Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

LED izzó

Új termékeink május hónapban »

LED izzó

AR111 - 12V LED izzó

AR111 (12V) LED izzó

Az 12 Voltról működő AR111-es LED lámpák 111 mm fejátmérőjű fényforrások, melyek a G53-as lámpatestekben használatos fémtükrös halogénizzók kiváltására alkalmasak. A vendéglátóiparban, a kereskedelemben és az otthoni világításban egyaránt használják. Speciális kialakítása révén nagy fényerővel rendelkezik, mely által nagy belmagasságú terek megvilágítására is alkalmas. Változó teljesítményű, sugárzási szögű és fényszínű LED izzókból válogathatunk, melyek energiatakarékos alternatívát nyújtanak a halogén izzókkal összehasonlítva. A 12 Voltos egyenáramról működő változatok üzemeltetéséhez 12 Volt egyenáramot biztosító tápegység szükséges.
230 Voltos AR111 LED izzók

AR111 (230V) LED izzó

A 230 Voltról működő AR111-es LED izzók 111 mm fejátmérővel és GU10 fejeléssel rendelkeznek. Ezt a LED izzót jellemzően a mennyezeti mélysugárzókban lévő halogén reflektorlámpák helyettesítésére alkalmazzák. Nagy fényerő és speciális külső forma jellemzi, mely irányított fényű megvilágításoknál hasznos. Az ES111 LED izzó többféle sugárzási szöggel, fényárammal és fényszínnel érhetőek el, ezáltal jól alkalmazható az alábbi területek világítására: divatáru, élelmiszerüzlet, múzeum, kirakat, szállodai szoba, étterem, hálószoba, nappali. A GU10 foglalattal ellátott AR111 LED izzó közvetlenül működtethető a 230 Voltos váltóáramról.
E14 filament retro hatású LED izzók

E14 filament LED izzó

Az E14 filament LED lámpák a legdekoratívabb izzók! A pálcika-szerű led fényforrást átlátszó bura öleli körül, mely víztiszta vagy sárga színezettel van ellátva. Mindkét típus a régi idők hangulatát idézi, hiszen ezek a lámpák megjelenésükben nagyon hasonlítanak a régi izzólámpákra (retro, vintage LED izzónak is nevezik). Láng, körte, gyertya, reflektor és csavart formában is elérhetőek, hideg- meleg, extra meleg és természetes fehér színhőmérsékletben. Látványos megjelenésük miatt dizájn csillárokban és más nyitott lámpatestekben alkalmazzák, ahol felkapcsolt és lekapcsolt állapotban is esztétikusak. E14-es COG LED lámpa, LED szálas filament égő néven is ismertek ezek az energiahatékony izzók, amelyek akár 100 lumen/Watt hatásfokkal is rendelkezhetnek!
E14 230 Voltos LED izzók

E14 LED izzó

Az E14-es foglalattal rendelkező LED izzó a háztartási izzók egyik leggyakrabban használt típusa. Az E14 led lámpát kis menetes, kis csavaros, mignon foglalatnak is szokták nevezni, gömb, gyertya, reflektor és cső kialakításban is kapható - de minden esetben 230 Volt feszültségen üzemel. Az E14 LED égőket csillárban és falilámpában, nyitott és zárt lámpatestekben is szokták alkalmazni. A retrofit E14-es LED izzók méretét és formáját tekintve is jól behelyettesíthetőek a korábbi wolfram szálas gyertyaizzók helyére, ugyanakkor azoktól akár 70-80%-kal kevesebb áramot fogyasztanak.
E27 filament retro hatású LED izzók

E27 filament LED izzó

Az E27 filament LED izzók olyan LED fényforrásokat takarnak, amelyeknél a bura átlátszó és rálátunk a fényt adó LED filament szálakra. Ezek a ledes E27 fényforrások széles, akár 360°-os sugárzási szöggel rendelkeznek és Wattonként 100-120 lumen fényáram leadására is képesek! Az átlátszó burás filament led lámpákat retro LED izzó, a borostyánsárga bevonatos típusokat vintage LED lámpa néven is forgalmazzák. Dekoratív megjelenésüknek köszönhetően jól alkalmazhatóak dizájn világításokhoz, nyitott függőlámpákban, bura nélküli lámpatestekben és minden olyan helyen, ahol nagy fényerőre van szükség vagy egyszerűen csak helyettesíteni szeretnénk a sok áramot fogyasztó szénszálas dekorizzókat!
E27 230 Voltos LED izzók

E27 LED izzó

A legrégebb óta használatos foglalat az E27 menetes foglalat. Nagy csavaros foglalat, edison foglalat, hagyományos villanykörte foglalat néven is ismert, de legtöbben E27-es LED izzó néven keresik. A 230 Voltról üzemelő ledes változatok között formailag és méretileg is találunk olyat, amellyel kiválthatjuk a meglévő halogén izzókat, így 70-90% energiamegtakarítást elérve. Az opál burás változatok kevésbé kápráztatnak és kellemes szórt fényt adnak. Az E27 LED égő a klasszikus körte formán túl reflektor, gyertya, rúd, gömb, lapos UFO formában is elérhető, ráadásul többféle fehér, színes és színváltós fénnyel is megvásárolható!
230 Voltos E40 LED izzók

E40 LED izzó

Az E40 foglalatos LED izzók alapvetően az E40-es kompakt fénycsövek és fémhalogén fényforrások kiváltására alkalmasak. A legnagyobb csavaros foglalathoz nagy izzó-méret és nagy fényteljesítmény is tartozik, ezáltal általában kereskedelmi környezetben (gyár, raktár, hipermarket, csarnok), ipari reflektorokban, illetve közvilágítási lámpatestekben használatos. A kínálatunkban kapható E40 LED izzók 230 Voltról működnek, hosszú élettartamúak és energiatakarékosak.
230 Voltos LED izzók G24-Gx53

G24-Gx53 LED izzó

Az energiatakarékos LED izzók speciális típusa a G24 és G24d jelölésű foglalatok, melyek a CFL kompakt fénycsövek jól ismert fejelése. A rúd formájú G24D LED lámpa a két lábas, kéttűs fénycsövek helyett alkalmazható, amellett, hogy teljesen környezetbarát, hiszen nem tartalmaz higanyt! A Gx53 fejelésű fényforrások jellemzően a bútorvilágító lámpatestek izzója. A lapos és kör alakú Gx53 ledes izzót általában szekrényvilágító lámpatestekben használják fel. A működési feszültség a G24, G24d és Gx53 LED fényforrások esetében is 230 Volt.
G4 - 12V LED izzó

G4 (12V) LED izzó

A G4-es foglalatú LED izzók a legkisebb méretű fényforrások. Ledes kapszula, beszúrós izzó, tű izzó, tüskefoglalatos izzó néven is ismert, mert két tűs csatlakozó segítségével helyezhető be a G4 foglalatba. Rúd (kapszula) és kör (tárcsa) formájú G4 LED izzót is talál kínálatunkban. Apró mérete miatt nagyon jól alkalmazható a dizájnos világítótestekben, kristálycsillárban, olvasólámpában, konyhai spotlámpákban, tükörvilágítókban is. A G4 LED izzó a G4 mini halogénlámpákhoz viszonyítva akár 90% energiát is megtakaríthat, de a csere során figyelembe kell vennünk, hogy a G4 ledes izzó jellemzően 12 Volt egyenáramú feszültségről működik!
G9 230 Voltos LED izzók

G9 LED izzó

A G9-es foglalatba illeszkedő LED kapszula izzókat jellemzően a dekorációs és kis méretű fényforrást igénylő világítási alkalmazásokhoz választják. A halogén G9 égők kis mérete miatt a ledes változatnak érdemes leellenőrizni a méretét vásárlás előtt - habár manapság már egyre kisebb, szebb és erősebb fényű ledes G9 lámpák is elérhetőek, amelyek tökéletesen helyettesítik a korábbi hagyományos fényforrásokat! Mennyezeti csillárokban, asztali lámpákban és kis méretű fali lámpákban találkozhatunk G9 foglalattal. A G9 LED izzó betűzős, beszúrós kivitelű, rúd formájú, átlátszó vagy opál burás fényforrás, amely 230 Voltról üzemel.
GU10 230 Voltos LED izzók, LED spot égők

GU10 LED izzó

A GU10 foglalat legtöbbször mennyezeti spot csillárokban és álmennyezetbe süllyesztett lámpatestekben található meg. A MR16 GU10-es LED izzók tökéletes alternatívái a hagyományos és halogén spot izzókkal, ezáltal energiatakarékos alternatívát nyújtva azok helyett. Fővilágításhoz és dekorációs világításhoz is használják a GU10 ledes spotlámpákat. A legkeresettebb GU10 LED izzó közé tartozik a GU10 3W LED spot és az 5 Wattos GU10 LED fényforrás, amelyeket hidegfehér, középfehér és melegfehér fényszínnel is megvásárolhat! Ettől erősebb és gyengébb fényű GU10-es foglalatú LED spot izzót is találhat kínálatunkban, melyek mindegyike közvetlenül csatlakoztatható a 230V-os hálózati feszültségre.
LED lámpa 12 Volt, MR16 GU53 LED izzó

GU5.3 (12V) LED izzó

A 12 Voltos MR16 LED lámpák 50 mm fejátmérőjű spot fényforrások. Tüskés spot lámpa, 12V LED spot égő, tűlábas spotlámpa néven is ismert az MR16 LED izzó, mely formai kialakításánál fogva alkalmas a halogén spot égők kiváltására. Jelentős energiamegtakarítás érhető el a cserével, de a tápegység választásnál figyelembe kell venni azt a tényt, hogy a GU5.3 halogén lámpák 12V AC váltóáramot használnak, ezzel szemben a GU5.3-as LED izzók 12V DC egyenáramot igényelnek! A 12 voltos ledes spotégők irányított fényt adnak, legtöbbször gipszkarton álmennyezetbe szerelt spotlámpákban használatos, azonban olyan helyen is alkalmazzák, ahol szükség van a kisfeszültségű izzóra pl. bútor-, kép- vagy tükörvilágító lámpatest, nedves vagy vizes környezetben telepített lámpatest, fürdőszobai lámpa, tó- vagy medencelámpa.
LED medence-, tólámpa (IP68)

LED medence-, tólámpa (IP68)

A PAR56 foglalatú ledes medencelámpák IP68 védettséggel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a LED izzó vízbemeríthetőségét. Elsősorban úszómedencék hangulatvilágításához praktikus, de kerti tavakban, szökőkutakban és más víz alatti alkalmazásoknál is hasznos lehet. A PAR56 LED izzó 12V DC működési feszültséget igényel, hiszen a víz alatti világítás terén kiemelten fontos a biztonság. Kínálatunkban melegfehér, hidegfehér és színváltós medenceizzót is találhat, melyek segítségével különlegesebbé teheti a medencevilágítást!
230 Voltos R7s-S14 LED izzók

R7s-S14 LED izzó

Az R7s és az S14 foglalatokba vonalizzót helyettesítő LED fényforrást is tudunk javasolni. R7s foglalattal rendelkező LED lámpából 78 mm-es rövid és 118 mm-es hosszú változatot is kínálunk, melyek jellemzően a kültéri és beltéri halogénreflektorok izzója. Az R7s LED vonalizzó alkalmas az 50-100 Wattos halogén ceruzaizzók helyettesítésére - mindenféle átalakítás nélkül! Az S14 foglalat egyenes fénycső befogadására alkalmas, de ma már megtalálhatjuk a ledes alternatíváját is. Az S14S LED lámpa a két végén fejelt fénycső, S14D lámpa izzó a középen fejelt fénycső kiváltását célozza.

Asztali nézet megjelenítése