ANRO ajándékutalvány - kiváló ajándékötlet szerettei vagy üzleti partnerei számára

Magazin - cikkek, leírások, tudnivalók

A legfrissebb cikkek, leírások

Kültéri LED szalagok széles kínálata az ANRO-nál!

2019. november 19.

Kültéri LED szalagok széles kínálatával várjuk vásárlóinkat!

Kültéri LED szalagok széles kínálatával várjuk az ANRO-nál!

Az IP65-ös védettséggel ellátott LED szalagok ideálisak bármilyen kültéri világítási feladat ellátására, legyen szó akár dekorációs világításról, akár közlekedő világításról. Kínálatunkban a fehér fényű (meleg fehér, természetes fehér, hideg fehér) LED szalagok mellett változtatható színű, RGB LED szalagok is megtalálhatók!

12 Volt 24 Volt A energiaosztály A+ energiaosztály A++ energiaosztály B energiaosztály CRI 90+ DC Dekor LED szalag dimmelhető fényerő szabályzás HBR LED szalag hideg fehér IP65 kék LED LED szalag meleg fehér piros RGB sárga SMD 2835 SMD 3528 SMD 5050 természetes fehér változtatható színhőmérséklet zöld

Oldalfali LED világítás kedvező áron!

2019. november 19.

Oldalfali LED világítás az ANRO kínálatában!

Oldalfali LED világítás az ANRO kínálatából!

Most 2487 Ft helyett csak 1990 Ft-ért kaphatók a közlekedőutak, lépcsőfeljárók megvilágítására alkalmas LED lámpatestek. A négyzet alakú mellett már téglalap alakban is elérhető, meleg fehér és természetes fehér színhőmérséklettel is!

230 Volt A+ energiaosztály IP65 LED meleg fehér négyzet süllyeszthető szürke természetes fehér

ANRO nyereményjáték: Nyerjen 100 Wattos LED reflektort!

2019. november 18.

Nyerjen 100 Wattos LED reflektort!

Nyerjen 100 Wattos LED reflektort az ANRO legújabb nyereményjátékában! Segítségével megfelelően megvilágíthatja a sötét területeket! A hideg fehér fény miatt a teliholdas éjszakát megidéző fény jut el az udvarába.

Játék időtartama:

2019.11.18. 12.00 órától
2019.11.29. 12.00 óráig

SORSOLÁS:

2019.11.29-én 13.00 órától

További információk, valamint a részvételi feltételek megtalálhatók az ANRO facebook oldalán!

230 Volt A energiaosztály alumínium fekete hideg fehér IP65 LED

Alpha - távirányítóval mozgatható sínes RGB+W LED lámpa

Alpha - távirányítóval mozgatható sínes RGB+W LED lámpa

2019. november 18.

A nagyáruházak - bevásárlóközpontok világítása minden esetben nagy teljesítményű fényforrásokat igényel, hiszen nyitva tartásuk jellemzően reggeltől – estig tart, így a felhasznált lámpáknak a nappali fényben is érvényesülniük kell. A lámpatestek beállítása nagyobb belmagasság esetén azonban okozhat problémát, hiszen a magasban kell dolgozni, ami veszélyes üzem. A MiLight új sínes lámpatestjei azonban megoldják ezt a problémát, hiszen két beépített motort is tartalmaznak, melyek segítségével vízszintesen 350 fokban, míg függőleges irányban 180 fokban elfordíthatóak - egy távirányító segítségével.

1 fázisú 230 Volt 3 fázisú A energiaosztály AAA elem alumínium beltéri dimmelhető fehér fekete fényerő szabályzás kapcsoló kiegészítő meleg fehér rádiófrekvenciás RGB RGB vezérlő RGBW sínes lámpa szürke touch, érintésérzékeny felület

Alpha sínes-motoros távirányítóval mozgatható RGB+W LED lámpa

2019. november 18.

Alpha sínes-motoros távirányítóval mozgatható RGB+W LED lámpa

 

A sínes LED lámpákat ma már nem csak a nagyáruházak és bevásárlóközpontok világításánál használhatjuk, hanem akár otthonainkban is. Ezek a szűk sugárzási szögű, de nagy teljesítményű fényforrások kiemelő világítás készítésére alkalmasak, akár nagyobb belmagasság esetén is.

A lámpa kialakításának köszönhetően igen könnyen beállítható a világítás pontos iránya, azonban nagyobb belmagasság esetén nem biztos, hogy mindig létrára vagy állványra szeretnénk mászni.

Erre a problémára nyújt megoldást Alpha sínes LED lámpánk, mely két beépített motort tartalmaz, így egy távirányító segítségével vízszintesen 350°-ban, míg függőlegesen 180°-ban tudjuk őket forgatni!

Továbbá a LED lámpa az RGB színek mellett meleg fehér fénnyel is világít, mely világítást a távirányítóval szintén tetszőlegesen beállíthatunk.

A termékről készült bemutató cikk itt található, a videó pedig itt tekinthető meg:

 

230 Volt 3 fázisú A energiaosztály AAA elem alumínium beltéri dimmelhető fehér fényerő szabályzás kapcsoló meleg fehér rádiófrekvenciás RGB RGB vezérlő RGBW sínes lámpa touch, érintésérzékeny felület

Kiemelt akció: T8 por-, és páramentes armatúra + 2 db 120 cm-es LED fénycső: 7490 Ft!

2019. november 15.

Kiemelt akció: por és páramentes armatúra + 2 db 120 cm-es LED fénycső

Aktuális kiemelt akciónk: Por- és páramentes armatúra + 2 darab cserélhető LED fénycső

Plafonra, mennyezeti konzolra szereléskor alkalmas egy helyiség fővilágításának biztosítására pl. irodák, raktárak, közlekedők, előterek, tárgyalók megvilágítására is. Az IP65-ös védettségnek köszönhetően kiváló választás garázs vagy műhely világításra is, hiszen ellenáll a külső behatásoknak!

Kiváló minőségű porálló lámpa IP65-ös védelemmel, 2 darab, energiatakarékos led fénycsővel T8/120cm, egyoldalú betáplálás. (T8/36W kiváltására)

Diffúzor/búra polisztirol, amely ellenállóbb a savval és lúggal szemben. A lámpatest ABS műanyagból készült. A búra a lámpához műanyag békazárral szerelt.

A lámpa mennyezetre szerelhető fém tartókkal, amelyek a lámpa tartozékai, vagy fel is függeszthető. Sorba köthető, mozgásérzékelővel is működtethető. A lámpa használható magas porszinttel rendelkező területeken: gyárak, gyártó csarnokok, raktárak stb.

3 különböző színhőmérsékletben: hideg fehér, természetes fehér és meleg fehér

230 Volt A+ energiaosztály fénycső hideg fehér IP65 meleg fehér műanyag szürke T8-G13 foglalat természetes fehér

Keret nélküli LED panel akció!

2019. november 15.

Keret nélküli LED panel akció az ANRO-nál!

 A legújabb designt a “Trimless” lámpatestek jelentik, melyek a hagyományos spot lámpákhoz hasonlóan a gipszkartonba süllyesztve építhetőek. Azonban a modern LED technológia lehetővé teszi, hogy a keret igazán vékony legyen, alig több mint fél centiméter. A sík felületű LED panelekkel ellentétben azonban ez az új design 6 mm-el kiemelkedik a mennyezet síkjából, mely exkluzív megjelenést biztosít bármely helyiségnek.

A 29 Wattos meleg fehér és hideg fehér LED paneleket most akciósan, 6862 Ft helyett 5490 Ft-ért kínáljuk!

A Trimless LED panelek továbbá elérhetők 8, 15 és 22 Wattos teljesítménnyel, kerek formában, valamint természetes fehér színhőmérsékletben is!

230 Volt A+ energiaosztály A++ energiaosztály alumínium beltéri Chip On Board LED fehér hideg fehér kör LED meleg fehér négyzet SMD 2835 süllyeszthető természetes fehér

MiLight Alpha Sínes RGB és fehér fényű LED lámpa beépített motorral, távirányítóval mozgatható

2019. november 15.

230 Volt 3 fázisú A energiaosztály alumínium beltéri dimmelhető fehér fényerő szabályzás meleg fehér RGB sínes lámpa

24 Voltos LED szalag kamionba raktér és fülke világításhoz!

2019. november 13.

24 Voltos LED szalag kamionba raktér és fülke világításhoz!

 

A nagy járművek 24 Voltos rendszeréhez alkalmas LED szalagok most raktárról megvásárolhatóak az ANRO Épületdíszítésnél!

A dupla soros, 3528-as ledekkel szerelt LED szalagok méterenként 240 darab LED chipet tartalmaznak, így hatalmas fényerő leadására képesek! A 19.2 Wattos méterenkénti fogyasztás mellett 2112 lumen fényáramot biztosítanak!

Kiválóan alkalmasak kamionok tehergépkocsik fülke és raktér világításának elkészítéséhez, hiszen szinte nappali fényt varázsolnak!

 

24 Volt A+ energiaosztály DC dimmelhető fényerő szabályzás HBR LED szalag hideg fehér IP65 LED LED szalag meleg fehér SMD 3528 természetes fehér

Gipszkarton mennyezeti LED panel akció!

2019. november 13.

Gipszkarton mennyezeti LED panel akció!

 

A gipszkartonba építhető világítások kedvenc termékei a süllyeszthető LED panelek. Nem véletlen ez, hiszen elérhetőek kör-, és négyzet alakban is, az egészen kis teljesítményű 3 Wattos változattól egészen a 30-36 Wattos típusokig is!

A nagy típusválaszték kiterjed a színhőmérsékletekre is, hiszen szinte mindegyik változat elérhető meleg fehér, természetes fehér és hideg fehér fénnyel is!

A 6,18 és 24 Wattos típusokhoz külön vásárolható dimmelhető tápegység, mellyel a LED panelek a hagyományos fali dimmerek segítségével akár fényerőszabályozhatóak is!

A beépítésük is roppant egyszerű, hiszen csak a megfelelő méretű nyílást kell kivágni a gipszkarton mennyezeten, csatlakoztatni a hálózati áramot, majd a rugós fülek segítségével csak a helyükre kell őket pattintani.

Az ECO LED paneleket most akciós áron, raktárról kínáljuk!

230 Volt A energiaosztály A+ energiaosztály alumínium beltéri Chip On Board LED dimmelhető fehér fényerő szabályzás hideg fehér kiegészítő kör LED meleg fehér négyzet SMD 2835 süllyeszthető természetes fehér

Világítási különlegesség: SKY LED panel

2019. november 08.

Különleges panel ajánlat: SKY led panel

Világítási különlegesség: egyedi felhő mintázattal ellátott, energiatakarékos LED chipekkel szerelt panel, amelynek segítségével a szabad ég látványát idézhetjük elő!

45 Wattos teljesítmény mellett 3200 lumenes fényerőre képes! A minták panelenként eltérnek! A képen látható teljes minta 4 panel segítségével alakítható ki!

230 Volt A energiaosztály alumínium beltéri fehér hideg fehér LED négyzet SMD 2835 süllyeszthető

Variálható spot lámpatest család: Simen

2019. november 08.

Kanlux Simen család

Különleges kialakítású, egyedi megjelenésű spot lámpatest család érkezett kínálatunkba!

A spot keret család négyzet alakú tagjai három különböző részből állnak össze: egy alapból, egy gyűrűből és egy testből. A három különálló elem fekete, fehér, ezüst és arany színben érhető el, így kedvünk szerint alakíthatjuk a végeredményt.

A spot keret család kör alakú tagjai két különböző részből állnak össze: egy gyűrűből és egy testből. A két különálló elem fekete, fehér, ezüst és arany színben érhető el, így kedvünk szerint alakíthatjuk a végeredményt.

12 Volt 230 Volt alumínium arany beltéri ezüst fehér fekete fix GU10 foglalat GU5.3 foglalat kör MR16 méret négyzet spotvilágítás

Sínes LED világítási rendszerek bemutatása - TrackLight

Sínes LED világítási rendszerek bemutatása - TrackLight

2019. november 18.

A sínes világítási rendszerekkel hagyományosan a nagyáruházak üzleteiben találkozhatunk, pl. ruha üzletekben, cipőboltokban, parfümériában, illetve modern irodákban. Azonban ma már otthoni – lakásvilágításra is használják, főleg a LOFT jellegű belső terek fontos kiegészítői. A gipszkarton szerkezetek elterjedésével ráadásul bizonyos mértékig a sínek is elrejthetőek, különleges megjelenést biztosítva ezzel belső tereinknek.

1 fázisú 230 Volt 3 fázisú A energiaosztály A+ energiaosztály AAA elem alumínium beltéri Chip On Board LED CRI 90+ dimmelhető E27 foglalat fehér fekete fényerő szabályzás GU10 foglalat hideg fehér kapcsoló kiegészítő LED meleg fehér rádiófrekvenciás RGB RGB vezérlő RGBW sínes lámpa szürke természetes fehér touch, érintésérzékeny felület változtatható színhőmérséklet

Sínes LED lámpatestek bemutatása - akár otthonra is!

2019. november 07.

Sínes LED lámpatestek bemutatása - akár otthonra is!

 

A sínes világítási rendszerekkel hagyományosan a nagyáruházak üzleteiben találkozhatunk, pl. ruha üzletekben, cipőboltokban, parfümériában, illetve modern irodákban.

Azonban ma már otthoni – lakásvilágításra is használják, főleg a LOFT jellegű belső terek fontos kiegészítői. A gipszkarton szerkezetek elterjedésével ráadásul bizonyos mértékig a sínek is elrejthetőek, különleges megjelenést biztosítva ezzel belső tereinknek.

Az alábbi videóban megtekinthetitek, hogy milyen egyszerű összeállítani ezt a világítási rendszert, illetve bemutatjuk a különböző sínes LED lámpák különleges funkcióit:

 

1 fázisú 230 Volt 3 fázisú A energiaosztály A+ energiaosztály AAA elem alumínium beltéri Chip On Board LED CRI 90+ dimmelhető E27 foglalat fehér fekete fényerő szabályzás GU10 foglalat hideg fehér kapcsoló kiegészítő LED meleg fehér rádiófrekvenciás RGB RGB vezérlő RGBW sínes lámpa szürke természetes fehér touch, érintésérzékeny felület változtatható színhőmérséklet

Sínes LED lámpa rendszerek bemutatása - akár lakásvilágításra is!

2019. november 07.

1 fázisú 230 Volt 3 fázisú A energiaosztály A+ energiaosztály AAA elem alumínium beltéri Chip On Board LED CRI 90+ dimmelhető E27 foglalat fehér fekete fényerő szabályzás GU10 foglalat hideg fehér kapcsoló kiegészítő LED meleg fehér rádiófrekvenciás RGB RGB vezérlő RGBW sínes lámpa szürke természetes fehér touch, érintésérzékeny felület változtatható színhőmérséklet

Nedes Mennyezeti LED panel (60W - téglalap) természetes fehér - nagy fényerejű otthoni világítás

2019. november 07.

230 Volt A energiaosztály beltéri falon kívüli fehér természetes fehér

Nedes mennyezeti LED panel (715x385 mm - 60 W) természetes fehér, nagy fényerejű

2019. november 07.

230 Volt A energiaosztály beltéri ezüst falon kívüli természetes fehér

Nedes Mennyezeti LED panel (50 W - négyzet) ezüst keret - távirányítható

2019. november 06.

230 Volt A energiaosztály beltéri dimmelhető ezüst falon kívüli fényerő szabályzás négyzet változtatható színhőmérséklet

Nedes Mennyezeti LED panel (50 W - kör) hullám mintás - távirányítható

2019. november 06.

230 Volt A energiaosztály beltéri dimmelhető falon kívüli fehér fényerő szabályzás kör négyzet változtatható színhőmérséklet

Wamp kültéri oldalfali spot lámpa család

2019. november 05.

Wamp kültéri oldalfali spot lámpa család

 

Az egy vagy két irányba világító kültéri oldalfali lámpák gyakori eszközei homlokzatok és az előttük lévő közlekedőutak megvilágítására. A spot kivitel miatt egy-egy fénykéve jelenik meg a falon, mely különleges megjelenést biztosít.

A Wamp lámpatest család szürke tónusai a legtöbb falszín esetén jól működnek, a fekete kivitel nagyon kontrasztos hatást kínál világos falazatokon.

A lámpatestek mindegyike GU10-es foglalattal érkezik, így tetszőleges teljesítményű és színhőmérsékletű lámpákkal üzemeltethetjük őket, mely fényforrások szintén megtalálhatóak áruházunk GU10 LED lámpa kategóriájában!

Az új oldalfali lámpák most 4.990 Ft-os és 3.490 Ft-os bevezető áron érhetőek el az ANRO Épületdíszítésnél!

230 Volt alumínium átlátszó bura fekete GU10 foglalat IP44 szürke üveg

Nedes Mennyezeti csillagos LED panelek - több típus

2019. november 05.

 

 

 

230 Volt A energiaosztály beltéri dimmelhető falon kívüli fehér fényerő szabályzás kör négyzet természetes fehér változtatható színhőmérséklet

Nedes Mennyezeti LED panel (50 W - kör) fekete króm keret - távirányítható

2019. november 05.

230 Volt A energiaosztály beltéri dimmelhető falon kívüli fekete fényerő szabályzás kör változtatható színhőmérséklet

Kanlux Barev LED panel + kiemelő keret (60x60cm és 120x30cm)

2019. november 05.

230 Volt A energiaosztály alumínium beltéri falon kívüli fehér LED négyzet süllyeszthető természetes fehér

Kismegszakítók, vezetékvédő és hibaáram kapcsolók a Schrack Techniktől!

2019. november 05.

Schrack kismegszakítók, vezetékvédő és hibaáram kapcsolók

Az ANRO kínálatában mostantól megtalálhatók a kiváló minőségű Schrack Technik termékek!

A biztosítékok, kismegszakítók, Fí relék nélkülözhetetlen tartozékai lakásunknak. Feladatuk áramkörök összekapcsolása, megszakítása, szétkapcsolása, villamos energiafogyasztók automatikus bekapcsolása, védelem a túlterhelés és zárlatok ellen.

230 Volt 400 Volt beltéri fehér modul készülékek

Asztali nézet megjelenítése