Fali RGB LED vezérlő (RGB03) - 144 Watt - fehér, LED világítás!

1. / 81.

Termékleírás

Ár:
11 490 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Fali RGB LED vezérlő (RGB03) - 144 Watt - fehér, LED világítás!

Nagyítható képek

Fali RGB LED vezérlő (RGB03) - 144 Watt - fehér, LED világítás!Fali RGB LED vezérlő (RGB03) - 144 Watt - fehér, LED világítás!Fali RGB LED vezérlő (RGB03) - 144 Watt - fehér, LED világítás!Fali RGB LED vezérlő (RGB03) - 144 Watt - fehér, LED világítás!Fali RGB LED vezérlő (RGB03) - 144 Watt - fehér, LED világítás!Fali RGB LED vezérlő (RGB03) - 144 Watt - fehér, LED világítás!Fali RGB LED vezérlő (RGB03) - 144 Watt - fehér, LED világítás!

Vásárlói képek

Modern és dizájnos: működés közben világító fali RGB vezérlőZöld hangulatvilágítás
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalag vezérlők kategóriában találhat.
ANRO azonosító11070
Garancia idő2 év
Súly195 g
Bemeneti feszültség 12 Volt / 24 Volt DC
Kimeneti feszültség 12 Volt / 24 Volt DC
Max. áramerősség 4 Amper/csatorna (12 Amper)
Csatornák száma RGB: 3 db
Max. teljesítmény 12V: 144 Watt
24V: 288 Watt
LED vezérlő méretei 86 mm x 86 mm x 36,5 mm
Csatlakoztatás sorkapcsos bekötés
Készenléti fogyasztás <1 Watt
LED vezérlő színe Fényes fehér felület
Minőségi osztály "A" Class I

Exkluzív, világító előlappal szerelt kivitel: a színgyűrű nem festett, hanem RGB LED-ek szolgáltatják a színeit. A funkciók változtatásakor, a színgyűrű színe is változik! A vezérlő kikapcsolt állapotában a színgyűrű háttérvilágítása is kikapcsol.

Kapacitív érintésérzékeny felülettel ellátott, oldalfalba építhető RGB LED vezérlő, mely alkalmas a változtatható színű RGB LED szalagok szabályozására.

A panel előlapja fényes fehér, érintésérzékeny, divatos megjelenésű felület. A megfelelő érzékelésről egy nagy precizitású kapacitív érintésérzékelő chip gondoskodik. A vezérlő minden 12 Volt és 24 Volt DC feszültségről működő LED fényforrással kompatibilis: pl: LED szalagok, LED lámpák, LED modulok, LED diódák. Egyszerűen csatlakoztatható, könnyen szerelhető és használható. Az egyszerű telepítéshez beépítődoboz is kapható.

A vezérlőhöz megfelelő LED szalagot és LED tápegységet is talál áruházunkban!

Fali RGB LED vezérlő (RGB03) - 144 Watt - fehér, LED világítás!

A vezérlőn lévő gombok/funkciók bemutatása (fentről lefelé, balról, jobbra):

  • (Színes színgyűrű): Szín funkció. Ebben a programban lehet az RGB LED szalag színeit beállítani. Az előlap RGB színekkel világít.
  • (Szürke színgyűrű): 1. nyomásra fehér fény beállítása és fényerőszabályzása a ledes színgyűrűn. Az előlap fehér fénnyel világít. 2. nyomásra a beállított szín fényerőszabályozható. A ledes színgyűrű a beállított színnel világít.
  • (Ledes színgyűrű): A megadott funkció szerinti fénnyel világít, megérintve az alatta lévő színben, vagy fényerősséggel világít tovább a csatlakoztatott LED szalag.
  • (Ledes színgyűrű négyzet alakú gombja): Ki, és bekapcsolás.
  • (Csapó 1.): Saját szín mentése: rövid nyomásra a tárolt szín beállítása, hosszú nyomásra a beállított szín mentése.
  • (Csapó 2.): Saját szín mentése: rövid nyomásra a tárolt szín beállítása, hosszú nyomásra a beállított szín mentése.

Beépítés

A vezérlőt a felszereléshez meg kell bontani! Ehhez egy lapos csavarhúzóval alá kell nyúlni az előlapnak a kialakított helyeken, majd le kell pattintani az előlapot. Igény szerint a szalagkábelt is el lehet távolítani az előlapról, így még egyszerűbb a szerelés. Az elektromos bekötés után a kialakított furatokon keresztül a vezérlő a falra, vagy a szerelődobozba csavarozható, majd a szalagkábel visszahelyezése után az előlap felpattintható.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalag vezérlők kategóriában találhat.

LED szalag vezérlők képek, ötletek

Kristály spotlámpákSzínváltós LED világításZebra roló, sötét soroskő burkolat, hidegfehér LED fények modern konyhaszekrénnyelModern konyha szép szürke-fehér dizájnnalElegáns és modern konyha led világítássalFelsőszekrénybe süllyesztett LED világítás kapcsoló, kerekAkciók V-TAC termékek LED szalagos világítás kialakításához!Elemes vezérlő 150 Wattos táppal led hangulatfényhezGipszkarton dobozolás laminált padló betéttel led hangulatfénnyelGipszkartonba ragasztott ledcsíkY alakú led díszfény oldalfalon gipszkartonból két ablak közöttGipszkarton dobozba beépített LED csíkPiros led csík mindenhol: klima felett, asztalnál, tévé szekrénynélPiros led csík mindenhol: tévé szekrénynél, fali szekrénynél, ágynálPiros led csík tévé szekrénynélSzekrény piros led díszvilágítássalPiros LED világítás szobában: ágynál, tévénél, mennyezetnélLábtér világítás kocsiban
Falba építhető LED szalag vezérlő - új típusok

Falba építhető LED szalag vezérlő - új típusok

Vélemények, értékelések

2015. augusztus 17.

A LED szalagok vezérlését nem csak távirányítós megoldással, hanem akár a hagyományos kapcsolókhoz hasonló, falba építhető szerelvényekkel is meg lehet oldani. Ezeknek a fali vezérlőknek a típusválasztékát bővítettük ebben a hónapban. Minden vezérlő fényes fehér és fényes fekete "Glass Panel" érinté…

Fürdőszoba színterápiával

Fürdőszoba színterápiával

Vélemények, értékelések

2015. augusztus 04.

A beállítható színű RGB LED világításokkal minden esetben látványos belső teret alakíthatunk ki! A látvány mellett azonban egészségi állapotunkat befolyásolhatja vagy éppen javíthatja hangulatunkat a különböző színek. A kromoterápiát már őseink is ismerték viszont a 21. században sem merült fele…

Link: Fali RGB LED vezérlő (RGB03) - 144 Watt - fehér, LED világítás!
Kategória: LED szalag vezérlők
Cikkszám: CL-RGB03
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 195 gramm

Asztali nézet megjelenítése