Naturtex

Tulipán pehelypaplan COLL (200x220 cm) - 650 g

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: {{kategoria}}.
Garancia: 1 év
Tulipán pehelypaplan COLL (200x220 cm) - 650 g
Tulipán pehelypaplan COLL (200x220 cm) - 650 g Tulipán pehelypaplan COLL (200x220 cm) - 650 g Tulipán pehelypaplan COLL (200x220 cm) - 650 g
Ár:
82 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
10 munkanap

ANRO azonosító (PID): 14316

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

Extra meleg, puha és finom pehelypaplan egy személynek

A fehér libapehellyel töltött Tulipán paplan magas melegségi fokozatú termék, köszönhetően a pehely különleges hőszigetelő képességének. A téli időszakban, hűvös-fagyos évszakban és hideg időjárás esetén is jól használható a pehelydunyha, amely extra meleget biztosít az ágyban. Mindezek ellenére a paplan könnyű, akár egy felhővel takaróznánk!

A steppelt takaró klasszikus kazettás varrásmóddal készül. A kazettás kialakításnak köszönhetően "a pehelytöltet kamrákba van zárva", ezáltal elkerülhető, hogy a pelyhek elmozduljon a takaró különböző részeiből vagy hogy éppen egy helyen zsúfolódjon össze.

A Tulipán paplan fedőanyaga 100% pamut. Az angin sűrű szövése miatt garantált a toll- és pehelybiztosság, azaz nem fogja arcunkat megszúrni a töltet és nem is fog kibújni a töltet borítóanyagán. A fedőanyag sarkán Naturtex Royal sarokcímke található.

A NOMITE® antiallergén minősítés következtében a Tulipán pehelytermékek az allergiásoknak is megfelelők. A Nomite technológia garantálja, hogy a poratkák és azok ürüléke ne hatolhasson át a töltetet körülvevő anginon.

 

Magyar Termék Nagydíjas pehelypaplan

 

A 90%-ban minőségi libapehely töltőanyagú termékcsalád prémium kategóriát képvisel az ágyneműk között. Ezt a kiváló minőséget 2008-ban Magyar Termék Nagydíjjal jutalmazták, így a Naturtex Gyapjú és Tollfeldolgozó Kft. Tulipán fantázianevű garnitúrája országos hírnévre tett szert!

A Magyar Termék Nagydíj® olyan termékek és szolgáltatások körében van meghirdetve, amelyek a legszigorúbb minőségi követelményeknek, fogyasztóvédelmi és környezetvédelmi elvárásoknak is megfelelnek, ezáltal komoly elismerést tudhat magának a Tulipán garnitúra minden eleme.

 

Öko-Tex® Standard 100 követelményeinek megfelelő pehelypaplan

 

A Naturtex Tulipán pehelypaplan rendelkezik az Öko-Tex® védjeggyel. Az Öko-Tex® -„Bizalom a textíliában” címkével ellátott termékek a felhasználó számára jelzik, a hogy a textíliát egy nemzetközileg független szervezet ellenőrizte. A vizsgálat keretében tanúsítják, hogy adott textília nem tartalmaz káros anyagokat, például bőrt irritáló vegyszermaradványokat vagy egészségügyi szempontból kifogásolható anyagokat.

 

A Naturtex pehely titka

 

A libapehely hőszigetelő képessége kiváló, így az ezzel töltött paplanok könnyűek és melegek. A magyar toll és pehely nemzetközi piacokon is elismert és a Naturtex is kizárólag a legjobb alapanyagokat kívánja termékeiben felhasználni.

A toll és pehely tisztítása 32°C meleg, kristálytiszta termálvíz segítségével történik, mely garantálja a töltet maximális tisztaságát. A gyártási folyamat végén a modern víztisztítási rendszer biztosítja, hogy csaknem ivóvíz tisztaságú víz jut vissza a természetbe.

A Naturtex különleges termoolajos szárítási eljárást használ, amely 135°C-os hőmérsékleten működik, így a tollban és pehelyben található baktériumok és gombák 99%-a elpusztul. Az új és rövidebb szállítási folyamat a tollat rugalmasabbá teszi és a termék élettartama nő.

 

Tollal és/vagy pehellyel töltött ágyneműk

 

A hagyományos tolldunyhák és pehellyel töltött takarók puhasága, pufisága, süppedési képessége sokak emlékében él még. Éppen ezért modern korunk ellenére még mindig vannak, akik a tradicionális töltetű paplanokat és takarókat kedvelik. Ennek oka az lehet, hogy a pehely kifejezetten a melegítést szolgálja (a madarakat is ez tartja melegen). A pehely másik fontos tulajdonsága, hogy könnyen leadja a nedvességet így biztosítva szárazságot az alvás folyamán. A pehellyel töltött paplanok kiválóan körülveszik az ágyban lévő személyt, ezáltal jól be lehet burkolózni vele és élvezni az extra melegséget!

 

A tollal és/vagy a pehellyel töltött paplanok tisztán tartásához a vegytisztítás javasolt. A valódi libatollból, libapehelyből készült paplanok speciális módon tisztíthatóak, amelyekkel paplangyártók, tollfeldolgozók vagy vegytisztítók rendelkeznek. Házilagos mosás esetén a töltet tönkremehet, azáltal, hogy a toll/pehely összecsomósodik a víztől.

A használat során karbantartásként érdemes a pelyhes ágytermékeket naponta felrázni, felfrissíteni. Időnként meg is szellőztethetjük, arra azonban ügyelni kell, hogy nem szabad tűző napfényre kitenni, az ugyanis kiszáríthatja a töltetet, amely által törékeny lesz és veszít komfortosságából. A pehelypaplan és pehelypárna levegőztetése árnyékos-hűvös helyen javasolt.

Adattáblázat
ANRO azonosító14316
Garancia idő1 év
GyártóNaturtex
Szállítási díj1 990 Ft

Lakásfelszerelés értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Tulipán pehelypaplan COLL (200x220 cm) - 650 g
Kategória: Lakásfelszerelés
Szállítási kategória: 2
19 év szakmai tapasztalat
800.200+ elégedett vásárló
448.200+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése