Szűkítse tovább a találatokat!
Webáruház - Szállítás, pénzvisszafizetés Webáruház ügyfélszolgálat -  díszléc, led lámpa  üzletek címei

Partnerünk ajánlata

A mentőláda
A mentőláda Akciós ár: 1 650 Ft Eredeti ár: 1 874 Ft
1. Fotógaléria: Konyhai LED világítás 2012.
2. Csináld Magad: LED szalag fényerő-szabályzása

LED világítás

Alumínium LED profil Beépíthető spot lámpatest Csillagos égbolt ledekkel
Elemes LED lámpák Foglalat, foglalat átalakító LED dióda, modul
LED fénykábel, LED neon LED lámpa 12 Volt LED lámpa 230 Volt
LED lámpatestek LED panel LED reflektor
LED szalag LED szalag csatlakozók LED szalag vezérlők
LED tápegységek Sínes LED lámpák
Új termékeink november hónapban »
LED tápegység (240) 12 Volt, ipari (16,6/200W) CON
LED tápegység (240) 12 Volt, ipari (16,6/200W) CON
5 108 Ft
LED lámpa E27 (COB 5630/14Watt/200°) meleg fehér
LED lámpa E27 (COB 5630/14Watt/200°) meleg fehér
1 699 Ft
LED lámpa E27 (COB 5630/14Watt/200°) természetes f.
LED lámpa E27 (COB 5630/14Watt/200°) természetes f.
1 699 Ft
LED panel (1200 x 300 mm) 45 Watt - meleg fehér
LED panel (1200 x 300 mm) 45 Watt - meleg fehér
16 890 Ft
Lumines Alu profil eloxált (Type-Z) végzáró (barna)
Lumines Alu profil eloxált (Type-Z) végzáró (barna)
79 Ft
Lumines Alu profil eloxált (Type-Z) végzáró (fehér)
Lumines Alu profil eloxált (Type-Z) végzáró (fehér)
79 Ft
Lumines Alu profil eloxált (Type-Z) végzáró (fekete)
Lumines Alu profil eloxált (Type-Z) végzáró (fekete)
79 Ft
Lumines Alu profil eloxált (Type-Z) ezüst, félig átlátszó
Lumines Alu profil eloxált (Type-Z) ezüst, félig átlátszó
1 150 Ft
LED lámpa E14 (COB LED/4Watt/200°) természetes fehér
LED lámpa E14 (COB LED/4Watt/200°) természetes fehér
762 Ft
Utcai LED lámpa (30 Watt/SMD/120°) Természetes fehér
Utcai LED lámpa (30 Watt/SMD/120°) Természetes fehér
17 941 Ft
Utcai LED lámpa (50 Watt/SMD/120°) Természetes fehér
Utcai LED lámpa (50 Watt/SMD/120°) Természetes fehér
23 799 Ft
LED lámpa E27 (COB LED/10 Watt/120°) R80 természetes fehér
LED lámpa E27 (COB LED/10 Watt/120°) R80 természetes fehér
1 593 Ft
» További újdonságok
 

LED világítás

Alumínium LED profil, aluprofilok ledhez

Alumínium LED profil

A LED szalagokat természetesen nem csak rejtett világításként, hanem direkt világításként is fel lehet használni, a konyhapult világításhoz például kiváló megoldást kínálnak a bemarható ledprofilok. A LED szalagok nem feltétlenül dekoratívak, főleg egy szekrény aljára szabadon ragasztva, de a kategóriában található aluprofilok alternatívát kínálnak az öntapadós LED szalagok eltakarására.

Amennyiben a ledprofilos világítás elnyerte tetszését, kérjük látogassa meg a konyhapult világításról készült képeket, ahol további ötleteket, fotókat talál, illetve tekintse meg az új ALU-LED profil család bemutatkozó cikkét!
Beépíthető spot lámpatestek, spotlámpa keretek

Beépíthető spot lámpatest

Gipszkarton álmennyezetekbe és bútorlapokba egyre nagyobb divat beépített világítást készíteni. A nem melegedő led lámpák segítségével azonban már a polisztirol díszlécekbe is süllyeszthető spotlámpa, pl.: az SV-01 spot világítás díszléc segítségével.

Ezekhez a dekorációs spot fényekhez, gipszkarton álmennyezeti világítási megoldásokhoz kínálunk beépíthető lámpatesteket. A süllyeszthető spotlámpa keretek a hagyományos 5 cm-es átmérőjű halogén izzókkal és LED lámpákkal is kompatibilisek.
Csillagos égbolt ledekkel

Csillagos égbolt ledekkel

A mennyezeten apró fénypontok létrehozásával a csillagos égbolt látványát varázsolhatjuk magunk fölé.
Csillagos égboltot optikai szálakkal, vagy LED diódákkal hozhatunk létre a legegyszerűbben, pl. az Oyo ledek kifejezetten erre a célra készült, 12Voltos feszültségről működő diódák, melyek felhasználásánál csak a képzeletünk szabhat határt.

Amennyiben tetszik ez a típusú világítási ötlet, tekintse meg a csillagos égboltról készült fotógalériánkat!
Elemes LED lámpák

Elemes LED lámpák

A LED-es fényforrások a visszajelző lámpák után az elemes lámpa technológiában jelentek meg és arattak óriási sikert.
Mivel az alacsony fogyasztás itt elemi kérdés, a ledek szinte az összes hagyományos fényforrással rendelkező lámpát kiszorították a piacról.
Természetesen nem csak kézi elemlámpáról, hanem akár szekrényekbe/gardróbokba helyezhető fényforrásokat is ajánlunk.
Válogasson kedvére ledes elemlámpa kínálatunkból.
Foglalat átalakító

Foglalat, foglalat átalakító

A lámpatestek különböző foglalataihoz gyakran nem találni megfelelő foglalatú LED lámpát. A legelterjedtebb és általában legjobb árú fényforrások GU10-es foglalattal kerülnek forgalomba, azonban rengeteg más helyen fel lehetne őket használni, de a lámpatestekben jellemzően E27-es vagy E14-es foglalattal szerelik.
Ilyen és ehhez hasonló problémák leküzdését segítik a foglalat átalakítók, melyekkel pillanatok alatt meg lehet változtatni a lámpák foglalatait.

Amennyiben nem teljesen tájékozott a lámpa foglalatokat illetően, a LED lámpa és kompakt fénycső foglalatok című cikkünket feltétlenül tekintse meg!
LED dióda, LED modul

LED dióda, modul

A LED modulokkal kisebb helyi hangulatvilágítások mellett a kültéri és beltéri világítós betűk, reklámfeliratok megvilágítását lehet kivitelezni.

A COB LED paneleket pedig barkácsoló kedvű vásárlóinknak ajánljuk, akik a megfelelő transzformátorral és hűtéssel akár fővilágítást is készíthetnek ezekből a fényforrásokból - igen kedvező áron.
LED fénykábel és LED neoncső tartozékaival

LED fénykábel, LED neon

A flexibilis fénykábelek a mái napig előkelő helyen állnak a kültéri dekorációs megoldásokban. Ez érthető is, mert a beépítés nagyon egyszerű, a víz-, és UV védelem tökéletesen megoldott. A nagy fogyasztás ellen pedig szintén a LED technológia a megoldás: a korábbi 17 Wattos méterenkénti fogyasztás 2.5 Wattra csökken azonos fényerő mellett!
LED-es fénykábelek 50 méteres kiszerelésben - egész tekercsben tudjuk kínálni, természetesen az összes szükséges tartozékkal együtt.
LED lámpa 12 Volt, G4 és MR16 GU53 LED izzók

LED lámpa 12 Volt

A bútorokba szerelt világítás (konyhapult, szekrény, gardrób, stb.) megköveteli, hogy ne 230 Voltos hálózati áramról, hanem valamilyen törpe feszültségről működjenek a fényforrások; de gyakorta álmennyezetbe épített világításokhoz is kisfeszültségű LED izzókat használnak.

Az ebben a kategóriában található fényforrások mindegyike teljesíti ezt a követelményt így bútorokba is szerelhetőek, továbbá a megfelelő foglalatú (jellemzően G4-es) dekorációs lámpatestekbe, ahol nem a fényerő, hanem a hangulatvilágítás és az alacsony fogyasztás a lényeg.
LED lámpa 230 Volt, E14-E27-GU10 LED izzók

LED lámpa 230 Volt

Egyszerűen cserélhető, energiatakarékos alternatívát kínálnak a 230V feszültségről működő LED fényforrások; jellemzően E27, E14 és GU10 foglalatokkal. Napjainkra a LED világítási módszerek és a LED lámpák már annyira fejlettek, hogy akár a teljes lakás és épületvilágítást is megoldhatjuk ledes lámpákkal. A normál vagy halogén lámpák LED lámpára való cseréjével a világításra fordított összeg akár a negyedére is csökkenhet!

A 2013-as LED lámpa tesztünkben megtekintheti az alábbi lámpák fényerejét a halogén lámpákkal összehasonlítva!
LED mennyezeti lámpatestek

LED lámpatestek

LED chippel egybeépített ledes lámpatestek kínálata, melyek között találhat mennyezetbe süllyeszthető, illetve felületre szerelhető lámpatesteket is.

A LED-es mélysugárzók és LED spotlámpák jellemzően álmennyezetbe süllyesztve kerülnek beépítésre és a fővilágítást szolgálják, míg a sínrendszeres LED lámpák általában üzletekben, galériákban használatosak kiemelő világításhoz.

A különböző kialakítású, szögletes és kör alakú LED világítótestek 1-52W teljesítménnyel kaphatóak, melyek feladata a kompakt fénycsöves armatúrák leváltása!

A LED lámpatestek lakásban, irodákban, kereskedelmi intézményekben, üzletekben is használható általános világítás kialakításához, típustól függően szerelhető mennyezetbe, álmennyezetbe, falon kívülre / oldalfalra is.
LED panel lámpa

LED panel

A LED panelek ultravékony lámpatestek, melyből falon kívüli és besüllyeszthető változat is kapható. A kör vagy négyzet alakú panelek mutatós és modern világítótestek, melyek otthonokban, nappalikban, folyosókon, irodákban, üzletekben, éttermekben is alkalmazhatóak.

A LED panel lámpa olyan energiatakarékos világítótest, amelyben a fényt a lámpaházba integrált led-ek biztosítják. A káprázásmentességről az opál előlapok gondoskodnak, melyek homogénné teszik a ledek erős fényét. Mérettől és teljesítménytől függően helyettesíthetik a régi izzós spotlámpákat vagy fénycsöves armatúrákat, ezzel jelentős energiamegtakarítást érve el!

A falon kívüli led panelek oldalfalra és plafonra is szerelhetőek, míg a süllyeszthető típusokat inkább álmennyezetekbe, gipszkartonba beépítve használják fel.

Kínálatunkban 6-45 watt közötti teljesítményű típusokat is találhat, fehér fénnyel akár 3 színhőmérsékletben (hidegfehér, természetes fehér, melegfehér), illetőleg színváltós RGB változatban is.

A LED panel világítótestekhez tartozékokat is megvásárolhatnak, amellyel divatos függesztett lámpatestet készíthetünk, de falon kívüli keret is kapható, mellyel a süllyeszthető lámpatestek építhetőek felületre.
LED reflektor, ledes fényvető

LED reflektor

A kültéri halogén reflektorok leváltására ajánljuk ezeket a LED reflektorokat, melyekkel az éjszakai világításra fordított költségünk akár tizedére is eshet.

Örző-védő, biztonságtechnikai feladatokra kifejezetten ajánljuk a 10 Wattos ledes reflektorokat, melyek alacsony ára már akár az első évben megtérül, és tökéletesen kiváltja a 100 Wattos halogén reflektorokat.

Kínálatunkban kapható mozgásérzékelős kültéri ledes fényvető és mozgásérzékelő nélküli LED reflektor is!
Öntapadós LED szalag, beltéri - kültéri ledsorok

LED szalag

Az öntapadós, SMD LED szalagok energiatakarékos dekorációs világítások, kiemelő fények, stukkófények készítéséhez használhatóak fel.

LED szalag vásárlás előtt érdemes átolvasni a LED szalag típusokról készült cikkünket, hogy a nagy típusválaszték ne okozzon gondot!

A ledsorok, LED csíkok, szalagfények, felhasználhatóak kültéri, illetve beltéri rejtett világítás készítésén kívül: autó, jármű dekoráció; szórakozóhelyek, éttermek, üzletek díszvilágítására, stb. Fontos tudnunk, hogy a LED szalagok 12 volt feszültségről működnek, így üzemeltetésükhöz LED trafóra is szükség lesz!
LED szalag csatlakozók, vezetékek

LED szalag csatlakozók

A flexibilis LED szalagok a leginkább személyre szabható fényforrások, elég ha csak a 3 ledenként (akár 2.5 cm-ként) történő vághatóságra gondolnunk.

Ebben a kategóriában a LED szalagok beépítéséhez kínálunk szerelési anyagot, ami a csatlakoztatáshoz, elosztáshoz, elektromos betápláláshoz szükség lehet, például forrasztásmentes csatlakoztatásokhoz sarokelemet, betáp kábelt, toldóelemet a 8 mm és 10 mm szélességű SMD ledszalagokhoz is!
LED szalag vezérlők, dimmerek, RGB szabályzók

LED szalag vezérlők

A LED világítások és ledszalagok kényelmes használatát segíthetik elő a különböző vezérlők és controllerek.

A 12 voltos hideg-, melegfehér, vagy éppen egyszínű piros, kék, zöld, sárga fényű led csíkok bármelyike alkalmas a fényerőszabályzásra, azaz a felkínált led dimmerek segítségével 0-100% között állíthatjuk a fényerőt.

A színváltós RGB LED szalagok különleges képességeit RGB LED controllerek segítségével tudjuk kiaknázni, amelyekkel beállíthatjuk a kívánt színt, de különleges fényeffekteket is létrehozhatunk (átúszás, villogtatás, pulzálás, stb).

Rádiófrekvenciás és infravörös jelátvitelű távvezérlők, távirányítós vagy falra szerelhető / falba süllyeszthető, gombos vagy érintésérzékeny LED vezérlők nagy választékban az ANRO Épületdíszítés Kft-nél!
LED tápegység, 12V DC LED trafók

LED tápegységek

A LED szalagok működtetéséhez elsősorban 12 Voltos tápegységekre van szükségünk, melyek biztosítják a ledeknek szükséges 12 volt egyenfeszültséget.

Adapterek: hálózati csatlakozóval (dugvillával) ellátott tápegységek, melyeket közvetlenül a konnektorba dughatunk.
Ipari tápegységek: nagyobb teljesítményű világítások létrehozására, LED világítások üzemeltetésére készített LED trafók, melyek sorkapcsos be-, és kimenettel rendelkeznek.
Vízálló tápegységek: kültéri LED világítások kivitelezése esetén előfordulhat, hogy a tápegységet csak vizes/párás helyen lehet elhelyezni, ide tökéletes megoldások az IP66/67-es vízvédelemmel rendelkező kültéri LED transzformátorok.
Sínes LED lámpák

Sínes LED lámpák

Az áramvezető sínes világítási rendszerrel leginkább bevásárlóközpontok üzleteiben, kereskedelmi egységekben, bemutatótermekben, irodákban találkozhatunk.

Előnye, hogy a mennyezetre szerelt síncsatornák mentén szabadon helyezhetjük el a lámpatesteket, igény szerint mozgathatjuk, forgathatjuk, billenthetjük, de akár bővíthetjük vagy csökkenthetjük számukat, így igazítva a helyi adottságokhoz a fényviszonyokat.

A LED sínes lámpák energiatakarékosak, meleg fehér, tiszta fehér és hideg fehér színhőmérsékletű fénnyel is kaphatóak. Az áramvezető sínek és a lámpatestek fehér, fekete, szürke színben is elérhetőek.