1. / 8.

(2015-09) Szeptemberi újdonságok dömpingje!

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: {{kategoria}}.
Garancia: 1 év
(2015-09) Szeptemberi újdonságok dömpingje!
Ár:
0 Ft

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 11342

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

GU10-es foglalatú 5 Wattos LED lámpák 795 Ft és 899 Ft/darab áron!

GU10-es foglalatú 5 Wattos LED lámpák 795 Ft és 899 Ft/darab áron!

A szeptemberi új termékek dömpingje mellett természetesen maradt idő egy kiemelt akcióra is: ez pedig az 5 Wattos, GU10-es foglalatú LED lámpák két típusát érintette. Az üveg házas, 120°-os sugárzási szögű lámpák darabja most csak 795 Ft, a modern megjelenésű, lencsés, 38°-os sugárzási szögű társáé pedig 899 Ft-os darab áron érhető el! Sőt, van ennél olcsóbb 5 Wattos GU10-es lámpa is, de ez legyen a bemutatkozó cikk meglepetése, ahol megtekinthetőek az akciós típusok. Az akció érinti az összes elérhető színhőmérsékletet!

Oldalfali LED lámpatestek, lépcsővilágítók LED-es bútorvilágító lámpatestek.

Ha már LED lámpákkal kezdtük, akkor folytassuk LED lámpatestekkel: mindjárt itt vannak a hónap egyik legfontosabb újdonságai a kis beépítési mélységű, LED lépcsővilágítók! Hiánypótló termékek, hiszen a szerkezeti kialakításuk lehetővé teszi, hogy akár egy bútorlap vastagságú felületbe is beépítsük őket, mindezek mellett érintésvédelmileg is problémamentesek, hiszen 12V DC feszültségről működnek. Ha ez nem lenne elég: összesen 6 különböző kialakítású típus érkezett, és mindegyik elérhető hideg fehér és meleg fehér színhőmérséklettel is!

A LED bútorvilágítók választéka is bővült! Mivel sokan keresik a fénycsöves lámpatestekhez hasonló megjelenésű LED lámpákat, így számukra nagy örömmel jelenthetjük be: 3 különböző teljesítményű, LED-es bútorvilágító érkezett, melyek mindegyike megrendelhető hideg fehér, természetes fehér és meleg fehér színhőmérséklettel is!

24 Wattos süllyeszthető LED panelek Fényerő és színhőmérséklet vezérelhető LED panel.

A LED panelek népszerűségét mutatja, hogy az elmúlt fél évben nem volt olyan hónap, hogy ne adtunk volna hírt újabb típusról. Most a 24 Wattos, süllyeszthető LED panelek érkezését ünnepeltük egy akcióval. Kör és négyzet alakú érkezett kiváló áron, a színhőmérsékletet tekintve is teljes a választék: 3000K, 4500K és 6000K-es fénnyel is rendelhetőek.

A színhőmérsékletek kiválasztása egyes vásárlóinknak gondot okoz, illetve a család vagy munkatársak egyes tagjai más-más színhőmérsékletet tartanak megfelelőnek. Szerencsére erre is tudunk megoldást, mivel megérkeztek a színhőmérséklet vezérelhető LED panelek! Az új panelek három különböző teljesítménnyel érhetőek el, kör alakban. A panelek fényének színe egy távirányítóval állítható, a hideg fehértől a meleg fehérig, fokozatmentesen. Sőt, a távirányító csoportokat is tud kezelni (összesen 4 különállót), azaz így megoldható, hogy akár külön-külön állítsuk be a lámpatestek színhőmérsékletét!

Alacsony árú alu U profilok LED szalaghoz Lumines alumínium profilok LED szalaghoz

A szeptemberi hónap a LED szalaghoz tartozó alumínium profilok választékát is érintette. Először az RS alumínium profilok érkeztek, melyek eddig a legjobb árú "U" alakú, 2 méteres profilok. Opál és átlátszó burával kaphatóak, és alkalmasak mind a 8 mm-es, mind a 10 mm-es LED szalagok beépítéséhez.

A második új alumínium profil garnitúra Lumines-től érkezett és 3 különböző kivitelű profilt tartalmaz. A felületre építhető "U" alakú profilok mellett megtalálhatóak a bemarható típusok és a sarokba építhető típusok is. Közepes árkategóriában versenyez, éppen ezért meglepő, hogy a burákat tekintve az opál és az átlátszó kivitel mellett a félig átlátszó burák is helyet kaptak a kínálatban. Mindezek mellett a végzárókról sem kell lemondanunk, így várhatóan a profi ALP sorozat mellett ez lesz a következő sláger ebből a termékcsoportból.

Új típusú LED szalagok érkeztek! Sínre szerelhető LED tápegységek (12V DC)

Ha már a LED szalagok az előzőekben szóba kerültek,akkor folytassuk azokkal. A múlt héten 7 db új típusú LED szalag jelent meg! Az 5630-as Chip On Board leddel szerelt szalagok minden színhőmérséklete mellett a 24 Voltos 5050 LED szalagok két színhőmérséklete érkezett, és két igazán izgalmas típus: ezek az RGBW és RGBWW LED szalagok alacsony árú változatai! Az RGBW és RGBWW LED szalagokkal megoldható a kompromisszum mentes színes és fehér világítás egyszerre, így eddig is nagy érdeklődés övezte, de most a "dekor" kivitel majd negyed áron kapható, mint a HBR változat.

A LED szalagokhoz áram is kell, illetve megfelelő feszültséget biztosító tápegység. A tápegységek elhelyezése sokszor szokott problémát okozni, azonban a most megjelent DIN sínre építhető LED tápegységek egyes vásárlóinknak megoldást nyújtanak. Röviden: olyan kialakítású tápegységek érkeztek, melyek elhelyezhetőek a villamos elosztó dobozban/szekrényben a kismegszakítók és Fi-relék mellett, így biztonságos helyen lesznek és könnyen karbantarthatóak.

Dimmelhető E14-es és E27-es LED lámpák Új Filament LED lámpák érkeztek!

A múlt hónapban is érkezett néhány fényerőszabályozható LED lámpa, és ez a hónap sem telt el nélkülük. Most 2 új típusú dimmelhető LED lámpa érkezett, melyből az E27-es foglalatú 10 Wattos annyira nem izgalmas, hiszen ilyen lámpánk már más gyártótól volt. Mondjuk az ára már érdekesebb, hiszen az előző típusnál olcsóbban kapható. A figyelmet az E14-es típus érdemli, hiszen addig ezzel a foglalattal még nem volt fényerőszabályozható LED lámpánk. Ráadásul mindjárt 6 Wattos teljesítménnyel kapható, ami elegendő fényt biztosít a hagyományos E14-es izzók cseréjéhez.

A filament, azaz "szálas" LED lámpák kínálatát is bővítettük ebben a hónapban: E14-es és E27-es foglaltba érkeztek a hagyományos fényforráshoz hasonló kialakítású lámpák! Mindhárom termék hiánypótló a maga nemében, az E27-es 8 Wattos típust pedig már vártuk, hiszen vásárlóink egyre inkább keresik az elérhető legnagyobb teljesítményt ezekből a fényforrásokból.

Többet már nem merünk írni, pedig lenne még újdonság: az oldalvilágítós és az íves oldalú falon kívüli LED panelekről még nem is beszéltünk, illetve ezeken kívül érkeztek még új 7 Wattos LED lámpák, 3 szintes LED panelek, LED szalag csatlakozók, 24 Voltos DC tápegységek, spot lámpatestek is. Ezeket a termékeket egyenlőre az Újdonságaink között találhatják meg, igyekszünk őket is cikkben bemutatni minél hamarabb!

Jó olvasgatást, jó vásárlást kívánunk!

ANRO Épületdíszítés Kft. - www.anrodiszlec.hu

Adattáblázat
ANRO azonosító11342
Garancia idő1 év
Szállítási díj1 690 Ft

Egyedi termék értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Link: (2015-09) Szeptemberi újdonságok dömpingje!
Kategória: Egyedi termék
Szállítási kategória: 1
19 év szakmai tapasztalat
806.500+ elégedett vásárló
439.800+ raktáron lévő termék
207.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése