Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Fórum

Oszlop készítés

Oszlop készítés

1970. január 01.

A segítségüket kérném abban,hogy egy oszlopot szeretnék készíteni a merev bordás csőhéjból,és érdeklődnék,hogy az alap,ami egy PVC cső,arra kell e felépíteni az iszlop főt is,vagy csak a héjat kell ráragasztani és külön,csak a cső tetejére kell rárakni?Valamint ha 20 cm átmérőjű csövet használok,mekkora kell hogy legyen az oszlopfő mérete 20 as,mint a cső,vagy egy pár cm-rel nagyobb

EPS oszlop polisztirol stukkó XPS

Élvédő

Élvédő

1970. január 01.

Külső homlokzat egyenes díszlécekkel való díszítése esetén - ablakok körül, elválasztó egyenesek - van e szükség élvédők használatára? Kivitelezőm ezt tanácsolja. Kérdésem, indokolt-e. Köszönettel, Márkus Tamás
Betétes díszlécek KA-27, KA-28

Betétes díszlécek KA-27, KA-28

1970. január 01.

KA-27 és KA-28-as stukkót rendeltem és külön volt a minta!!! Ez hogyan működik? Bele kell külön ragasztani azokat a vékony mintákat?

beltéri díszléc holker karnistakaró kültéri polisztirol XPS

Boltív készítés

Boltív készítés

1970. január 01.

Tatarozás közben nem sikerült szépen eltüntetni a hibákat az utólag készített boltívnél!!!Már tul vagyunk a festésen....de igy még szembetünöbb!!!Csak kültéri takaro ív van a boltívekre???Melyik termékkel tudnám szépen eltüntetni ezeket a hibákat????

beltéri ívelhető - hajlítható kültéri polisztirol XPS

Gérvégó láda

Gérvégó láda

1970. január 01.

Érdeklődnék,hogy nincs-e közűletek olyan valaki aki esetleg bérbe adna részemre egy gérvágó ládát? Debreceni vagyok.Előre is köszöntem.

beltéri fa

Asztali nézet megjelenítése