1. / 65.
Kanlux

Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20W

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: LED UFO lámpa.
Garancia: 1 év
Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20W
Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20W Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20W Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20W Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20W Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20W Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20W Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20W Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20W Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20W Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20W Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20W
Ár:
11 601 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
2 munkanap

ANRO azonosító (PID): 11099

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás
Névleges teljesítmény: 20 Watt
Tápfeszültség: AC 230V, 50Hz
Fényáram: 1600 lumen
Hatásfok: 80 lm/W
Színhőmérséklet Természetes fehér (4000K)
Színhőmérséklet színsáv
Alapanyag: Polikarbonát
Szín: Fehér, szürke
Méret: 67 mm x 86 mm x 588 mm
Kivitel: Falon kívüli
IP védelmi szintje: IP65
Élettartam: 30.000 óra

A Kanlux por- és páramentes lámpatest kínálata egy integrált SMD LED fényforrással rendelkező modellel bővült!

A 20 wattnyi SMD leddel szerelt MAH lámpatest a LED hosszú élettartamának köszönhetően több éven át karbantartás nélkül használható. Az 1600 lumenes fényáramú 20 wattos modell egy 150 wattos hagyományos izzóval szerelt világítótestet válthat ki. A terméket a hagyományos fénycsőarmatúrák kiváltására tervezték.

A tejfehér bura alatt megbújó smd led fényforrásokat alumínium lemezzel építették egybe, amely alusín hőelvezetőként működik, ezzel is kedvező működtetési körülményeket teremtve. A tejfehér bura kellemes szórt fénnyel ruházza fel a lámpatestet, valamint dekoratívabbá is válik ettől az átláthatatlan fedlaptól, hiszen nem látjuk a fényt adó ledeket.

A Kanlux MAH LED lámpatest beltérben és kültéren is alkalmazható, de az IP65 védettség biztosítja a por elleni teljes védelmet, valamint a bármely irányból érkező vízsugár elleni védelmet is. Ez alapján a lámpatest olyan helyen is használatba vehető, ahol közvetlenül ki van téve az időjárás hatásainak.

A MAH LED pára- és pormentes lámpatest IK10 ütésálló burával készül, amely miatt fizikai sérülésnek kitett helyen is praktikus világítóeszköz lehet, például garázs, szerelő műhely, pince, raktár, ipari csarnok, alagút, lépcsőház, terasz, erkély, stb. Szerelése a plafonra történik.

A MAH lámpatest sajátossága, hogy a hálózatra való csatlakoztatáskor nem szükséges felnyitni a lámpatest buráját. Ez a kialakítás egyszerűsíti a felszerelést, amely a bekötést végző villanyszerelő szakember munkáját is megkönnyítheti!

A kibocsátott fény természetes fehér fényű, 400 kelvin színhőmérsékletű. Ezt a fehér fényt nagyszerűen felhasználhatjuk garázsok, pincék, raktárak, spájzok, vécék, melléképületek, fatárolók, ipari helyiségek megvilágítása során is. A modern LED fényforrással egybeépített lámpatesttel kitűnően korszerűsíthetjük a 100-150 Wattos halogénnek megfelelő fénnyel rendelkező világítótesteket.

Adattáblázat
ANRO azonosító11099
Garancia idő1 év
GyártóKanlux (22600)
Súly799 g
Szállítási díj1 690 Ft

LED UFO lámpa értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Link: Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20W
Kategória: LED UFO lámpa
Cikkszám: 22600
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 799 gramm
19 év szakmai tapasztalat
806.700+ elégedett vásárló
450.700+ raktáron lévő termék
207.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése