1. / 8.

(2015-06) Építkezés lépésről lépésre és 589 Ft-os LED lámpák

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: {{kategoria}}.
Garancia: 1 év
(2015-06) Építkezés lépésről lépésre és 589 Ft-os LED lámpák
Ár:
0 Ft

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 10638

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

Építkezés lépésről lépésre és 589 Ft-os LED lámpák

Építkezés lépésről lépésre

Egy nagyobb cikkel kezdjük az e havi hírlevelet: egy építkezést szeretnénk bemutatni lépésről lépésre. Reméljük mindenkinek hasznos lehet az építtető véleménye, aki időt nem kímélve, minden részletet feltárt egy építkezés folyamatáról. Néhány helyen vicces, néhány helyen elgondolkodtató és ötletes. Aki új ház építése előtt áll, mindenképpen olvassa el, hiszen fotókkal bőven illusztrált leírásról van szó, így szó szerint képet kaphatunk a teljes folyamatról.

Júniusi GU10 LED lámpa akció.

A júniusi hónapot már az első napon elég erőteljes akcióval kezdtük, hiszen meghirdettük talán az eddigi országosan legalacsonyabb GU10-es LED lámpa akciót. A készlet erejéig most 589 Ft-os darabáron lehet 3 Wattos GU10-es lámpát vásárolni üzleteinkben! Ráadásul nem azért ilyen olcsó mert rossz: azért tudunk ilyen jó árat adni, mert most tényleg nagy tételben sikerült bevásárolni ezekből a 2 év garanciával rendelkező fényforrásokból. Az akciós LED lámpák elérhetőek meleg fehér, természetes fehér és hideg fehér fényű változatban is!

LED panel promóció

Két nappal a fenti LED lámpa akció után újabb áru érkezését ünnepeltük egy újabb jó kis akcióval: az igen nagy sikernek örvendő, süllyeszthető LED panelek árát sikerült egészen kellemes mértékre csökkenteni. Ezek az önállóan használható, akár fővilágításra is alkalmas komplett lámpatestek egyre több helyen oldják meg a világítási feladatokat. Sokan kedvelik, hiszen nagyon modern megjelenésűek, ráadásul a vakításuk sokkal kisebb, mint a hagyományos szpotoknál ez tapasztalható.

Beépíthető LED vezérlők.

LED vezérlőkből eddig is igen jól el voltunk látva, de még mindig nem volt teljes a szortiment: adósak maradtunk a beépíthető LED vezérlőkkel, melyek tulajdonképpen csupasz elektronikák, azonban igen kis méretűek. A felhasználás módja igazán széles, a legfontosabb azonban az, hogy ezeket a vezérlőket akár magukban az alumínium LED profilokba be lehet építeni, így nagyon könnyű konyhapult alatti világítást készíteni. A bemutatkozó cikkben megtekinthetik a különböző típusok működéséről készült videókat is!

Bankkártyás fizetési lehetőség

Ezzel egy kicsit lemaradtunk, hiszen egyes helyeken már évek óta lehet bankkártyával is fizetni. Május végétől azonban már mi is kínálunk interneten keresztüli fizetési lehetőséget, minden szükséges fejlesztést sikerült végrehajtani. A fizetés három szereplős, pillanatnyilag a legbiztonságosabb internetes fizetési mód. Reméljük, hogy ezáltal kényelmesebbé válik a vásárlási folyamat.

Hosszú és kellemes nyaralást kívánunk!
ANRO Épületdíszítés Kft.

Adattáblázat
ANRO azonosító10638
Garancia idő1 év
Szállítási díj1 690 Ft

Egyedi termék értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Link: (2015-06) Építkezés lépésről lépésre és 589 Ft-os LED lámpák
Kategória: Egyedi termék
Szállítási kategória: 1
19 év szakmai tapasztalat
806.700+ elégedett vásárló
451.300+ raktáron lévő termék
207.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése