1. / 175.
V-TAC

LED szalag dimmer (12V DC) - rádiós távirányítóval - 216 W VT

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: LED szalag vezérlő.
Garancia: 2 év
12-24 Volt DC
18 Amper
LED fényerőszabályzó
Mechanikus kapcsoló
LED szalag dimmer (12V DC) - rádiós távirányítóval - 216 W VT
LED szalag dimmer (12V DC) - rádiós távirányítóval - 216 W VT LED szalag dimmer (12V DC) - rádiós távirányítóval - 216 W VT LED szalag dimmer (12V DC) - rádiós távirányítóval - 216 W VT LED szalag dimmer (12V DC) - rádiós távirányítóval - 216 W VT LED szalag dimmer (12V DC) - rádiós távirányítóval - 216 W VT LED szalag dimmer (12V DC) - rádiós távirányítóval - 216 W VT LED szalag dimmer (12V DC) - rádiós távirányítóval - 216 W VT LED szalag dimmer (12V DC) - rádiós távirányítóval - 216 W VT LED szalag dimmer (12V DC) - rádiós távirányítóval - 216 W VT Lejátszás
Ár:
6 160 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
2 munkanap

ANRO azonosító (PID): 14447

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

LED szalag dimmer - rádiós távirányítóval - 216 Watt
LED szalagok fényerőszabályozásához, ki- bekapcsolásához

Kis méretű, rádiófrekvenciás távirányítóval rendelkező LED fényerő szabályzó. A LED dimmer alkalmas maximum 432 Watt teljesítményű LED szalag, LED modul vagy 12/24 Voltos LED lámpa fényerő szabályozására.

A legolcsóbb távirányítós LED szalagokhoz tervezett fényerőszabályzó, amely rádiófrekvenciás, így vezérléskor a távirányítónak nem szükséges rálátnia a vezérlőre!

A dimmer kikapcsoláskor és áramtalanításkor megjegyzi az éppen beállított fényerőt, így a következő bekapcsoláskor ugyanezen a fényerőn kapcsol.

A dimmer maximum 432 Wattnyi LED szalag vagy 24 Voltos LED lámpa fényerő szabályozására alkalmas. Ennél nagyobb teljesítményű LED dimmeléséhez egy (vagy több) LED jelerősítőtkell vásárolni, mely egységekkel újabb 216 Wattnyi teljesítmény dimmelésére lesz alkalmas a dimmer.

A dimmerhez tartozó távirányító működtetéséhez 1 darab 3V-os gombelem szükséges, melyet az ár tartalmaz.

 

A LED dimmer csatlakoztatása LED szalaghoz:

 

Az alábbi videóban bemutatásra kerül, hogy hogyan kell a távirányítós LED dimmert a LED szalaghoz, illetve a tápegységhez csatlakoztatni.

  • Első lépésben megismerkedünk a csavarszorítós csatlakozókkal, melyek szorosan rögzítik a kábeleket.
  • Ezután megismerkedünk a 11 gombos, távirányítóval. Nagyon egyszerű: lefelé nyíl fényerő csökkentés, felfelé nyíl: fényerő növelés, a piros gombbal be míg a feketével ki kapcsolhatjuk, van továbbá négy százalékos fényerő szabályzó gombunk és végül 3 időzítő gomb, amelyek lenyomása után a rá írt időegység elteltével a dimmer lekapcsolja a ledszalagot.
  • Csatlakoztatásnál először mindig a LED szalagot csatlakoztassuk a dimmerre, hogy ne feszültség alatt dolgozzunk. A LED szalag piros vezetéket a v+, a fekete vezetéket a v- jelzésű csatlakozóba (fontos hogy ne rettenjünk meg a három v- jelzéstől az csak az RGB szalagok miatt van).
  • A következő lépés opcionális. Ha ipari tápegységről működtetjük a LED dimmert, akkor csak két vezetékkel össze kell kötni a tápegység pozitív és negatív kimeneteit a dimmer megegyező polaritású bemeneteivel. Azonban ha dugasz tápegységre csatlakoztatjuk a dimmet (akárcsak a videón), akkor szükség lehet egy DC -> sorkapocs átalakítóra. Ebbe az átalakítóba kell két igény szerinti hosszúságú vezetékkel csatlakoztatni a LED dimmert.
  • Ha minden szükséges csatlakozó bekötésre került, még egyszer győződjünk meg, hogy minden vezeték a megfelelő helyen van-e, illetve, hogy nem áll-e fent rövidzárlat veszélye (pl beltéri LED szalag forrasztásai fémes részhez érnek, stb).
  • Ezután csatlakoztathatjuk a 12 vagy 24 Voltos egyenáramú tápegységet a LED dimmerre.

Fényerő szabályzók csatlakoztatása

Az alábbi ábrán megtekinthető, hogy hogyan kell csatlakoztatni a LED szalagot, a LED fényerő szabályzót, a LED tápegységet, illetve nagyobb mennyiség esetén a LED jelerősítőket. Az alábbi csatlakoztatási rajz minden típusú LED fényerő szabályzóhoz alkalmas, a bekötés módja minden típusnál azonos, 12 Volt és 24 Volt működési feszültség mellett is. 24Voltos LED szalag szerelésekor az alábbi ábrán feltüntetett 12V értelemszerűen 24V-ot jelent.

Tetszőleges mennyiségű LED szalag csatlakoztatása a LED fényerő szabályzóhoz, jelerősítő segítségével.

Összeszerelés előtt győződjön meg, hogy a megfelelő feszültségű tápegységet használja a LED szalaghoz! A vezérlők 12 és 24 Volton is működnek, azonban 24 Voltos tápegységre 12 Voltos LED szalagot csatlakoztatva a LED szalag azonnal és véglegesen meghibásodik!

Adattáblázat
ANRO azonosító14447
Áramerősség 18 Amper
Beépített kapcsoló Mechanikus kapcsoló
BemenetSorkapocs
Csatornák száma 3 csatornás
Feszültség 12-24 Volt DC
Garancia idő2 év
GyártóV-TAC (SKU 3663)
IP védelmi szint IP20
KimenetSorkapocs
Méret: hosszúság (mm)83 mm
Méret: szélesség (mm)79 mm
Méret: vastagság (mm)32 mm
Súly200 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fekete
Távirányítás 2.4 Ghz rádiófrekvenciás
Teljesítmény 216 Watt
TípusLED fényerőszabályzó
Vezérlés max. távolsága 30 méter
Vezérlés módja Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Videó

LED szalag vezérlő értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 20
70.0% 14
30.0% 6
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: LED szalag dimmer (12V DC) - rádiós távirányítóval - 216 W VT
Kategória: LED szalag vezérlő » 18 Amper » Mechanikus kapcsoló » Sorkapocs » 3 csatornás » 12-24 Volt DC » IP20 » Sorkapocs » Fekete » 2.4 Ghz rádiófrekvenciás » LED fényerőszabályzó » Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Cikkszám: SKU 3663
Termékcsalád azonosító: VT-2410
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 200 gramm
19 év szakmai tapasztalat
806.700+ elégedett vásárló
450.600+ raktáron lévő termék
207.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése