1. / 99.
ANRO Wall

Flexpanel PVC falburkoló lap - Mozaik csempe, márványos kék műanyag falburkolat

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: PVC falpanel.
Garancia: 1 év
PVC falburkoló lap
Csempe - mozaik hatású burkolat
960 mm
480 mm
Flexpanel PVC falburkoló lap - Mozaik csempe, márványos kék műanyag falburkolat
Flexpanel PVC falburkoló lap - Mozaik csempe, márványos kék műanyag falburkolat Flexpanel PVC falburkoló lap - Mozaik csempe, márványos kék műanyag falburkolat Flexpanel PVC falburkoló lap - Mozaik csempe, márványos kék műanyag falburkolat Flexpanel PVC falburkoló lap - Mozaik csempe, márványos kék műanyag falburkolat Flexpanel PVC falburkoló lap - Mozaik csempe, márványos kék műanyag falburkolat Flexpanel PVC falburkoló lap - Mozaik csempe, márványos kék műanyag falburkolat Lejátszás Lejátszás
Ár:
1 690 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
5-20 munkanap

ANRO azonosító (PID): 20061

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

A FLEXPANEL dekorációs panelek alkalmasak dekoratív falfelületek kialakítására. Vízálló, könnyen letisztítható, így vizes helyiségekbe is tökéletes falburkolat!

A panelek vastagsága 3-8 mm, mintától függően!

Dekoratív falburkolat 5 perc alatt - szakértelem nélkül!

Anyagát tekintve, egy vékony, domború, üreges, nyomtatott PVC, amely jól imitálja a különböző struktúrákat, mint: csempe, tégla, fa, mozaik. Alkalmazhatjuk beltéren, szobában, konyhában, előszobában, fürdőszobában egyaránt, de  burkolhatunk vele pultokat vagy lábazatot is.

És ami a legjobb: 5 perc alatt, szakértelem nélkül beépíthető! Nem hiszed? Nézd meg videónkat a beépítésről!

Mit várhatunk a műanyag falburkolattól?

A Flexpanel PVC falburkoló lapok műanyagból készült burkoló lapok, tehát nem valódi fa, csempe, tégla, vagy kő az anyaguk, hanem valósághű utánzatok! Azoknak viszont kiválóak!

  • Ami a legjobb: Könnyűek, szinte súlytalanok, így bármilyen gipszkarton szerkezetre, vagy akár mennyezetre is nyugodtan beépíthetőek!
  • Amiben olyan mint minden más burkolat: Az eltérő beszállításból származó lapok színárnyalata eltérhet! Egy rendelésen belül egyforma lapokat küldünk, de utánrendelés esetén felmerülhet a színeltérés, kérjük ezt vegyék figyelembe.
  • És amire nem jó: A panelek anyaga lángálló, tehát nem ég, de magas hő, vagy nyílt láng hatására megolvad, zsugorodik. Ezért nem ajánljuk olyan helyre, ahol nagyobb hőnek van kitéve, illetve nyílt láng mellé, például gáztűzhely, kandalló. Emellett a PVC falburkoló lapok beltéri használatra készültek, így a kültéren történő alkalmazásuk sem ajánlott.

PVC falburkolatok tisztítása:

A panelek tisztításához nem használható oldószeres, savas, vagy lúgos hatású tisztítószer, mert a panelek nyomtatott felületét károsítja!

Az alapanyag vízálló a felületére nyomtatott mintázat  tisztítható, mely azt jelenti, hogy letörölhető nedves, vizes törlőkendővel, de nem áll ellen a dörzs szivacsnak, a vegyszeres tisztítószereknek és a  súrolószereknek. Dörzsölés és vegyszerek hatására a nyomtatott felület (mintázat) lekopik.

A Flexpanel PVC falburkoló lapok felrakása - beépítése

A panelek felragasztása akár házilag is elvégezhető. Kivitelezése könnyű és gyors, nem igényel burkoló szakembert! A panelekkel viszonylag olcsón, egyszerűen tudjuk a kívánt falfelületet felújítani.

A rögzítés ragasztással történik, melyhez a Pattex Fix Super ragasztó (400g) folyékony szöget ajánljuk. Beszállító partnerünk információi szerint egy tubus ragasztó (400g) 5 darab panel felragasztásához elegendő. A ragasztó használatához szükséges kinyomópisztoly is megvásárolható cégünknél!

A ragasztót vigyük fel a panelek hátulján azokra a részekre vékony csíkban, melyek érintkeznek a fallal. A falat nem kell ragasztóval bekenni. Jelöljük be, hogy hova szeretnénk a panelt helyezni, majd illesszük a falra és óvatosan nyomkodjuk a ragasztózott területeket. Ha nem pontos az illesztés, még van időnk a panelek helyzetének korrigálására. A fölösleges ragasztót töröljük le, egy nedves ronggyal. Figyeljünk a pontos illesztésekre, használjunk vízmértéket.

A panelek tapétavágó késsel könnyen vághatók. A vágást és a bejelölést a panelek hátulján végezzük, jelölésre használjunk filctollat.

A panelek felragaszthatók bármilyen sima, pormentes felületre, festett falra, gipszkartonra, osb lapra, de meglévő csempére, illetve tapétára is. A paneleket nem ajánljuk felragasztani zsíros, nedves, vizes, salétromos, penészes felületre, vagy nem fixen álló tapétára.

Felrakást követően, semmilyen további felületkezelést, festést nem igényel.

Adattáblázat
Alapanyag PVC
ANRO azonosító20061
Garancia idő1 év
GyártóANRO Wall
Kiszerelés 1 db
Méret: magasság (mm)480 mm
Méret: szélesség (mm)960 mm
Méret: vastagság (mm)3 mm
MintaCsempe - mozaik hatású burkolat
Súly214 g
Szállítási díj1 990 Ft
Termékcsalád PVC falburkoló lap
Videó
Kapcsolódó cikkek
FlexWall: műanyag falpanelek, PVC falburkoló lapok új típusai!

FlexWall: műanyag falpanelek, PVC falburkoló lapok új típusai!

Utoljára frissítve: 2022. szeptember 19.

A FlexWall PVC falburkolatok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, így elérkezettnek láttuk az időt, hogy a kínálatot kibővítsük, újabb 20 típusú burkolólappal! Az új típusú burkolatok között van csempe hatású, kő hatású, fa és tégla hatású kivitel is! A műanyag burkolat nagyon könnyű, egyszerűen…
FLEXWALL PVC falpanelek

FLEXWALL PVC falpanelek

Utoljára frissítve: 2020. január 28.

A Flexwall PVC falpanelek alkalmasak dekoratív falfelületek kialakítására. A vékony, domború, üreges, nyomtatott PVC lapok remekül imitálnak különböző struktúrákat, mint például csempe, fa, kő. A Flexwall PVC dekorpanelek kínálatában találkozhatunk a legnépszerűbb anyagokat utánzó mintákkal, így …
Imádnivaló fehér konyhák

Imádnivaló fehér konyhák

Utoljára frissítve: 2020. május 08.

A Svédországban található konyha természetesen fa alapanyagokból készült, fehér színűre festve - így kiválóan mutat mellette a vörös téglafal és a sötét padlóburkolat. Rendszeres takarítással a legfehérebb konyhát is tisztán lehet tartani, így mindig eredeti fényében pompázik - mellesleg …
Izgalmas felületek mozaikcsempével

Izgalmas felületek mozaikcsempével

Utoljára frissítve: 2020. május 04.

Nagyon divatos a mozaikkal burkolt felület, mellyel leginkább a fürdőszobában és egyéb vizes helyiségekben (pl. gőzkabin, medence) találkozhatunk. Elvétve a konyhában is megjelenhet, a hagyományos méretű csempék és a 20x25 cm-es, illetve 25x50 cm-es burkolólapok helyettesítői. A kismozaik segítség…
Ilyen csodaszép konyhát szeretnék!

Ilyen csodaszép konyhát szeretnék!

Utoljára frissítve: 2020. május 04.

Férfiak és nők, családos és egyedülálló emberek, főtt ételt kedvelő és főzni utáló személyek lakásában egyaránt megtalálható a konyha. Célszerű minden esetben praktikusnak, kényelmesnek lennie, innentől már csak a design az, ami látványban is hozzáad a belső térhez! Egy kellemes látványt biztosító…
10 jó ötlet a falak díszítésére

10 jó ötlet a falak díszítésére

Utoljára frissítve: 2020. április 16.

A beltéri falak dekorációjával otthonosabbá-komfortosabbá változtathatjuk a lakóhelyiségeket! A számtalan elvárásnak és igénynek, illetve a 21. században rendelkezésre álló alapanyagoknak köszönhetően azonban sokféle módon dekorálhatjuk az üres vagy sík felületeket, melyből szeretnénk ízelítőt adn…

PVC falpanel értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 3
100.0% 3
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Flexpanel PVC falburkoló lap - Mozaik csempe, márványos kék műanyag falburkolat
Kategória: PVC falpanel » PVC » 1 db » Csempe - mozaik hatású burkolat » PVC falburkoló lap
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 214 gramm
19 év szakmai tapasztalat
800.100+ elégedett vásárló
448.500+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése