19. / 23.
V-TAC

Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel

Garancia: 5 év
E27
Bükk
Lila
73 mm
Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel
Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel Lejátszás
Ár:
4 190 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

Külső raktár:
500+ darab (5-7 munkanap)

ANRO azonosító (PID): 13927

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

Függeszthető fa foglalatos lámpa, fa mennyezeti rozettával. Többféle színű vezetékkel kapható, ily módon különböző hatást nyújthat a felszerelt lámpa. Természetesen akár össze is kombinálhatjuk a különböző színeket, így még vidámabb hangulatot közvetítve!

A fa alapanyag természetes és kortalan, ráadásul sokféle anyaggal kombinálható, így előszeretettel használják mindenféle lakberendezési stílusban is! A fa akár lámpatest anyagaként is alkalmazható, mint ez a felfüggeszthető fa búrás foglalat.

A természetes fából készült függőlámpa az északi stílusú (svéd, norvég, skandináv) enteriőrökben dekoratív, de nagyon jól mutat a rusztikus és a modern ingatlanokban is. Nappaliban, konyhában, hotelben, szállodában, kávézóban, étteremben, cukrászdában is felszerelhető, pult vagy asztal felé függesztve.

A fa búra a legszélesebb pontján ~72 mm átmérőjű, lefelé szűkül, így a búra alsó része már csak 55 mm átmérőjű. A mennyezeti tárcsa is fából készül, az 2 cm magas és 10 cm átmérőjű. A kettő között található a textilbevonatos kábel, amely elrejti a villamos vezetékeket. A fényforrás nem tartozék!

Webáruházunkban normál LED lámpa is kapható, de nagyon népszerű a vintage LED égő is, amely különleges formájával és extra melegfehér fényével még barátságosabbá teszi a belső teret! A natúr fához bármely színhőmérsékletű fényforrást alkalmazhatjuk, de a legmeghittebb eredményt sárgás fényű izzókkal érhetünk el.

Kiváló ár-érték arányú függeszték, melyre a gyártó 5 év garanciát vállal!

  • Fényforrást nem tartalmaz, azt külön kell hozzá megrendelni!
  • Hagyományos 230V-os elektromos hálózatokhoz.
  • Földeléssel ellátva.
  • Csak beltéri használatra (IP20 védelem).
  • CE, RoHs engedélyekkel ellátva, veszélyes anyagot nem tartalmaz.

A termékfotók a valós terméket ábrázolják, de a természetes alapanyag miatt a képhez képest minimális eltérések lehetnek a lefotózott és a leszállított lámpatest között!

Adattáblázat
ANRO azonosító13927
Búra kivitele Fa
Búra színe Bükk
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Foglalat E27
Foglalatok száma1 darab
Garancia idő5 év
GyártóV-TAC (SKU 3724)
IP védelmi szint IP20
Méret: átmérő (mm)73 mm
Méret: magasság (mm)102 mm
Súly365 g
Szállítási díj1 690 Ft
Tartószerkezet anyaga Fa
Tartószerkezet színe Lila
TípusCsillár (függeszték)
Vezeték hossza (cm) 100 cm
Videó
Hangulatos szoba ötletek tinilányoknak

Hangulatos szoba ötletek tinilányoknak

Utoljára frissítve: 2020. április 23.

A pink, rózsaszín, mályva és lila színek láttán kijelenthetjük, hogy ez egy tipikus lányszoba! Sok ötletes kiegészítő is kifejezetten ezekben a színekben készül, de egyébként a rózsaszínt lányosnak tartják :) A tinilányok szeretnének maguknak olyan környezetet kialakítani, amelyben ők is…
Lulo Tapas bár és étterem ledesítve

Lulo Tapas bár és étterem ledesítve

Utoljára frissítve: 2020. április 20.

A Lulo Tapas bár egy ausztrál étterem. Földrajzilag igencsak távol áll tőlünk, azonban a belső térben alkalmazott világítási eszközök Magyarországon is népszerűek, ezért nagyon jó ötleteket leshetünk el, ha dizájnos és barátságos világítást szeretnénk kialakítani! A legkülönlegesebb látványt az átlá…

Csillár - törésálló búra értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Fa búrás lámpa E27 foglalattal, lila színű vezetékkel
Kategória: Csillár - törésálló búra » Fa » Bükk » 230 Volt (50/60Hz) » E27 » IP20 » Fa » Lila » Csillár (függeszték)
Cikkszám: SKU 3724
Termékcsalád azonosító: VT-7778
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 365 gramm
19 év szakmai tapasztalat
800.200+ elégedett vásárló
447.800+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése