1. / 8.

(2015-07) E27 LED lámpa akció és rengeteg új termék!

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: {{kategoria}}.
Garancia: 1 év
(2015-07) E27 LED lámpa akció és rengeteg új termék!
Ár:
0 Ft

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 11155

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

E27-es foglalatú LED lámpa 679 Ft/darab áron!

E27-es foglalatú LED lámpa 679 Ft/darab áron!

Július havi kiemelt akciónkban az E27-es foglalatú, 5 Wattos LED lámpák meleg fehér és természetes fehér típusait kínáljuk verhetetlen áron: mindössze 679 Ft darabja! A LED lámpákról készült cikkben megtekinthetőek a saját mérési eredményeink is, illetve a gyártó egy másik lámpája a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság tesztjén is igen kiváló eredményt ért el, melyet szintén megtekinthetnek a fenti linken!

E27-es és E14-es Chip On Glass reflektor LED lámpák Schneider Asfora szerelvény család

A következő újdonságunk a Chip On Glass lámpákhoz kapcsolódik: a reflektor lámpák eddig csak opál burával voltak elérhetőek, azonban több olyan lámpatest is létezik a piacon, amely épít a hagyományos, tükrös bevonattal ellátott nyak részre és az átlátszó fejrészre. Ezekhez a lámpatestekhez kínálunk E14-es foglalatú és E27-es foglalatú reflektor LED lámpát, mely egyesíti a dekoratív megjelenést és a Chip On Glass ledek nagy hatékonyságát.

Az idei évben sajnos búcsúznunk kell a Schneider Anya szerelvényektől. Ám minden vég új kezdetet hordoz magában, így van ez most is: már kaphatóak az Anya szerelvényeket leváltó Asfora kapcsolók és konnektorok! Bár sajnáljuk a kifutó szériát, kijelenthetjük, hogy megérte a csere, hiszen az eddigi két szín helyett az új szerelvények 6 különböző színben érhetőek el, és ami még jobb: alacsonyabb áron!

Kerti energiaelosztás Henger alakú lámpatestek

A kertépítésnek éppen most van a szezonja, így érdemes átolvasni a kerti konnektorokról készült cikkünket. Megpróbáltuk rendesen körüljárni a témát, így igyekszünk segítséget nyújtani már a tervezéstől, hogy felkészülten várjuk a villanyszerelőt illetve a későbbiekben a vendégeket. Mindenképpen hiánypótló cikk, mely természetesen termékmegjelenítést is tartalmaz :)

Ha a kertből bemegyünk a házba, akkor se maradjunk világítás nélkül! Ezekben segíthetnek az új, henger alakú lámpatestek, melyek az ipari területről szivárogtak át az otthoni lámpatestek közé. Természetesen némi design alakítás és minőségi anyagválasztás után, de kifejezetten kellemes megjelenésű lámpákkal díszíthetjük ezentúl irodáinkat, otthonainkat, melyek a spot lámpák hangulatát idézik, ám falon kívül szerelhetőek!

Olcsó LED tápegységek Kőhatású falburkoló lapok

Már meglévő prémium tápegység családunk mellé bevezettünk egy olcsóbb kategóriát, az 1 év garanciával rendelkező LED tápegységeket. Nyilván ezek a tápegységek valamivel alacsonyabb minőséget képviselnek, mint drágább társaik, de nem célunk silány termékeket értékesíteni, ezért az olcsó kategóriából is megpróbáltuk a legmegbízhatóbbakat kiválasztani. A olcsó tápegységekből érkezett adapter, fém házas és kültéri kivitelű is.

Az épületdíszítési részlegünk is új termékcsaláddal bővült: kőhatású falburkoló lapok jelentek meg! Néhány évvel ezelőtt már kínáltunk ilyen burkolólapokat, azonban azok gyártója megszűnt, és sajnos ezidáig nem találtunk megfelelő beszállítót erre a termékcsaládra. Azonban most örömmel jelenthetjük be, hogy nemcsak pótolni sikerült, hanem a választékot bővíteni is, hiszen a tört kő hatású lapok mellett elérhetőek a tégla hatású burkolólapok is!

Fehér házas design reflektorok 30 Watt Fényerőszabályozható LED lámpák GU10-E27

A fehér házzal rendelkező design LED reflektorok (Tini család) igen nagy sikernek örvendenek, bár csak 10 és 20 Wattos változat létezett eddig, az is igen magas áron. Most azonban új márkanévvel (I-Floodlight) megérkeztek ezen fényvetők 30 Wattos típusai is, ráadásul két év garanciával, és ami még jobb: a 30 Wattos típus ára alatta van a 10 Wattos árának!

Végül egy régi tartozásunkat próbáljuk meg leróni: vásárlóink égre földre keresik a dimmelhető, fényerőszabályozható LED lámpákat kínálatunkban. Aki nyomon követi tevékenységünket, az emlékezhet még rá, hogy próbálkoztunk már, noname, és márkás (GE, Philips) LED lámpákkal is, azonban vagy nem voltak megfelelőek, vagy megszűntek időközben. A jelenlegi szortiment eddig még kiállta a próbát, reméljük sokáig kaphatók is lesznek az E27-es és GU10-es foglalatba megfelelő, 4-6-10 és 12 Wattos dimmelhető lámpák.

Hosszú és kellemes nyaralást kívánunk!
ANRO Épületdíszítés Kft.

Adattáblázat
ANRO azonosító11155
Garancia idő1 év
Szállítási díj1 690 Ft

Egyedi termék értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Link: (2015-07) E27 LED lámpa akció és rengeteg új termék!
Kategória: Egyedi termék
Szállítási kategória: 1
19 év szakmai tapasztalat
808.800+ elégedett vásárló
458.400+ raktáron lévő termék
208.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése