Kanlux Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20 Watt

1. / 356.

Termékleírás

Ár:
12 050 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Kanlux Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20 Watt

Nagyítható képek

Kanlux Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20 WattKanlux Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20 WattKanlux Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20 WattKanlux Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20 WattKanlux Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20 WattKanlux Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20 WattKanlux Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20 WattKanlux Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20 WattKanlux Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20 WattKanlux Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20 WattKanlux Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20 Watt

Energiacimke

Kanlux Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20 Watt
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED lámpatestek kategóriában találhat.
GyártóKanlux (KL 22600)
ANRO azonosító11099
Garancia idő1 év
Névleges teljesítmény: 20 Watt
Tápfeszültség: AC 230V, 50Hz
Fényáram: 1600 lumen
Hatásfok: 80 lm/W
Színhőmérséklet Természetes fehér (4000K)
Színhőmérséklet színsáv
Alapanyag: Polikarbonát
Szín: Fehér, szürke
Méret: 67 mm x 86 mm x 588 mm
Kivitel: Falon kívüli
IP védelmi szintje: IP65
Élettartam: 30.000 óra

A Kanlux por- és páramentes lámpatest kínálata egy integrált SMD LED fényforrással rendelkező modellel bővült!

A 20 wattnyi SMD leddel szerelt MAH lámpatest a LED hosszú élettartamának köszönhetően több éven át karbantartás nélkül használható. Az 1600 lumenes fényáramú 20 wattos modell egy 150 wattos hagyományos izzóval szerelt világítótestet válthat ki. A terméket a hagyományos fénycsőarmatúrák kiváltására tervezték.

A tejfehér bura alatt megbújó smd led fényforrásokat alumínium lemezzel építették egybe, amely alusín hőelvezetőként működik, ezzel is kedvező működtetési körülményeket teremtve. A tejfehér bura kellemes szórt fénnyel ruházza fel a lámpatestet, valamint dekoratívabbá is válik ettől az átláthatatlan fedlaptól, hiszen nem látjuk a fényt adó ledeket.

A Kanlux MAH LED lámpatest beltérben és kültéren is alkalmazható, de az IP65 védettség biztosítja a por elleni teljes védelmet, valamint a bármely irányból érkező vízsugár elleni védelmet is. Ez alapján a lámpatest olyan helyen is használatba vehető, ahol közvetlenül ki van téve az időjárás hatásainak.

Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20 Watt

A MAH LED pára- és pormentes lámpatest IK10 ütésálló burával készül, amely miatt fizikai sérülésnek kitett helyen is praktikus világítóeszköz lehet, például garázs, szerelő műhely, pince, raktár, ipari csarnok, alagút, lépcsőház, terasz, erkély, stb. Szerelése a plafonra történik.

A MAH lámpatest sajátossága, hogy a hálózatra való csatlakoztatáskor nem szükséges felnyitni a lámpatest buráját. Ez a kialakítás egyszerűsíti a felszerelést, amely a bekötést végző villanyszerelő szakember munkáját is megkönnyítheti!

A kibocsátott fény természetes fehér fényű, 400 kelvin színhőmérsékletű. Ezt a fehér fényt nagyszerűen felhasználhatjuk garázsok, pincék, raktárak, spájzok, vécék, melléképületek, fatárolók, ipari helyiségek megvilágítása során is. A modern LED fényforrással egybeépített lámpatesttel kitűnően korszerűsíthetjük a 100-150 Wattos halogénnek megfelelő fénnyel rendelkező világítótesteket.

LED megtakarítás kalkulátor - Tudja meg, mennyit spórolhat, ha led fényforrást használ! 

A LED fényforrás a hagyományos izzóhoz képest 80-90%-kal kevesebb energiát fogyaszt, a cserével tehát pénzt is megtakaríthat! A megtakarítás kalkulátor is csak a megspórolt áramon keresztül megtakarítható pénzösszeget mutatja, amellett, hogy sem a halogén fényforrás sem a LED fényforrás bekerülési költségét nem vesszük bele a számításokba.

A megtakarítás számláló felső táblázatában láthatja, hogy ez a LED lámpa milyen teljesítményű hagyományos izzó kiváltására alkalmas. A megtérülés kiszámításához meg kell adni a cserélni kívánt hagyományos izzók darabszámát, 1 kW villamosenergia árát és azt, hogy egy nap hány órát világítunk átlagban a fényforrásokkal.

Ezek alapján a kalkulátor kiszámítja, hogy kizárólag az áramfogyasztás csökkentésével 1 év alatt mennyi pénzt lehet megspórolni az alacsonyabb áramköltség révén, illetőleg hogy a megtakarított villamosenergia következtében milyen időtávon belül térül meg a megvásárolt LED lámpa ára.

Alapadatok és kiváltott fényforrás teljesítménye:

Fényforrás neve: Kanlux Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20 Watt
Fényforrás ára: 12 050 Ft
Teljesítmény: 20.0 Watt
Fényáram: 1600 lm
Kiváltott fényforrás teljesítménye:

Felhasználói adatok:

db
Ft
óra
Megtérülési idő:
1 év alatt ennyivel kevesebbet fizet az áramért:

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED lámpatestek kategóriában találhat.

LED lámpatestek képek, ötletek

Dome ledes lámpák nagy belmagasságú előszobában.LEDES mennyezeti lámpa plafonra szerelve, ebédlőben120 cm-es led fénycső konyhában. Meg vagyunk elégedve a fényével!Ahogy megjött, szét is szedtük a lámpát.Lámpa és ventilátor egymás mellett egy kis vécébenKis méretű ledes spotok fürdőszobai mennyezetbenKanlux Mini LED spot fürdőszobábanKanlux Imber mini LED spotlámpák - gipszkarton fénydekorációKonyha függönykarnis, mennyezetsín 210 cm-esKönnyű függönyökhöz kiváló a műanyag mennyezeti karnis210 cm-es mennyezeti sín lett az ablak felé szerelveA konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függöny 2.Konyha 4Konyhai pultvilágításPultmegvilágító lámpa beépítve konyhábanSzép dizájn, kiváló világítás jellemzi a terméket.Tetőtéri konyha bútorvilágítássalTetőtéri konyha rejtett pultvilágítása 2 darab LED armatúrával
Link: Kanlux Por és páramentes mennyezeti LED lámpatest, MAH 20 Watt
Kategória: LED lámpatestek
Cikkszám: KL 22600
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 799 gramm

Asztali nézet megjelenítése