Gérláda (gérvágó) - nagy méretű díszlécekhez is!

4. / 11.

Termékleírás

Ár:
3 658 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
48 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Gérláda (gérvágó) - nagy méretű díszlécekhez is!

Nagyítható képek

Gérláda (gérvágó) - nagy méretű díszlécekhez is!Gérláda (gérvágó) - nagy méretű díszlécekhez is!Gérláda (gérvágó) - nagy méretű díszlécekhez is!Gérláda (gérvágó) - nagy méretű díszlécekhez is!Gérláda (gérvágó) - nagy méretű díszlécekhez is!Gérláda (gérvágó) - nagy méretű díszlécekhez is!Gérláda (gérvágó) - nagy méretű díszlécekhez is!Gérláda (gérvágó) - nagy méretű díszlécekhez is!Gérláda (gérvágó) - nagy méretű díszlécekhez is!
ANRO azonosító1059
Garancia idő2 év
Súly2.56 kg
Alapanyag Fa
Szélesség196 mm
Magasság218 mm
Hosszúság500 mm
Felhasználás helyeBeltéri

Extra nagy kivitel! Vágható díszléc méret (gérláda belső mérete): 160 mm x 200 mm!

A gérvágó láda alkalmas minden típusú kültéri és beltéri léchez, vágástípusok: egyenes vágás, ferde - rézsútos vágások - 45 fokos vágás (külső és belső sarok - gérvágás).

Gérláda (gérvágó) - nagy méretű díszlécekhez is!

A gérláda (gérvágó láda) alkalmazható díszlécek, parketta szegélylécek, fa, műanyag, polisztirol munkadarab vágásához, méretre szabásához valamint sarokforduló készítésekor is használható.

Összeszerelés menete:

A gérvágó ládát lapraszerelve szállítjuk, így első használat előtt össze kell szerelni. Ehhez használja a mellékelt 8 db csavart. Az összeállítást sík felületen végezze! Összeszereléskor a két oldalfal egyenes vágáshoz kialakított nútja egymással szemben legyen!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 57
77.2% 44
22.8% 13
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

Ragasztás, beépítés képek, ötletek

Szoba rejtett világítással és különböző fali dekorációkkal (nyomtatott kép, 3d fal, nagy tévé)Elkészült a szoba! Falpanelek, nyomtatott falikép, rejtett világítás, nagy tévé - minden megvan!Anro holker díszlécHolkeres díszítés az oldalfal és mennyezet sarkábanEPS fali polc szett - feketére festveTetőtéri lakás és álmenyezeti világítás ANRO profilokkalTetőéri helyiség felújítva, kifestveRV-12/A stukkó, a rajtett hideg fehér (3528-30) LED szalaggalA szobánk hangulatfénnyelAz üvegpolcok megvilágítása hideg fehér LED szalaggal (3528-30), melyek együtt vezérelhetőek a hangulatfény dimmer 96 W VT távirányítójávalA mi kuckónk - a felnőttek szobájaBaba kuckó ledesítveFekete díszléc a hálószobábanAz előszobában is raktunk fel holkerléceket a sarokba, valamint itt is van egy kis ablak, ahová karnis kellett.Sötétítő függöny műanyag sínen, szobábanNagy méretű, sötétkék színű függönyök vannak a szobában a műanyag karnisra akasztvaA második sor sínre a sötételő függöny került fel. Konyha függönykarnis, mennyezetsín 210 cm-es
Iroda felújítás

Iroda felújítás

26 vélemény, értékelés

2010. január 20.

Szerencsére kinőttük a régi irodánkat, így új irodahelyiségre lett szükségünk. Mivel építkezni nem akartunk, egy régi épület egyik helyiségét újítottuk fel. Ennek a felújításnak a lépéseit szeretnénk bemutatni, egészen aprólékosan...

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Monostori Mihály! Sajnos a Hírközlési Felügyelet visszavonatta az összes RMC típushoz tartozó vevőegységet (BCDE), kivéve az A jelűt. Sajnálom, de nem tudok segíten… Tovább »

Tályai Gábor - 2010.12.15. 14:06

Gérvégó láda

Gérvégó láda

2 vélemény, értékelés

2008. március 06.

Érdeklődnék,hogy nincs-e közűletek olyan valaki aki esetleg bérbe adna részemre egy gérvágó ládát? Debreceni vagyok.Előre is köszöntem.

Utolsó vélemény, értékelés:

Ha gondoljátok, beküldök egyet a debreceni boltba és csinálhatunk rá egy bérleti konstrukciót. Telefonáljatok, ha így ok. Tovább »

Tályai Gábor - 2009.03.23. 13:58

Beltéri díszléc beépítése

Beltéri díszléc beépítése

114 vélemény, értékelés

2007. június 19.

Az ANRO, Marbet és Bovelacci által gyártott polisztirol díszlécek beépítési útmutatója

Utolsó vélemény, értékelés:

Kedves Piroska! Mi a Mester Díszléc és Stukkó ragasztó terméket szoktuk használni, mely a száradást, megkeményedést követően is csiszolható (festés előtt). A nagyobb kitüremkedése… Tovább »

Tályai Piroska / ANRO - 2018.10.18. 09:07

Szobafestés - fűtéscső takarás

Szobafestés - fűtéscső takarás

11 vélemény, értékelés

2007. február 21.

A következő festési bemutató apropóját két dolog adta: elkészültek az új betétes díszlécek, valamint öcsém és családja albérletbe költözik és megkért, hogy előtte fessük gyorsan ki! Figyelem, szűz (festést nem látott) szemnek sokkoló képek következhetnek :) Csövek eldobozolása polisztirol díszléce…

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Fejér Sándor! A díszléceink polisztirolból készülnek, ami nem különösebben bírja a fizikai behatásokat. Parapet magasság alá (90 cm alatt) nem ajánlom a díszléceket, me… Tovább »

Tályai Gábor - 2011.08.11. 16:13

Link: Gérláda (gérvágó) - nagy méretű díszlécekhez is!
Kategória: Ragasztás, beépítés » Fa » Beltéri
Cikkszám: Gérvágó láda Torma
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 2556 gramm
P: A-24-01, A-25-01

Asztali nézet megjelenítése