Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Mentőláda, poroltó

Mentőláda, poroltó

Új termékeink október hónapban »

Üzemi elsősegély dobozok, KRESZ által előírt motoros és autós mentődobozok

Mentőláda, elsősegély felszerelés

Az elsősegély felszerelés minden munkahely kötelező kiegészítője, mely tartalmazza az elsősegélynyújtáshoz szükséges kellékeket. A céges mentődobozok 1-30 fő, 31-50 fő, 51-100 fő, 101-200 fős létszámhoz igazodva nyújtanak megoldást. Az üzemi mentőláda mellett járművekbe szükséges egészségügyi csomag is kapható, mely a KRESZ előírásai szerint szükségesek a kocsiba, buszba, teherautóba, motorra. Komplett feltöltött mentőláda és elsősegély doboz utántöltő csomag is megrendelhető, de nálunk akár az üres tárolódobozt is megvásárolhatja! A ládák megfelelnek a Magyarországon hatályos jogszabályoknak, tartalmuk az MSZ 13553 szabvány szerint kerül összeállításra. Friss összeállítású, 3-5 év szavatosságú mentőládák kedvező áron.
Poroltók, gázzal és porral oltó tűzoltó készülékek

Poroltó, tűzoltó készülék

A tűzvédelmi eszközök fontos tagja a kézi tűzoltó készülék, mely többféle méretben kapható. ABC porral oltó és CO2 gázzal oltó készülékek közül tud válogatni, melyek a szilárd anyagok, az éghető folyadékok vagy az éghető gázok oltására alkalmas. A poroltók otthon, irodában, járműben is felhasználhatóak tűz esetén. A tűzoltó berendezésekkel megakadályozhatjuk a tüzek kialakulását vagy terjedését, emiatt érdemes készenlétben tartani bármilyen létesítményben, azon belül pedig könnyen elérhető és hozzáférhető helyen tárolni.
Információs táblák, menekülési útvonalak, tűzvédelmi jelzések

Információs tábla

Öntapadós matrica és műanyag formátumban készülő információs jelzőtáblák, melyek tűzvédelmi, munkavédelmi, biztonsági, egészségügyi szempontból lehetnek fontosak. A dohányzással kapcsolatos figyelmeztető- és tiltó táblák mellett a tűzvédelmi jelzések és a menekülési útvonalról tájékoztató jelzések is elérhetőek. Egyes táblák utánvilágítós kivitelben is elérhetőek, ezzel biztosítva, hogy sötétben is követni lehessen a rajta lévő közléseket, utasításokat. Üzemekben, gyárakban, irodákban, üzletekben, bevásárlóközpontokban, szórakozóhelyeken, oktatási intézményekben, társasházakban kifejezetten kötelező a törvényben meghatározott jelzések használata (pl. menekülési útvonalról tájékoztató táblák).

Asztali nézet megjelenítése