1. / 179.
Kanlux

Trako 11 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (11W) term.feh.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Sínes LED lámpák.
Garancia: 1 év
Trako 11 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (11W) term.feh.
Trako 11 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (11W) term.feh. Trako 11 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (11W) term.feh. Trako 11 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (11W) term.feh.
Ár:
14 850 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
2 munkanap

ANRO azonosító (PID): 10427

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás
Szín:Fehér
Alapanyag:Alumínium
Típus3 fázisú, sínes LED lámpatest
IP védelmi szintje:IP20
Betáplálás:230V, 50/60Hz
Teljesítmény:11 Watt
Fényáram:750 lumen
Színhőmérséklet:4000 Kelvin (természetes fehér)
Sugárzási szög:24°
Színvisszaadási index:RA>=80

3 fázisú sínre helyezhető Chip On Board LED reflektor 11 Watt teljesítménnyel. Fehér színű lámpatest, edzett üveg bura.

Sínes lámparendszerek a könnyen variálható, nagy hatásfokú világításokhoz. A Tear rendszer 3 fázisú kapcsolatot biztosít az elektromos hálózat és a lámpatestek között, így nagy teljesítményű megvilágítások is egyszerűen létrehozhatóak. Az 1 fázisú és 3 fázisú lámpák és sínek egymással nem vegyíthetőek, nem kompatibilisek! Ettől függetlenül a kiegészítőkkel akár LED-es, akár fémhalogén sínes rendszerek is üzemeltethetőek, amíg a fázis szám megegyezik!

A mennyezetre szerelt síneken a lámpák bárhová áthelyezhetőek, forgathatóak! Ha átrendezi üzletét, lakását, a sínek mentén a lámpákat egy mozdulattal új helyre helyezheti át!

A Kanlux egyedi megjelenésű és magas minőségű alapanyagokból készült termékeket kínál. Erre remek példa e két LED lámpatest, melyek háromfázisú sínre csatlakoztathatóak. A TRAKO és DORTO lámpatestek tökéletes kombinációi az esztétikus megjelenésnek és az energiatakarékok világításnak, melyet a LED COB technológia tesz lehetővé. Vásárlóink két típus közül választhatnak, melyeknek erőssége, megjelenése és fényszórási szöge különbözik.

Ezek a termékek tökéletesen illenek a Kanlux TEAR rendszeréhez, a körültekintően kiválasztott teljesítmény értékek és világítási szögek lehetővé teszik különböző megvilágítási formák kialakítását bármilyen helyiségben.

A TRAKO és DORTO megtáplálható a három fázis közül az egyikkel, ami azt jelenti, hogy külön kapcsolhatóak. Ez lehetővé teszi, hogy szükség esetén csak a kiválasztott lámpatestek működjenek. A lámpatestek betáplálása működtethető mozgásérzékelővel, ami további megtakarítást eredményez. Ilyen megoldás nem érhető el a fémhalogén lámpatestek alkalmazásával.

A TRAKO lámpatestek, melyek 11W vagy 20W teljesítményűek, elsősorban kiválasztott területek megvilágítására alkalmas, például üzletek vagy galériák kiemelt területeinek megvilágítására. A TRAKO 11W alkalmas kiválasztott tárgyak pontszerű megvilágítására, mint például szobrok galériákban, üzletekben vagy promóciókon. A DORTO lámpatestek, melyek teljesítménye 20W vagy 40W és 38 illetve 60 fok a fényszórási szögük, alkalmasak üzletek polcainak, állványainak megvilágítására.

A lámpatestek önmagukban vagy fényrendszerek részeiként is nagyszerűen mutatnak, csodásan megvilágítva egyedi enteriőröket. A lámpatestek mind a klasszikus, mind a modern enteriőrökben jól mutatnak.

Adattáblázat
ANRO azonosító10427
Garancia idő1 év
GyártóKanlux (22620)
Szállítási díj1 690 Ft

Sínes LED lámpák értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Link: Trako 11 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (11W) term.feh.
Kategória: Sínes LED lámpák
Cikkszám: 22620
Szállítási kategória: 1
19 év szakmai tapasztalat
800.100+ elégedett vásárló
445.900+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése