BR-05 íves díszléc - boltív

2. / 32.

Termékleírás

Ár:
1 195 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
2 munkanap

BR-05 íves díszléc - boltív

Vásárlói képek

Színváltós LED szalagok és fehér spotlámpákNincs leírás
GyártóANRO
AlapanyagXPS (zárt cellás polisztirol)
Díszléc magasság114 mm
Díszléc kiállás25 mm
Szálhossz1.25 méter
TípusBoltívre

BR-05 íves díszléc - boltívre

BR-05 íves díszléc - boltív

A BR-05-ös kültéri díszléc profiljával megegyező kültéri díszléc boltívre.

Az íves díszlécek nem ún. vágott kialakításúak, tehát nincsenek feldarabolva, felületük folytonos, glettelést nem igényelnek.

Az íves díszlécek felragasztását csak gyakorlott szakembernek ajánljuk. A felragasztást mindenképpen valamilyen gyorsan kötő ragasztóanyaggal is végezzük (pl. ragasztórudas olvasztópisztoly) a szokásos kültéri ragasztón kívül, hogy az ívre igazított léc ne rúgja le magát ragasztás közben.

Kapcsolódó termékek

Íves díszléc képek, ötletek

Eiffel torony utánzat polisztirolból és csipkés órábólKülső homlokzati felújítás, homlokzat díszítés díszlécekkelBoltív stukkóval gazdagon díszítve, fehér-arany színre festveAranyozott hungarocell stukkókBoltív stukkóval gazdagon díszítveFehér hungarocell fali dísz aranyozássalBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelÁtjáróban lévő boltív díszítése íves dekorlécekkelÁtjáróban lévő boltív díszítése íves dekorlécekkelÁtjáróban lévő boltív díszítése íves dekorlécekkelBoltív díszítés ívre hajtott díszlécekkelHajlékony boltív dekor + akcent villanykapcsoló, kapcsoló alá való falvédővelMegszépült a homlokzat, megújult a tetőzetSzínváltós LED szalagok és fehér spotlámpákNincs leírásNincs leírásNincs leírás
Boltív készítés

Boltív készítés

5 hozzászólás

2008. március 17.

Tatarozás közben nem sikerült szépen eltüntetni a hibákat az utólag készített boltívnél!!!Már tul vagyunk a festésen....de igy még szembetünöbb!!!Csak kültéri takaro ív van a boltívekre???Melyik termékkel tudnám szépen eltüntetni ezeket a hibákat????

Utolsó hozzászólás:

Kedves Anikó! Ha csak imitálni szeretnéd a boltívet, akkor bármelyik ívelhető díszléc megfelel (Kültéri díszléc -Íves díszléc termékei), ezt simán csak fel kell ragasztani a fal… Tovább »

Tályai Gábor - 2009.03.23. 14:11

Kültéri díszléc, stukkó galéria

Kültéri díszléc, stukkó galéria

Hozzászólok!

2007. június 01.

A kültéri homlokzatdíszítő elemeinkből nagyon sokféle kültéri díszítés készíthető. Vásárlóink az alábbi képeket küldték vissza kültéri polisztirol díszléceinkről.

Link: BR-05 íves díszléc - boltív
Kategória: Íves díszléc » XPS (zárt cellás polisztirol) » 1.25 méter » Boltívre
Cikkszám: BR-05 boltívre ívelve
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 61 gramm

Asztali nézet megjelenítése