- Olcsó spot lámpatest (1048OSB), fix, sárgaréz

19. / 291.

Termékleírás

Eredeti ár: 570 Ft
Akciós ár:
455 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
256 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

- Olcsó spot lámpatest (1048OSB), fix, sárgaréz

Nagyítható képek

- Olcsó spot lámpatest (1048OSB), fix, sárgaréz- Olcsó spot lámpatest (1048OSB), fix, sárgaréz- Olcsó spot lámpatest (1048OSB), fix, sárgaréz- Olcsó spot lámpatest (1048OSB), fix, sárgaréz

Vásárlói képek

A 20 éves fiam szobája.Szép nappaliSpotlámpákNégy zónás led világítás
GyártóLumines
FoglalatGU10 - MR16
IP védelmi szintIP20
SzínRéz
TípusFix
Átmérő82 mm
Belső átmérő51 mm
Magasság31 mm
Beépítési furat mérete (+/- 2mm)57 mm

Kazettás és gipszkarton álmennyezetbe építhető, süllyeszthető szpot lámpatest, rugós füles rögzítéssel.

Családi házak és üzleti célú helyiségek fővilágítását egyre gyakrabban oldják meg beépíthető spot lámpatestekkel, hiszen számos előnyt nyújtanak a hagyományos csilláros világításokkal szemben. A diszkrét megjelenésű lámpatestek nagy színválasztéka biztosítja, hogy bármilyen enteriőrbe találunk megfelelő kialakítású spotot: tekintse meg fotógalériánkat.

A világítás hatékonysága kiváló, hiszen a lámpatesteket tetszőlegesen szétosztva lehet beépíteni, így akár a helyiség minden pontján ugyanakkora mérhető megvilágítási értéket lehet létrehozni, vagy igény szerint a fényigényesebb helyekre több szpotot helyezve nagyobb fényerő érhető el.

- Olcsó spot lámpatest (1048OSB), fix, sárgaréz

További előnye a lámpatesteknek, hogy bármilyen 5 cm fejátmérőjű (MR16) fényforrás elhelyezhető bennük, akár 12 Voltos, akár 230 Voltos kivitel, illetve a LED lámák teljesítménye sincs limitálva így bármilyen Wattitású megfelelő.

A beépíthető lámpatestekkel nagyon egyszerű a spotlámpák gipszkarton-lapba, kazettás álmennyezetbe, bútorlapba vagy polisztirol-díszlécbe, illesztése.

A lámpatest foglalatot nem tartalmaz, azonban áruházunk kínálatában elérhetőek, akár a 12 Voltos Gu5.3-as csatlakozó, akár a 230 Voltos üzemhez szükséges GU10-es kerámia csatlakozó.

A lámpatestekbe megfelelő energiatakarékos fényforrásból is igen nagy választékot kínálunk, vásárolhat 230 V-os GU10 LED lámpát vagy 12 V-os MR16-os LED lámpát is!

Töltés

Beépíthető spot lámpatest képek, ötletek

Spotok rusztikus menyezetbenSpotlámpák rusztikus menyezetbenSpot égők lambériás menyezetbenSpotlámpák lambériás menyezetbenSpotok lambériás menyezetbenKonyhavilágítás hengeres lámpákkalKonyhavilágítás hengeres lámpákkal, benne led izzókkalNappali világításA gipszkartonba beépített spotlámpák két irányba világítanak - oldalirányban és lefelé is. Hangulatvilágítás spotlámpákkalA 22 éves fiam szobája.A 20 éves fiam szobája.Kis szoba gipszkarton díszek és rejtett világítássalOldalfali gipszkartonba beépített spotlámpák, melegfehér fénnyel, hangulatvilágításhozSpotlámpák  melegfehér fénnyel egy szobába beépítve.Oldalfali spot világítás egy kis szobábanHűvös kékség: színváltós világítás és hidegfehér spotok együttese.Kellemes lila színvilág a szélső párkányban, középen melegfehér szalag, belül hideg spotok.
Nappali szoba beépített spotlámpákkal

Nappali szoba beépített spotlámpákkal

2 hozzászólás

2016. január 21.

A beépített spotlámpák a fővilágítás és a hangulatvilágítás eszközei is lehetnek. Mai bejegyzésünkben mindkét felhasználási célra láthatunk példát, viszont a képeken kizárólag kör alakú spotlámpákat találhatunk! Ennek egyik oka, hogy a kör alakú spot lámpakeretek népszerűbbek, mint a szögletes típ…

Utolsó hozzászólás:

Kedves Roland! Az említett álmennyezet egyedi módon került kialakításra. Az Ön által felsorolt elemekből is elkészíthető a sziget, de hasonló megjelenés elérhető gipszkarton alk… Tovább »

Tályai Piroska / ANRO - 2016.12.02. 10:52

Link: - Olcsó spot lámpatest (1048OSB), fix, sárgaréz
Kategória: Beépíthető spot lámpatest » Kör alakú » GU10 - MR16 » IP20 » Réz » Fix
Cikkszám: IL-1048-OSB-MOS
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 54 gramm

Asztali nézet megjelenítése