LED panel szatén-n. (220 mm) 21 Watt meleg fehér, falon k.

1. / 67.

Termékleírás

Ár:
7 014 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

LED panel szatén-n. (220 mm) 21 Watt meleg fehér, falon k.

Nagyítható képek

LED panel szatén-n. (220 mm) 21 Watt meleg fehér, falon k.LED panel szatén-n. (220 mm) 21 Watt meleg fehér, falon k.LED panel szatén-n. (220 mm) 21 Watt meleg fehér, falon k.LED panel szatén-n. (220 mm) 21 Watt meleg fehér, falon k.LED panel szatén-n. (220 mm) 21 Watt meleg fehér, falon k.LED panel szatén-n. (220 mm) 21 Watt meleg fehér, falon k.LED panel szatén-n. (220 mm) 21 Watt meleg fehér, falon k.LED panel szatén-n. (220 mm) 21 Watt meleg fehér, falon k.

Energiacimke

LED panel szatén-n. (220 mm) 21 Watt meleg fehér, falon k.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED panel nagy méret 30 cm+ kategóriában találhat.
ANRO azonosító10389
Garancia idő2 év
Súly785 g
Névleges teljesítmény:21 Watt
Tápfeszültség:230V~ 50/60Hz
Fényáram:1300 lumen
Szín:Meleg fehér (3000 K)
Keret alapanyag:Alumínium
Keret színe:Szatén nikkel
Méret:220 mm átmérő
IP védelmi szintje:IP20
Élettartam30 000 óra

Meleg fehér fényű, 21 Wattos kerek beltéri led panel. Mattkróm színű kerettel ellátott világítótest, homogén fényt biztosító PMMA felülettel. Bekapcsolást követően azonnal teljes fényt ad!

Matt króm LED panel fővilágítás vagy dekorációs világítás kialakításához. Otthonokban, üzletekben, irodákban egyaránt alkalmazható energiatakarékos világítási megoldás. A LED panel tápegységről működik, mely tápegység része a csomagnak.

LED panel szatén-n. (220 mm) 21 Watt meleg fehér, falon k.

21 Wattos falon kívüli LED panel vibrálás, színhőmérséklet és homogenitás teszt

Az alábbi videón megtekinthető a szálcsiszolt felületű, szatén nikkel színű falon kívüli LED panelek vibrálásmentessége. Látható, hogy a panelek felülete homogén. A videón a 21 Wattos típus, természetes és meleg fényű típusát teszteltük.

LED megtakarítás kalkulátor - Tudja meg, mennyit spórolhat, ha led fényforrást használ! 

A LED fényforrás a hagyományos izzóhoz képest 80-90%-kal kevesebb energiát fogyaszt, a cserével tehát pénzt is megtakaríthat! A megtakarítás kalkulátor is csak a megspórolt áramon keresztül megtakarítható pénzösszeget mutatja, amellett, hogy sem a halogén fényforrás sem a LED fényforrás bekerülési költségét nem vesszük bele a számításokba.

A megtakarítás számláló felső táblázatában láthatja, hogy ez a LED lámpa milyen teljesítményű hagyományos izzó kiváltására alkalmas. A megtérülés kiszámításához meg kell adni a cserélni kívánt hagyományos izzók darabszámát, 1 kW villamosenergia árát és azt, hogy egy nap hány órát világítunk átlagban a fényforrásokkal.

Ezek alapján a kalkulátor kiszámítja, hogy kizárólag az áramfogyasztás csökkentésével 1 év alatt mennyi pénzt lehet megspórolni az alacsonyabb áramköltség révén, illetőleg hogy a megtakarított villamosenergia következtében milyen időtávon belül térül meg a megvásárolt LED lámpa ára.

Alapadatok és kiváltott fényforrás teljesítménye:

Fényforrás neve: LED panel szatén-n. (220 mm) 21 Watt meleg fehér, falon k.
Fényforrás ára: 7 014 Ft
Teljesítmény: 21.0 Watt
Fényáram: 1680 lm
Kiváltott fényforrás teljesítménye:

Felhasználói adatok:

db
Ft
óra
Megtérülési idő:
1 év alatt ennyivel kevesebbet fizet az áramért:

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED panel nagy méret 30 cm+ kategóriában találhat.

LED panel nagy méret 30 cm+ képek, ötletek

Víz gáz szerelvény üzlet modern led világítássalLED panel víz- gáz- szerelvényboltbanLed panel mennyezeti lámpa bolt belső világításáhozMennyezetre szerelt led panelek egyedi alu tartóvalVíz- gázszerelvény üzlet 60x60-as led panelekkelLED panel világítás épületgépészeti boltbanLED panel függesztők az ANRO bemutatóterembenLED panel függesztők az ANRO bemutatóterembenLED panel függesztők az ANRO bemutatóterembenLED panel függesztők az ANRO bemutatóterembenLED panel függesztők az ANRO bemutatóterembenLED panel függesztők az ANRO bemutatóterembenLED panel függesztők az ANRO bemutatóterembenLED panel függesztők az ANRO bemutatóterembenKonténer iroda világítása vékony led lámpávalLED panel mennyezetre szerelése házilag hajlított alu profilbólU rögzítő alu lapos rúdból barkács módszerrel hajlítva: a tápegység és a vezeték is elférnek felül, a panel úgyis takarja.20x3 mm alu laposvasból házilag hajlított olcsó rögzítő LED panel falra-mennyezetre szereléséhez
Fogászati rendelő LED panelekkel megvilágítva

Fogászati rendelő LED panelekkel megvilágítva

Vélemények, értékelések

2017. április 24.

Egy fogászati rendelőben leginkább a barátságos berendezésre, a modern műszerekre és a kellemes kiszolgálásra kell odafigyelni. Azonban hogy a vendég kevésbé stresszesen várja a kezelés megkezdését, hangulatos környezetet kell már a váróteremben kialakítani! A különböző világítások els…

Otthoni világítás LED panelekkel

Otthoni világítás LED panelekkel

Vélemények, értékelések

2016. augusztus 11.

Minden lakásban meg kell oldani valamivel az általános világítást, ehhez egyre gyakrabban használnak LED paneleket. A LED panelek tulajdonképpen 2-5 cm vastagságú és 8-35 cm átmérőjű lámpatestek, formájuk lehet szögletes vagy korong alakú és az eddig használatos mennyezeti lámpák kiváltására hivat…

Világítsunk LED panellel a lakásban!

Világítsunk LED panellel a lakásban!

Vélemények, értékelések

2014. május 28.

A modern lakás konyhájában LED panelekkel készítették el a fővilágítást, amely így energiatakarékos és homogén fényt biztosít a helyiségnek. Lakberendezői látványtervekben is egyre gyakrabban találkozni a LED fényekkel. A LED fényforrások rendkívül keveset fogyasztanak, kevés karbantartást igényel…

Link: LED panel szatén-n. (220 mm) 21 Watt meleg fehér, falon k.
Kategória: LED panel nagy méret 30 cm+
Cikkszám: 99LED627
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 785 gramm

Asztali nézet megjelenítése