 méteres tekercs, azaz több mint 30%-al több ragasztószalagot tartalmaz, mint a hagyományos 50 méteres tekercsek. Ritkábban kell cserélni.
  • Kedvező árú: az árak összehasonlításánál érdemes visszaszámolni minden ragasztószalagot méter árra. Pl. egy 50 méteres ragasztószalag 220 Ft-os áron 4,4 Ft/métert jelent, addig ez a 235 Ft-os Low Noise 66 méteres kiszerelése esetében csak 3,56 Ft. Azaz majd 20%-al így is olcsóbb.
  • 52 mikron vastagságú, azaz ~20%-al vastagabb mint az általában 40 mikron vastagságúnak hirdetett ragasztószalagok.
  • -38°C-tól +85°C-ig használható, azaz akár hűtőházban, akár pékségekben megfelelő a termék dobozainak lezárására.
  • Szinte teljesen zajmentes letekercselés: munkakörnyezet minőségének javulása.
  • Raktáron lévő termék.

Tekercsenként rendelhető. Gyűjtőcsomagolás: 6 tekercs/zsugor. 10 zsugor/karton (60 db/karton).

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Ragasztás, beépítés kategóriában találhat.

Ragasztás, beépítés képek, ötletek

Szoba rejtett világítással és különböző fali dekorációkkal (nyomtatott kép, 3d fal, nagy tévé)Elkészült a szoba! Falpanelek, nyomtatott falikép, rejtett világítás, nagy tévé - minden megvan!Anro holker díszlécHolkeres díszítés az oldalfal és mennyezet sarkábanEPS fali polc szett - feketére festveTetőtéri lakás és álmenyezeti világítás ANRO profilokkalTetőéri helyiség felújítva, kifestveRV-12/A stukkó, a rajtett hideg fehér (3528-30) LED szalaggalA szobánk hangulatfénnyelAz üvegpolcok megvilágítása hideg fehér LED szalaggal (3528-30), melyek együtt vezérelhetőek a hangulatfény dimmer 96 W VT távirányítójávalA mi kuckónk - a felnőttek szobájaBaba kuckó ledesítveFekete díszléc a hálószobábanAz előszobában is raktunk fel holkerléceket a sarokba, valamint itt is van egy kis ablak, ahová karnis kellett.Sötétítő függöny műanyag sínen, szobábanNagy méretű, sötétkék színű függönyök vannak a szobában a műanyag karnisra akasztvaA második sor sínre a sötételő függöny került fel. Konyha függönykarnis, mennyezetsín 210 cm-es
Link: Havanna barna ragasztó (48 mm x 66 méter) 52 my LowNoise
Kategória: Ragasztás, beépítés
Cikkszám: 9603404 Brown tape 48mmx60m low noise
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 142 gramm

Asztali nézet megjelenítése