1. / 82.
V-TAC

- Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, kapcsolóval LONG (30 cm hosszú, 1.5W LED)

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: LED konyhapult világítás.
1.5 Watt
Természetes
Garancia: 2 év
135 lumen
IP20
120°
300 mm
- Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, kapcsolóval LONG (30 cm hosszú, 1.5W LED)
- Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, kapcsolóval LONG (30 cm hosszú, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, kapcsolóval LONG (30 cm hosszú, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, kapcsolóval LONG (30 cm hosszú, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, kapcsolóval LONG (30 cm hosszú, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, kapcsolóval LONG (30 cm hosszú, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, kapcsolóval LONG (30 cm hosszú, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, kapcsolóval LONG (30 cm hosszú, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, kapcsolóval LONG (30 cm hosszú, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, kapcsolóval LONG (30 cm hosszú, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, kapcsolóval LONG (30 cm hosszú, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, kapcsolóval LONG (30 cm hosszú, 1.5W LED)
Ár:
4 190 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 19902

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

V-TAC PRO LONG 30 cm hosszú elemes LED lámpa gardróbvilágításhoz
A kis méretű LED lámpatest segítségével könnyedén megvalósítható a fiókok és szekrények világítása, ezáltal búcsút inthetünk a sötét szekrénybelsőnek! Beépíthető ruhásszekrénybe, gardróbba, könyvespolchoz, számítógép asztalhoz, de akár a konyhában, mosdóban, hálószobában, melléképületben, kutyakennelben is hasznos lehet. Az elemes működésnek és az energiatakarékos ledeknek köszönhetően nem csak praktikus, de pénztárcabarát választás is, akár dekorvilágításhoz is használható!

 

Beépített Samsung LED fényforrás = alacsony fogyasztás, kiváló fényerő
A bútorvilágító fényéről a már jól ismert SAMSUNG LED chipek gondoskodnak, amelyek garanciát jelentenek a minőségre és a kiemelkedő energiahatékonyságra. A ledes lámpatest csupán 1.5 Wattos fogyasztás mellett képes 135 lumenes fényerőt kibocsájtani, amely ideálissá teszi szerkényekbe való felhasználásra. 4000 Kelvin színhőmérsékletű, természetes fehér fényű ledek gondoskodnak a kellemes fényről.

 

Beépített mozgásérzékelő = automatikusan kapcsolódó fények
Mindannyiunk járt már úgy, hogy kora reggel vagy késő este a koromsötétben próbálta megtalálni kedvenc ruhaneműjét, cipőjét. A V-TAC szekrényvilágítók segítségével búcsút mondhat a sötétben keresgélésnek. A lámpa felületén elhelyezett mozgásérzékelő segítségével kéz nélkül oldhatjuk meg a fényforrás felkapcsolását. Sőt, igazából megoldja ő maga. A PIR mozgásérzékelő szenzor hatótávolsága eléri a 4 métert, érzékelési szöge pedig a 120°-ot. Ahogy mozgást érzékel, a bútorvilágító felkapcsol és 30 másodpercig világít.

Az érzékelős kapcsoló működése egyszerű: a szenzorba fényérzékelő került elhelyezésre, amely figyeli a külső fényforrások fényerejét. Ha ez az érték a gyártó által beállított érték alá esik, akkor a mozgásérzékelő gondoskodik a fényforrás felkapcsolásáról. A mozgásérzékelő által felkapcsolt fény világítási ideje 30 másodperc - nincs többé égve felejtett lámpa, mert az idő lejárta után automatikusan lekapcsol.

 

Elemes LED lámpa - Kétféle működési mód
A polcvilágító lámpa oldalán elhelyezésre került gomb segítségével válthatunk a működési módok között, ezzel még kényelmesebbé téve a használatot. 

  • Off: A lámpatest kikapcsolt állapotban van, nem világít.
  • On: A lámpatest bekapcsolt állapotban van, folyamatosan világít.
  • Auto: A fényforrás fel és lekapcsolásáért a beépített fényérzékelő és mozgásérzékelő felel.

 

Egyszerű felszerelés 1 perc alatt
Az elemes szekrényvilágító a mellékelt kétoldalú 3M öntapadós ragasztóval 1 perc alatt felragasztható üveg, műanyag, bútorlap, fém felületre. A lámpa műanyag házán csavarhelyek is találhatóak (és csavar is van a csomagban mellékelve), ezáltal olyan helyen is felcsavarozható, ahol ragasztással nem tudjuk rögzíteni (pl. gipszkarton, fa, stb felület). A LED-nek köszönhetően működés közben sem forrósodik fel, biztonságosan alkalmazható mindenféle felületen.

 

Vezeték nélküli, elemes bútorvilágító
Nincs szükség hálózati áramra vagy elektromos csatlakozásra, mert a szekrényvilágító elemekkel üzemeltethető. Az áramellátásért 4 darab AA-s ceruzaelem felel, amelyet a csomag nem tartalmaz, azonban áruházunkban megvásárolható: VARTA AA elemek.

 

Vásárlói visszajelzés
"A lámpa szuperül bevilágítja a gardróbszekrényt, ahol az ingeket és a pulóvereket tárolom. Nagyon praktikus, mert zárt ajtónál nem világít a lámpa, de a tolóajtó elhúzásával máris felkapcsolódnak a fények. Rendszerint elegendő a fél perces világítás, de ha mégsem, akkor egy kézmozdulattal On állásba állítom és addig világít, amíg szükségem van rá. Ez főleg akkor hasznos, ha a szobában teljes sötétség van (este vagy hajnalban). Nem is került sokba, így lehet, hogy a fedett fatárolóhoz is veszek egyet, mert áram nincs oda vezetve, de télen jó lenne valami világítás. És még jól is néz ki!"

Adattáblázat
ANRO azonosító19902
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva
Búra kivitele Műanyag
Búra színe Opál
Elem típusa AA (4 db)
Élettartam 30000 óra
Energiahatékonyság 90 lumen/Watt
Érzékelési szög120 °
Érzékelési távolság4 méter
Fényáram (fényerő) 135 lumen
Fényerőszabályzás Nem dimmelhető
Garancia idő2 év
GyártóV-TAC (SKU 814)
IP védelmi szint IP20
Kapcsolási ciklus20000
LED chip típusSamsung LED
Méret: hosszúság (mm)300 mm
Méret: magasság (mm)21 mm
Méret: szélesség (mm)55.5 mm
Mozgásérzékelő Igen, mozgásérzékelős
Sugárzási szög (°) 120 °
Súly214 g
Szállítási díj1 690 Ft
Színhőmérséklet 4000-4500K Természetes fehér
Színvisszaadási index (CRI) RA>80
TanúsítványokCE, RoHS
Teljesítmény 1.5 Watt
Termékcsalád LED bútorvilágító lámpatest
TípusFalon kívüli

LED megtakarítás kalkulátor - Tudja meg, mennyit spórolhat, ha led fényforrást használ! 

Fényforrás neve: - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, kapcsolóval LONG (30 cm hosszú, 1.5W LED)
Fényforrás ára: 4 190 Ft
Teljesítmény: 1.5 Watt
Fényáram: 135 lm
Kiváltott hagyományos fényforrás teljesítménye:
db
Ft
óra
Megtérülési idő:
1 év alatt ennyivel kevesebbet fizet az áramért:
Kapcsolódó cikkek
Konyhapult, konyhai világítás ötletek képekkel

Konyhapult, konyhai világítás ötletek képekkel

Utoljára frissítve: 2020. március 23.

A LED szalaggal történő konyhapult megvilágítása sláger téma, ezért szeretnénk egy-két megvalósult világítást bemutatni, hogy könnyebben lehessen elképzelni, megvalósítani a saját otthonunkban, illetve, hogy lássuk, melyik LED szalag milyen fénnyel világít.
LED világítás

LED világítás

Utoljára frissítve: 2020. március 09.

A LED világításnál nem létezik napjainkban modernebb technológia. Hosszú élettartam, energiatakarékos működés, alacsony hőtermelés jellemzi, mely ipari és lakossági világítások terén is nagy előny. A LED világításnak számtalan megjelenési formája van, kezdve az egyszerű LED izzótól a modern LED szal…
Konyhai pultvilágító lámpák

Konyhai pultvilágító lámpák

Utoljára frissítve: 2022. augusztus 15.

A konyhai pultvilágítás egy kedvelt téma és fontos is, hiszen csak jó fények között lehet biztonságosan dolgozni. A LED technológia megjelenésével a kis helyet igénylő LED szalagokat a polcok és a fiókok világításában nagyon könnyen lehet használni. Emellett a hagyományos pultlámpák is fontos szerep…
Hasznos konyhai kellékek - fiókok, világítások, kiegészítők

Hasznos konyhai kellékek - fiókok, világítások, kiegészítők

Utoljára frissítve: 2022. augusztus 15.

A konyhai munka időigényes, miért is ne csökkentsük az időt praktikus megoldásokkal? Képeken mutatjuk az újszerű fiók-megoldásokat és más apróságokat, amelyek megkönnyíthetik a mindennapok konyhai munkálatait!
Sötét fürdőszobaszekrények

Sötét fürdőszobaszekrények

Utoljára frissítve: 2020. május 04.

Mosdókagylót befogadó sötét bútorzat gerendákkal szegélyezve. Jól csökkentik a sötét bútorzat és padló komorságát az ajtón beáradó napfény, a türkizkék tükörkeretek és a fehér szaniterek. A rusztikus stílust a fekete lábas komód és virágként díszelgő tükörkeret biztosítja. …
Ruhák led világításban

Ruhák led világításban

Utoljára frissítve: 2020. április 14.

A LED csíkokkal gyerekjáték a szekrénybelsők fénybe borítása! A kisméretű, kevés helyet igénylő LED szalag szinte bárhol elfér és olyan erős fénye van, hogy képes bevilágítani a bútor tartalmát. A fényben kiválaszthatjuk a legszebb ruhánkat az estélyi táncmulatságra, a mindennapi munkába járáshoz …
LED-es bútorvilágító lámpatestek a konyhában

LED-es bútorvilágító lámpatestek a konyhában

Utoljára frissítve: 2020. április 02.

A konyhai munkafelületek megvilágítása nagyon fontos. Amit a múltban fénycsöves lámpákkal oldottak meg, azt manapság egyre gyakrabban felváltják a LED-es bútorvilágítók.A bejegyzésben lévő képekből azt is megérthetjük, hogy miért szükségesek a szekrény aljára szerelt lámpák használata!
Modern konyhapultok LED világítással

Modern konyhapultok LED világítással

Utoljára frissítve: 2020. április 02.

A konyhapult világítás egy kimeríthetetlen téma - minden új konyhába jó szívvel ajánljuk, hiszen kiválóan be lehet vele világítani a munkapultot, amely a szemünknek egészségesebb látási viszonyokat, kezünknek pedig biztonságosabb munkavégzési körülményeket biztosít. A LED világítás mindemellett nagy…

LED konyhapult világítás értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 8
100.0% 8
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel, kapcsolóval LONG (30 cm hosszú, 1.5W LED)
Kategória: LED konyhapult világítás » Igen, kapcsolóval ellátva » Műanyag » Opál » AA (4 db) » Nem dimmelhető » IP20 » Samsung LED » Igen, mozgásérzékelős » 4000-4500K Természetes fehér » RA>80 » CE, RoHS » LED bútorvilágító lámpatest » Falon kívüli
Cikkszám: SKU 814
Termékcsalád azonosító: VT-81
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 214 gramm
19 év szakmai tapasztalat
800.200+ elégedett vásárló
447.500+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése