1. / 7.

(2016-02) Négyzet alakú spot lámpák 525 Ft-ért!

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: {{kategoria}}.
Garancia: 1 év
(2016-02) Négyzet alakú spot lámpák 525 Ft-ért!
Ár:
0 Ft

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 12702

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

Négyzet alakú spot lámpák bruttó 525 Ft/darabos áron!

Négyzet alakú spot lámpák bruttó 525 Ft/darabos áron!

A tavalyi évtől a Kanlux magas minőségű szpot lámpái mellett egy újabb beszállító süllyesztett lámpatesteit vettük fel kínálatunkba, "olcsó szpot" néven. A minőség valamivel alacsonyabb, lévén préselt lemezből készülnek, de ár-érték arányukat tekintve kiválóak. Most három újabb lámpatest vált elérhetővé, ráadásul a manapság igen divatos négyzetes alakban, mindössze 525 Ft-os darab áron! A termékeket itt tekinthetitek meg.

Függeszthető és gipszkartonba építhető alu LED profilok!

Függeszthető és gipszkartonba építhető alu LED profilok!

A különböző alumínium LED profilok felhasználási lehetősége lassan közelíti a végtelent. A LED szalagokkal együtt hihetetlen mennyiségű világítási megoldásra alkalmasak, és ezeket csak tovább növeli a most bemutatott három új típus. Ebből kettő a függeszthető alumínium profilok választékát bővítette: segítségükkel különböző típusú és alakú lámpatesteket (ledes csillárokat) készíthetünk. A harmadik újdonság a gipszkartonba süllyeszthető profil egy újabb típusa, mely a közepes mérettartományt célozza meg, hiszen kis és extra nagy méretűből már eddig is volt a kínálatunkban. Ezeknek a profiloknak a segítségével mennyezeti rejtett világítás készíthető, a fenti promóciós fotón is erről látható kép.

Naturtex termékek

Naturtex termékek

Egy kicsit elkanyarodunk most a világítástechnikától: lakásfelszerelési részlegünkben megjelentek a Naturtex kiváló minőségű ágyneműi, ágyneműhuzatai, ágytakarói illetve matracvédői. A nagy sikert befutott magyarországi vállalat már minden földrészre exportálja termékeit, a magyar piacon sem ismeretlenek, sőt! Most új együttműködési feltételeinkkel a multiknál jóval kedvezőbb áron tudjuk kínálni a teljes szortimentet!

Elszívó ventilátorok, hővisszanyerős szellőztetők

Elszívó ventilátorok Passzív és hővisszanyerő szellőztetés

A magas energia árak és fűtési költségek folyamatosan magukkal hozzák az egyre vastagabb és jobb hőszigetelő anyagokat, és nyílászárókat. Azonban ezzel teljesen megszüntettük a légcserét, így a párás levegő, a penészesedés minden eddiginél nagyobb problémát jelent a háztartásokban. A legegyszerűbb és legjobb védekezési mód ez ellen a szellőztetés, és annak is valamilyen automatizált formája. A hagyományos elszívó ventilátorok kínálatát is bővítettük: megjelentek a dekor ventilátorok, melyekkel ízlésesen, dizájnosan oldhatjuk meg a szellőztetési feladatokat, illetve ugyanebben a kategóriában az extra csendes ventilátorok is helyet kaptak!

A fenti termékek főleg mosdókba, fürdőszobákba és konyhákba valóak, általában szakaszos üzemeltetésűek. A folyamatos szellőztetésre is kínálunk megoldást: passzív és hővisszanyerő szellőztetőket, melyekkel kiküszöbölhetjük a használt levegő egészségkárosító hatását és a pára miatti penész képződést. Sőt! A hővisszanyerő rendszerekkel komoly energia mennyiséget spórolhatunk meg, hiszen a használt meleg levegővel előmelegíthetjük a beáramló friss levegőt!

Üdvözlettel:

Tályai Gábor

ANRO Épületdíszítés Kft. - www.anrodiszlec.hu
Az ország leglátogatottabb épületdíszítési webáruháza!

Adattáblázat
ANRO azonosító12702
Garancia idő1 év
Szállítási díj1 690 Ft

Egyedi termék értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Link: (2016-02) Négyzet alakú spot lámpák 525 Ft-ért!
Kategória: Egyedi termék
Szállítási kategória: 1
19 év szakmai tapasztalat
800.200+ elégedett vásárló
447.700+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése