Kanlux Dorto 20 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (20 Watt) term.feh.

1. / 77.

Termékleírás

Ár:
24 087 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Kanlux Dorto 20 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (20 Watt) term.feh.

Nagyítható képek

Kanlux Dorto 20 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (20 Watt) term.feh.Kanlux Dorto 20 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (20 Watt) term.feh.Kanlux Dorto 20 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (20 Watt) term.feh.

Energiacimke

Kanlux Dorto 20 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (20 Watt) term.feh.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Sínes LED lámpák kategóriában találhat.
GyártóKanlux (22630)
ANRO azonosító10429
Garancia idő1 év
Súly903 g
Szín:Fehér
Alapanyag:Alumínium
Típus3 fázisú, sínes LED lámpatest
IP védelmi szintje:IP20
Betáplálás:230V, 50/60Hz
Teljesítmény:20 Watt
Fényáram:1565 lumen
Színhőmérséklet:4000 Kelvin (természetes fehér)
Sugárzási szög:38°
Színvisszaadási index:RA>=80

3 fázisú sínre helyezhető Chip On Board LED reflektor 20 Watt teljesítménnyel. Fehér színű lámpatest, edzett üveg bura.

Sínes lámparendszerek a könnyen variálható, nagy hatásfokú világításokhoz. A Tear rendszer 3 fázisú kapcsolatot biztosít az elektromos hálózat és a lámpatestek között, így nagy teljesítményű megvilágítások is egyszerűen létrehozhatóak. Az 1 fázisú és 3 fázisú lámpák és sínek egymással nem vegyíthetőek, nem kompatibilisek! Ettől függetlenül a kiegészítőkkel akár LED-es, akár fémhalogén sínes rendszerek is üzemeltethetőek, amíg a fázis szám megegyezik!

A mennyezetre szerelt síneken a lámpák bárhová áthelyezhetőek, forgathatóak! Ha átrendezi üzletét, lakását, a sínek mentén a lámpákat egy mozdulattal új helyre helyezheti át!

Dorto 20 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (20 Watt) term.feh.

A Kanlux egyedi megjelenésű és magas minőségű alapanyagokból készült termékeket kínál. Erre remek példa e két LED lámpatest, melyek háromfázisú sínre csatlakoztathatóak. A TRAKO és DORTO lámpatestek tökéletes kombinációi az esztétikus megjelenésnek és az energiatakarékok világításnak, melyet a LED COB technológia tesz lehetővé. Vásárlóink két típus közül választhatnak, melyeknek erőssége, megjelenése és fényszórási szöge különbözik.

Ezek a termékek tökéletesen illenek a Kanlux TEAR rendszeréhez, a körültekintően kiválasztott teljesítmény értékek és világítási szögek lehetővé teszik különböző megvilágítási formák kialakítását bármilyen helyiségben.

A TRAKO és DORTO megtáplálható a három fázis közül az egyikkel, ami azt jelenti, hogy külön kapcsolhatóak. Ez lehetővé teszi, hogy szükség esetén csak a kiválasztott lámpatestek működjenek. A lámpatestek betáplálása működtethető mozgásérzékelővel, ami további megtakarítást eredményez. Ilyen megoldás nem érhető el a fémhalogén lámpatestek alkalmazásával.

A TRAKO lámpatestek, melyek 11W vagy 20W teljesítményűek, elsősorban kiválasztott területek megvilágítására alkalmas, például üzletek vagy galériák kiemelt területeinek megvilágítására. A TRAKO 11W alkalmas kiválasztott tárgyak pontszerű megvilágítására, mint például szobrok galériákban, üzletekben vagy promóciókon. A DORTO lámpatestek, melyek teljesítménye 20W vagy 40W és 38 illetve 60 fok a fényszórási szögük, alkalmasak üzletek polcainak, állványainak megvilágítására.

A lámpatestek önmagukban vagy fényrendszerek részeiként is nagyszerűen mutatnak, csodásan megvilágítva egyedi enteriőröket. A lámpatestek mind a klasszikus, mind a modern enteriőrökben jól mutatnak.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Sínes LED lámpák kategóriában találhat.
Áthelyezhető fények: sínes LED lámpák

Áthelyezhető fények: sínes LED lámpák

Vélemények, értékelések

2017. április 14.

Az üzletvilágításban jó, ha a berendezések mobilizálhatóak, könnyen áthelyezhetőek. Világítási szempontból a sínes lámpák ilyenek. A sínes lámpa egy áramvezető sínre szerelt világítótest, amely a sín mentén elmozdítható, forgatható. Ennek a mozgatásnak az előnye üzleti szempontb…

Esküvői ruhaszalon ledes világítással

Esküvői ruhaszalon ledes világítással

Vélemények, értékelések

2015. június 29.

Az üzleti életben a legfontosabb a pénz. Körülötte forog minden, hiszen a pénzen tudunk árukészletet vásárolni, alkalmazottakat bérelni vagy akár fizetni a közüzemi számlákat. Egy bolt fenntartásában pedig igenis szerepet játszanak az olyan járulékos költségek is, mint az egész napos megvilágításr…

Link: Kanlux Dorto 20 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (20 Watt) term.feh.
Kategória: Sínes LED lámpák
Cikkszám: 22630
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 903 gramm

Asztali nézet megjelenítése