1. / 26.
Elmark

Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) természetes fehér

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: LED UFO lámpa mozgásérzékelős.
12 Watt
Természetes
Garancia: 2 év
800 lumen
290 mm
Fehér
IP20
Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) természetes fehér
Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) természetes fehér Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) természetes fehér Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) természetes fehér Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) természetes fehér Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) természetes fehér Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) természetes fehér Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) természetes fehér Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) természetes fehér Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) természetes fehér
Ár:
6 890 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 15244

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek

Részletes leírás

Mozgásérzékelő szenzorral szerelt kör alakú lámpa, modern fehér színű kerettel.
Plafonra szerelhető, egyszerű megjelenése miatt bármilyen helyiségben alkalmazhatjuk, IP20 védettsége folytán elsősorban nedvességtől-párától mentes helyiségben használatos.

A lámpatest beépített LED izzóval készül.

Az Elmark ST77A mennyezeti lámpa fehér kerettel rendelkezik, amelynek köszönhetően bármilyen stílusú helyiségben megállja a helyét.

A szenzoros lámpa csak mozgás érzékelésekor kapcsolja fel a fényt, a beállított idő eltelte után pedig automatikusan lekapcsolja a világítást, ezáltal elkerülhető, hogy égve hagyjuk a lámpát.

Kényelmes lehet olyan esetekben is, amikor tele kézzel megyünk a helyiségbe és nehézkes lenne a villanykapcsolót elérni vagy például piszkos a kezünk és nem szeretnénk összemaszatolni a szerelvényeket. Ilyenkor a lámpa, ha az érzékelő hatósugarába kerülünk, automatikusan felkapcsol, ezzel megkönnyítve a tájékozódást.

A beállítható világítási időtartam 10 másodperctől 3 percig terjed. Az érzékelés hatósugara 6 méter.

Az időtartam állítása mellet lehetőség nyílik a fényintenzitásának állítására is! 3 és 2000 LUX közötti fényerőt állíthatunk be az érzékelőn található kapcsoló segítségével

Funkciók

  • Állítható fényérzékelés: A kapcsoló segítségével állíthatjuk a fényérzékelést, hogy minden napszakban kihasználhassuk a lámpa által nyújtott lehetőségeket. A Nap ikon felé forgatva a maximális fényértéket állíthatjuk, a Hold ikon felé forgatva, pedig a minimálisat.
  • Időtartam ismétlés: Az érzékelő a mozgásérzékelésen túl rendelkezik egy nagyszerű beépített funkcióval, ami újbóli mozgásérzékelés eseten újraindítja az előzetesen elkezdett időtartamot. Ennek köszönhetően ha folyamatos megvilágításra van szükségünk az érzékelő nem engedi a lámpának, hogy az lekapcsoljon.
  • Állítható időtartam: A világítás idejének időtartama könnyen állítható az érzékelőre szerelt kapcsoló segítségével. A minimum időt a negatív jel irányába tekerve érjük el, amely 3 másodperc is lehet, a maximális időt pedig a pozitív jel irányába tekerve érjük el, amely 3 perc is lehet!

Beüzemelés

  • Beüzemelés előtt mindenképp áramtalanítson!
  • Csavarja le a műanyag csavaranyát és vegye le a lámpaernyőt
  • Vezesse át a vezetéket a test alján található lyukon és csatlakoztassa a tápvezetéket az összekötő vezetékbe. Rögzítse a lámpát a kívánt helyre a csavarok segítségével.

Beüzemelés ellenőrzése

  • Forgassa az időtartam állítót a negatívra, hogy a legkevesebb üzemelési időt kapja. Forgassa a fényintenzitás állítót a Nap ikonhoz, hogy a maximális fényérzékelési szintet kapja.
  • Csatlakoztassa áramforráshoz; a lámpa kezdetben nem ad jelet. 30 másodperc bemelegedési időt követően a lámpa már működőképes lesz, amint mozgást érzékel bekapcsol. 10 másodpercen belül, ha nem kap újabb jelet lekapcsol.
  • Fordítsa a fényintenzitás állítót Hold ikonhoz, hogy a minimális fényérzékelési szintet kapja. Ha a külső fényhatás meghaladja a 3 LUXot a lámpa nem fog bekapcsolni, azonban ha a külső fényhatás kisebb, mint 3 LUX a szenzor segítségével a lámpa működésbe lép. Mozgás hiányában a lámpa 10 másodperc múlva lekapcsol.
  • Nappal történő beállítás esetén forgassák a fényérzékelés kapcsolóját a Nap ikonra, különben a szenzor nem fog működésbe lépni!

Felmerülő problémák megoldása

  • A bekötés nem működik: Először is ellenőrizze, hogy a bekötés során mindent megfelelően végzett-e el. Ellenőrizze a csatlakozót és a tápkábelt. Ellenőrizze, hogy megfelelő fényérzékelést állított-e be.
  • Az érzékelés gyenge: Ellenőrizze, hogy van-e bármilyen tárgy az érzékelő előtt, amely zavarhatja annak működését. Ellenőrizze a fényérzékelési szintet. A felszerelési magasság téves megítélése is okozhat érzékelésbeli problémákat.
  • Az érzékelő nem kap mozgást, mégsem kapcsol le: Ellenőrizze, hogy nincs-e valamiféle mozgás az érzékelő előtt, ami okozhatja annak folyamatos működését. Ellenőrizze az időtartam beállítást.

Megjegyzések:

  • A beszerelést csak szakember végezheti.
  • Ne végezze a felszerelést egyenetlen felületre.
  • Kerülje a mozgó tárgyakat az érzékelő előtt, mivel ez zavarhatja annak működését.
Adattáblázat
Alak Kör alakú
Alapanyag Műanyag
ANRO azonosító15244
Élettartam 20000 óra
Energiahatékonyság 67 lumen/Watt
Energiaosztály (2021)G energiaosztály
Érzékelési szög360 °
Érzékelési távolság6 méter
Felhasználás helyeBeltéri
Fényáram (fényerő) 800 lumen
Fényerőszabályzás Nem dimmelhető
Fényérzékelő3-tól 2000 luxig
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Garancia idő2 év
GyártóElmark (99DS401)
IP védelmi szint IP20
Kapcsolási ciklus15000
Méret: átmérő (mm)290 mm
Méret: magasság (mm)75 mm
Mozgásérzékelő Igen, mozgásérzékelős
Sugárzási szög (°) 360 °
Súly740 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fehér
Színhőmérséklet 4000-4500K Természetes fehér
Színvisszaadási index (CRI) RA>80
TanúsítványokCE, RoHS
Teljesítmény 12 Watt
Termékcsalád LED-es mennyezeti lámpa
TípusFalon kívüli

LED megtakarítás kalkulátor - Tudja meg, mennyit spórolhat, ha led fényforrást használ! 

Fényforrás neve: Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) természetes fehér
Fényforrás ára: 6 890 Ft
Teljesítmény: 12 Watt
Fényáram: 800 lm
Kiváltott hagyományos fényforrás teljesítménye:
db
Ft
óra
Megtérülési idő:
1 év alatt ennyivel kevesebbet fizet az áramért:
Kapcsolódó cikkek
Energiahatékonyság - Költséghatékonyság!

Energiahatékonyság - Költséghatékonyság!

Utoljára frissítve: 2022. szeptember 19.

Manapság nagyon fontos, hogy alacsony áramfogyasztásunk legyen, emiatt elsődleges szempont az energiahatékonyság, ebben a cikkben bemutatunk néhány terméket, amivel a költségeket alacsonyabban tudja tartani.
UFO-ként is ismert kerek mennyezeti lámpák

UFO-ként is ismert kerek mennyezeti lámpák

Utoljára frissítve: 2024. február 07.

Az UFO szót meghallva talán űrlények jutnak eszünkbe, valamiért mégis ezt az elnevezést viselik a hagyományosan kerek mennyezeti lámpák. Amik azonban egykor kompakt fénycsövekkel, netalántán izzókkal működtek, azokat már felváltották a LED fényforrással egybeépített típusok, melyet elég a 230V-os há…

LED UFO lámpa mozgásérzékelős értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Mennyezeti LED lámpatest mozgásérzékelő szenzorral (12W) természetes fehér
Kategória: LED UFO lámpa mozgásérzékelős » Kör alakú » Műanyag » G energiaosztály » Beltéri » Nem dimmelhető » 3-tól 2000 luxig » 230 Volt (50/60Hz) » IP20 » Igen, mozgásérzékelős » Fehér » 4000-4500K Természetes fehér » RA>80 » CE, RoHS » LED-es mennyezeti lámpa » Falon kívüli
Cikkszám: 99DS401
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 740 gramm
19 év szakmai tapasztalat
800.200+ elégedett vásárló
448.000+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése