Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

Lámpák és növények kertépítéshez!

Frissítve: 2016 július 25, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
Lámpák és növények kertépítéshez!

Hamarosan kezdődik az idei év kertépítési szezonja!

Próbálja ki kertészeti részlegünket is: Üdekert növény webáruház!

Nagyobb kertek kivitelezése esetén általában július végén, augusztus elején jut el odáig a kőműves csapat, hogy át tudja adni a terepet a kertészeknek. Ekkorra már elkészülnek a beton alapot igénylő lépcsők, járófelületek, le vannak fektetve a fő víz-, és elektromos vezetékek. Elkezdődhet az öntözőrendszerek kiépítése.

Ebben a stádiumban szállják meg a villanyszerelők is a kertet, hiszen ilyenkor kell a lámpák végleges helyét eldönteni, bevezetékezni, esetlegesen fel is szerelni a lámpatesteket, fényforrásokat.

Vidéki cégként nagy figyelmet fordítunk a kertre, hiszen a vidéki emberek nagy részének elképzelhetetlen az élete némi zöld terület nélkül. Így vagyunk ezzel mi is, ezért szeretnénk, ha mindenki olyan kertet tudna építeni magának, melyben biztosított a mindennapi rekreáció, pihenés. Ehhez megpróbálunk olyan termékeket biztosítani, melyek elérhető árúak, időtállóak, illetve alacsony fogyasztásúak, hogy a kert üzemeltetése, fenntartás se kerüljön sokba.

Cserjék és örökzöldek az ANRO Épületdíszítéstől!

A növényzet összeválogatása a későbbi karbantartás tekintetében nagyon fontos. Már a tervezéskor figyelembe kell venni azt, hogy a későbbiekben mennyi időnk lesz a kertünk karbantartására! Ez nagyon fontos tényező, hiszen napjaink felgyorsult életvitele nem mindenkinek teszi lehetővé, hogy naponta 1-2 órát csak a kerttel foglalkozzon. Akinek nincs tehát túl sok ideje, és jobban szeret a kertben pihenni, mint kertészkedni, azoknak a cserjéket és örökzöldeket tudjuk jó szívvel ajánlani. Több okból is okos választás, hiszen alacsony a karbantartási igényük, illetve nagy részük télen is díszít, a hideg időben sem kell lemondanunk a zöld kert látványáról.

A másik probléma a júliusi-augusztusi ültetéssel, hogy a kertészetek nagy része zárva tart, alig lehet ilyenkor növényt beszerezni. Ennek fő okát a kertészetek abban jelölik meg, hogy túl meleg van, nem maradnak meg a növények. Ez azonban nem teljesen fedi a valóságot: mi a tavalyi 30-35C°-ban ültettük be az összes növényt, füvesítettünk, és 2 db tuja kivételével minden növény tökéletes állapotban van a mai napig: az 1%-os veszteség nagyon jónak számít, ennyi benne van a pakliban.

A titok mindössze annyi, hogy megfelelő minőségű és lazaságú földbe kell ültetni, illetve folyamatosan biztosítani kell a nedvességet. Sajnos a klímánk egyre inkább igényli a folyamatos öntözést, így öntözőrendszer nélkül nem ajánlatos nagyobb kertet építeni.

Örökzöldek és cserjék telepítése esetén télen sem kell teljesen lemondanunk a zöld kertről.
Örökzöldek és cserjék telepítése esetén télen sem kell teljesen lemondanunk a zöld kertről.

A nyári idény ellátására az idei évben megnyitottuk cserje és örökzöld kertészetünket a www.udekert.hu weboldalon, ahol egész évben (a készlet erejéig) elérhetőek ezek a kevés karbantartást igénylő növények. A megszokott módon házhoz szállítjuk őket az ország egész területére, több növény vásárlását mennyiségi kedvezménnyel díjazzuk. De hogy ne legyen nagyon elfogult a cikk saját magunkkal szemben, álljon itt az egyik kedves vásárlónk levele, aki minap vette át csomagját:

"Tisztelt Webáruház! A növényeket most kaptam meg és csupa dicsérő szavakkal tudom Önöket, az egész kollektívát illetni. Már a csomagolás maga a minőséget árulja el. Ami a csomagban volt, magáért beszélt. Frissen, üdén, illatozva a rózsalonc a zöld növényekkel együtt. Profi minden. Köszönöm mindenkinek ezt a minőséget és nem utolsó sorban a megfizethető áron kapott szépségeket! Szép napot, további sok sikert kívánok munkájukhoz! Tisztelettel:Sarokné!"

A www.udekert.hu internetes címen üzemelő webáruházunk több mint 120 különböző típusú növénnyel áll rendelkezésükre, összesen majd 20.000 növény van készleten, így reméljük mindenki megtalálja a megfelelő típusú és mennyiségű díszcserjét és örökzöldet a kertje díszítéséhez. Ízelítőként néhány növény álljon itt:

Leyland ciprus
Leyland ciprus
Magas mirtuszlonc
Magas mirtuszlonc
Nagy gömbtuja
Nagy gömbtuja

Oszlopos tiszafa
Oszlopos tiszafa
Rózsaszín-bordó virágú rózsalonc
Rózsaszín-bordó virágú rózsalonc
Tarka levelű mirtuszlonc
Tarka levelű mirtuszlonc

Kerti világítás - lámpák az udvar megvilágítására

Amennyiben a kertet családi, baráti összejövetelekre is használjuk, érdemes bőven ellátni lámpával a területet, hiszen egy kellemes környezetben a vendégek sötétedés után is maradni szeretnének. Amire mindenképpen figyelni kell:

 • utak, járdák, lépcsők megvilágítása a biztonságos közlekedés érdekében
 • sütő-főzőhely jó erős megvilágítása, hogy lássuk milyen állapotban van az étel
 • étkező rész (asztal, filagória, stb) világítása, hogy lássunk enni-inni
 • növények megvilágítása, egy nagyobb kertben kifejezetten hatásos eredményt érhetünk el egy-egy növény világítással történő kiemelésével
 • kerti tavak, csobogók világítása
A kert éjszaka is szép, főleg ha szépen meg van világítva
A kert éjszaka is szép, főleg ha szépen meg van világítva.

A fenti világítási feladatok megoldására szeretnénk az alábbiakban néhány terméket ajánlani.

Leszúrható kerti lámpák

A leszúrható kerti lámpák egyre nagyobb választékát tartjuk, hiszen egyre inkább kedvelt eszközök ezek. Leginkább a füves, mulcsos, kavicsos területeken és a sziklakertekben használhatóak ezek a lámpatestek, hiszen rögzítésük leszúrással történik, amit a térkövön értelemszerűen elég nehéz kivitelezni.

A leszúrható lámpatestek jellemzően a növények megvilágítására lettek kitalálva, de természetesen alkalmasak lehetnek akár utak, járdák megvilágítására is, mindössze annyira kell figyelni, hogy a lámpák úgy legyenek beállítva, hogy ne világítsanak a szemünkbe.

Leszúrható kerti lámpatest GU10 foglalattal TG
Leszúrható kerti lámpatest GU10 foglalattal TG
2 963 Ft
Leszúrható kerti lámpatest GU10 foglalattal TG ernyős
Leszúrható kerti lámpatest GU10 foglalattal TG ernyős
2 963 Ft
Leszúrható kerti lámpatest GU10 foglalattal TG rácsos
Leszúrható kerti lámpatest GU10 foglalattal TG rácsos
2 963 Ft
Leszúrható kerti lámpatest GU10 foglalattal VT
Leszúrható kerti lámpatest GU10 foglalattal VT
5 780 Ft
Leszúrható kerti lámpatest E27 foglalattal (IP44)
Leszúrható kerti lámpatest E27 foglalattal (IP44)
1 790 Ft
Leszúrható kerti lámpatest dupla E27 foglalattal (IP44)
Leszúrható kerti lámpatest dupla E27 foglalattal (IP44)
3 190 Ft

Kétféle lámpatest létezik ebben a lámpa kategóriában: a zárt foglalatos, és a nyitott foglalatos. A zárt foglalatos lámpák használata egyértelmű: egy fém házban, csavarozható üveglap mögött helyezkednek el a fényforrások, így biztosítva a védelmet. Ezek a lámpatestek jellemzően GU10-es LED lámpákkal működnek együtt.

A nyitott foglalatos lámpatestek, mint pl. a fenti lista utolsó két terméke, egy gumigyűrűvel biztosítja a vízmentességet, azonban ezekhez a lámpatestekhez speciális fényforrásra van szükség. Olyanra, ami önmagában is vízálló, illetve kialakítása olyan, hogy felfekszik a lámpán kialakított gumi tömítésre. Ilyen fényforrások pl. az IP65-ös PAR 38-as LED lámpáink, melyekből a három fehér típuson kívül 3 színes kivitel (piros, kék, zöld) is kapható, tovább növelve ezzel a díszítési lehetőségeket.

Nyitott foglalattal ellátott leszúrható kerti lámpa, IP65-ös LED fényforrással
A kert éjszaka is szép, főleg ha szépen meg van világítva.

Az árakról elmondható, hogy a zárt lámpatestek drágábbak, de olcsóbb hozzájuk a megfelelő fényforrás, míg a nyitott lámpatestek ára alacsony, azonban a speciális kialakítás miatt a megfelelő fényforrások ára borsosabb.

További fontos adalék lehet, hogy érdemes minden esetben valamilyen foglalattal ellátott (MR16, GU10, E27, E14, Gx53, G9) lámpatestet választani, és elkerülni a leddel egybeépített kiviteleket. Kivételek lehetnek ez alól az IP68-as védettségű tavi lámpatestek. A foglalatos lámpáknak nagy előnye, hogy bármikor cserélhetjük bennük a fényforrást, erősebbre-gyengébbre. Amennyiben a LED vagy a tápegysége megszűnik működni, úgy elegendő csak a fényforrást kicserélni, nem kell az egész lámpatestet leszerelni.

Különös problémát jelent, hogy a leddel egybeépített kültéri lámpatestek gyártási ciklusa nem túl hosszú, így előfordulhat, hogy vásárlás után 1 évvel már nincs ugyanolyan lámpatest, így a garanciális csere sem kivitelezhető. Természetesen a lámpa árát visszakapjuk, de ez nem segít egy foghíjas kerti világításon.

Talajlámpák, járófelületbe építhető LED lámpák

A következő, előszeretettel használt termékcsoport a keri világításban a talajlámpák, vagy járófelület lámpák. Lényegüket tekintve egyformák: az egész lámpatest a földbe vagy a térkőbe/betonba van süllyesztve, egyedül a lámpatestek előlapja látszódik ki, és természetesen az általuk sugárzott fény.

Talajlámpák, járófelületbe építhető LED lámpák
Talajlámpák, járófelületbe építhető LED lámpák, csak kiegészítő világításnak!

Több kivitelé létezik belőle, mind teherbírás, mind teljesítmény, mind kialakítás tekintetében. Az első és legfontosabb, hogy a lámpán csak gyalogos közlekedés lesz, vagy gépkocsival is rájuk kívánunk-e hajtani? Amennyiben járműforgalom is lesz, úgy a nagyobb terhelhetőségű lámpatestek jöhetnek csak szóba (kínálatunkban mind ilyen.) A teljesítmény kiválasztása is fontos: ha pl. egy nagy fát, vagy épület homlokzatot szeretnénk megvilágítani, úgy a nagy teljesítményű fémhalogén izzókkal, vagy E27-es foglalattal működő lámpatestek mái napig a legjobb megoldások. A nagyobb számban felhasznált, közlekedő utakban elhelyezett kis méretű lámpákból pedig bőven elegendő az 1-3 Wattos teljesítmény.

Talajba süllyesztett fémhalogén lámpatest, Turo Rx-7s/150W
Talajba süllyesztett fémhalogén lámpatest, Turo Rx-7s/150W
34 268 Ft
Talajlámpa dönthető reflektorral! TURO MTH-150 RR (Rx-7s)
Talajlámpa dönthető reflektorral! TURO MTH-150 RR (Rx-7s)
35 982 Ft
Xard DL-40 talajba építhető lámpa, E27/40W
Xard DL-40 talajba építhető lámpa, E27/40W
10 836 Ft
Berg DL-35L lámpatest járófelületbe GU10
Berg DL-35L lámpatest járófelületbe GU10
7 772 Ft
GU5.3 foglalatú talajba építhető lámpa (105) szatén nikkel
GU5.3 foglalatú talajba építhető lámpa (105) szatén nikkel
6 519 Ft
Talajlámpa Moro, GU10, 35W
Talajlámpa Moro, GU10, 35W
6 264 Ft
Roger DL-LED12 - járófelületbe építhető LED lámpa
Roger DL-LED12 - járófelületbe építhető LED lámpa
5 006 Ft
Roger DL2-LED6 - járófelületbe építhető LED lámpa
Roger DL2-LED6 - járófelületbe építhető LED lámpa
5 006 Ft
GRF LED 001 talajba építhető LED lámpa, kör (1.5W)
GRF LED 001 talajba építhető LED lámpa, kör (1.5W)
7 498 Ft

A talaj lámpák beépítéséhez két fontos adalék:

 • Mindenképpen kövessük, illetve a mestertől követeljük meg a gyártó által ajánlott beépítési módszert! Mindezek mellett ellenőrizzük, hogy a lámpák előlapja stabilan felfeküdjön, minden oldalán (körben) az alapra, mert ellenkező esetben rálépés esetén a fedőlap mozoghat, ami párásodáshoz majd rövidesen meghibásodáshoz vezethet.
 • Soha ne alkalmazzuk ezeket a lámpatesteket önálló világításnak, csakis kiegészítő világításnak. Különösen közlekedő fénynek alkalmatlanok, hiszen csak felfelé világítanak (1-2 kivételtől), így ha nincs amibe beleütközne a fény, akkor nem látunk szinte semmit. Főleg akkor nem, ha séta közben a lábunk elé nézünk, majd a járófelületbe épített lámpához érve jól el is vakít a lámpa fénye. Érdemes tehát más fényforrással megvilágítani a járdákat utakat, ezeket a járófelületbe építhető lámpákat pedig a járófelület szélére (vagy fal mellé) beépíteni.

Oszlopos kerti lámpák

Talán a legjobb megoldás a kert világítására az oszlopokon lévő lámpatestek választása. Eleve valamilyen opál burával ellátottat érdemes választani, így nem vakítanak. További előnyük, hogy a földtől el vannak emelve 20-120 cm magasságba, így a környezetüket is bevilágítják. A bennük elhelyezett fényforrások jellemzően nem irányított fényűek, ezért minden irányba világítanak.

Oszlopos lámpatestek a kertben.
Oszlopos lámpatestek a kertben.

A választék szerencsére elég nagy, áruházunk kültéri lámpa részlegében megtalálhatják ezeket a termékeket. Ízelítőül néhány termék:

Gömb alakú kerti lámpa bura arany (250 mm) E27
Gömb alakú kerti lámpa bura arany (250 mm) E27
3 062 Ft
Gömb alakú kerti lámpa bura opál (250 mm) E27
Gömb alakú kerti lámpa bura opál (250 mm) E27
3 882 Ft
Gömb alakú kerti lámpa bura átlátszó (250 mm) E27
Gömb alakú kerti lámpa bura átlátszó (250 mm) E27
3 062 Ft
Gömb alakú kerti lámpa oszlop 60 cm magas
Gömb alakú kerti lámpa oszlop 60 cm magas
2 883 Ft
Gömb alakú kerti lámpa oszlop 100 cm magas
Gömb alakú kerti lámpa oszlop 100 cm magas
4 072 Ft
Gömb alakú kerti lámpa oszlop 120 cm magas
Gömb alakú kerti lámpa oszlop 120 cm magas
4 720 Ft
Bonn kültéri álló lámpa (E27) fekete, 50 cm
Bonn kültéri álló lámpa (E27) fekete, 50 cm
Ft
Bonn kültéri álló lámpa (E27) fekete, 50 cm + 2 db konnektor
Bonn kültéri álló lámpa (E27) fekete, 50 cm + 2 db konnektor
12 290 Ft
Inox Torch kültéri álló lámpa (E27) rozsdamentes acél 65 cm
Inox Torch kültéri álló lámpa (E27) rozsdamentes acél 65 cm
8 697 Ft
Madrid kültéri álló lámpa (E27) antik arany, 1050 mm
Madrid kültéri álló lámpa (E27) antik arany, 1050 mm
18 690 Ft
Milano kültéri álló lámpa (E27) fekete, 1020 mm
Milano kültéri álló lámpa (E27) fekete, 1020 mm
12 070 Ft
Toscana kültéri álló lámpa (E27) antik ezüst, 1060 mm
Toscana kültéri álló lámpa (E27) antik ezüst, 1060 mm
14 078 Ft

A fentebb említett foglalatos megoldás ezekre is érvényes: érdemes nem leddel egybeépített lámpákat választani, hanem valamilyen foglalttal ellátott típust választani. Kifejezetten előnyös ebben a csoportban az E27-es és az E14-es foglalat, mert az ilyen típusú fényforrások körben (minden irányba) világítanak, bármikor egyszerűen cserélhetőek. Áruházunk LED lámpa részlegén majd 100 különböző ilyen foglalattal ellátott fényforrás található, így valószínűleg mindenki meg fogja találni a neki legmegfelelőbbet.

Konnektorral egybeépített kerti oszlopos lámpa.
Konnektorral egybeépített kerti oszlopos lámpa (Bonn kerti lámpa).

A kerti munkák (pl. fűnyírás) vagy bulik ideiglenes igényeinek áramellátásához pedig érdemes a konnektorral egybeépített oszlopos lámpatesteket választani. Nagyon praktikus megoldás, a fenti képen a Bonn kerti lámpa 2 db konnektorral ellátott típusa látható. Annyi csalást azért elkövetnek a gyártók, hogy a konnektorokban csak akkor van áram, ha a világítás is fel van kapcsolva. Ezzel is együtt lehet élni, azonban kb. 3 perc alatt át lehet kábelezni a lámpatestet (tulajdonképpen le kell választani a konnektorokat a foglalat kábelezéséről), úgy hogy külön-külön is működjön a világítás és a konnektor.

Oldalfali lámpák kerítésre, házfalra

Kültéri, kerti világításra az oldalfalra szerelhető kerti lámpák is alkalmasak. Nagyon keresettek, főleg az irányított fényű típusok, melyek úgynevezett "falmosó" fényeket hoznak létre. Ez azt jelenti, hogy egy erős fénysáv alakul ki a falon; lásd az alábbi képet.

Oldalfalra, házfalra szerelhető kültéri kerti lámpák.
Oldalfalra szerelhető kerti lámpák.

Ezekből az irányított fényű oldalfali lámpákból is viszonylag nagy a választék, a kültéri lámpák között találnak belőle több színű és formájú kivitelt, illetve egy-, és két irányba világító típust is.

Bart EL-135 kültéri lámpa GU10 foglalattal
Bart EL-135 kültéri lámpa GU10 foglalattal
4 778 Ft
Bart EL-235 kültéri lámpa GU10 foglalattal
Bart EL-235 kültéri lámpa GU10 foglalattal
5 041 Ft
Kültéri kerti lámpa Darsa EL-135UP (GU10)
Kültéri kerti lámpa Darsa EL-135UP (GU10)
4 869 Ft
Kültéri kerti lámpa Darsa EL-235T (GU10)
Kültéri kerti lámpa Darsa EL-235T (GU10)
6 332 Ft
Magra EL-135 kültéri rozsdamentes acél lámpatest (GU10)
Magra EL-135 kültéri rozsdamentes acél lámpatest (GU10)
4 629 Ft
Zew 235U-B kültéri lámpa GU10 foglalattal - fekete
Zew 235U-B kültéri lámpa GU10 foglalattal - fekete
10 264 Ft

A fenti kerti lámpatestek inkább a modern stílust követik, ám azoknak sem kell csalódnia, akik a hagyományos, vagy klasszikus kivitelű lámpákat kedvelik. A Rábalux kínálatában viszonylag nagy mennyiségű klasszikus formájú lámpatest található:

Toscana kültéri oldalfali lámpa, álló (E27) antik ezüst
Toscana kültéri oldalfali lámpa, álló (E27) antik ezüst
6 303 Ft
Sydney kültéri oldalfali lámpa (E27) antik arany
Sydney kültéri oldalfali lámpa (E27) antik arany
11 133 Ft
Salama kerti lámpacsalád - felfelé álló
Salama kerti lámpacsalád - felfelé álló
7 887 Ft

Mivel itt falakról van szó, ezeket is érdemes már előre jól megtervezni, és a falakban elhúzni az elektromos kábeleket a lámpákhoz, hogy később ne kelljen szétvésni mindent. Kábelezéskor inkább több kiállást készítsünk, mint kevesebbet, hiszen nem kerül szinte semmibe, ám legalább a lehetőség adott lesz több lámpatestet beépíteni. Egyébként (nem csak a forgalom növelése miatt), érdemes több kisebb teljesítményű lámatestet használni, mint néhány nagy fogyasztásút. Sokkal jobb a megvilágítás hatékonysága, és látványban is többet ad.

Az üzletben sokszor szoktunk arról beszélgetni a vevőkkel, hogy hogyan kellene a lámpáknak kapcsolódnia, hány kört alakítsanak ki. Én minden esetben azt ajánlom, hogy minél kevesebb körből álljon a kerti világítás, akár egy körre is ráköthető minden lámpa. Egyrészről úgy szép a kert és az udvar, ha mindenhol meg van világítva. Másrészről az alacsony fogyasztású LED lámpák világában élünk, jellemzően 3-5 Wattos fényforrásokkal. Ami azt jelenti, hogy 40 darab kültéri lámpa (ami azért nem kevés) is maximum 200 Wattot fogyaszt, ez forintosítva, óránként olyan 8-10 Forintot jelent. Ez pedig nem az az összeg, amivel spórolni lehet.

Továbbra is a cserélhető fényforrással, foglalttal ellátott lámpatesteket ajánljuk, jellemzően a Gu10-es és E27-es foglalatúakat érdemes választani.

Kerti tó és medence világítás

Az utolsó csoportba megpróbáltuk összeszedni azt a néhány terméket, ami akár víz alatt is használható, IP68-as védettségű, tehát a kerti tavakba, szökőkutakba, csobogókba, medencékbe is megfelelő. A foglalatos lámpatesteket itt már sajnos el kell felejteni, hiszen ezeknek a fényforrásoknak nagy része leddel egybeépített. Ennek oka, az lehet, hogy a gyártók nem feltétlenül bíznak abban, hogy fényforrás csere után is megmarad a lámpatest IP68-as védettsége. Gondolhatunk itt a nem megfelelő összeszerelésre, illetve a gumi tömítések is öregednek, vetemednek egy idő után, így megbontás után már nem biztos, hogy kellően szigetelnek.

Kerti tó és medence világítás.
Kerti tó csobogó részének megvilágítása LED szalaggal.

Ennek ellenére kínálunk ilyen lámpatestet is, az alábbi listában megtalálható az MR16-os 12 Voltos típus.

IP68 lámpatest (LED) kerti tó, medence világításhoz
IP68 lámpatest (LED) kerti tó, medence világításhoz
12 577 Ft
IP68 lámpatest (MR16-12V) kerti tó, medence világításhoz
IP68 lámpatest (MR16-12V) kerti tó, medence világításhoz
5 805 Ft
LED medence lámpa (IP68, 12 Volt, 18 Watt) RGB
LED medence lámpa (IP68, 12 Volt, 18 Watt) RGB
33 267 Ft
LED medence lámpa (IP68,12V,18W) oldalfali, meleg fehér
LED medence lámpa (IP68,12V,18W) oldalfali, meleg fehér
25 100 Ft
Műanyag profil vízálló (ALP-025) LED szalaghoz, opál
Műanyag profil vízálló (ALP-025) LED szalaghoz, opál
2 254 Ft
LED szalag PureSilicone kültéri (5050-60) - RGB Legerősebb!
LED szalag PureSilicone kültéri (5050-60) - RGB Legerősebb!
2 690 Ft

További lehetőség még, hogy vízálló műanyag LED profilba (pl. ALP-025) LED szalagot helyezünk, és ezzel világítunk a vizes helyeken. Mindenképpen szükséges a LED szalagnak valamilyen védelmet biztosítani, mert önmagában a kültéri LED szalagok IP54-es, vagy IP65-ös vízvédelemmel rendelkeznek, azaz víz alatt nem használhatóak.

Létezik természetesen IP68-as kivitelű LED szalag is, próbáltuk több gyártó termékét is, de nagyon rossz tapasztalatunk van velük, lévén nem vízállóak, egy idő után beáznak. Egyébként minden víz alatt használt lámpáról érdemes azt tudni, hogy téli időszakra el kell őket távolítani, vagy biztosítani kell, hogy olyan mélyen a vízben legyenek, ahol nem fagynak meg. Egy téli fagy ugyanis képes kárt tenni a legjobb védelemben is.

Reméljük ezzel a viszonylag hosszúra sikerült cikkel érintettük az összes lámpatestet ami szóba jöhet a kert vagy udvar világításakor. A termékkínálat folyamatosan bővül így érdemes néha-néha visszalátogatni oldalunkra, mert hétről-hétre érdekes új termékeket szoktunk kapni. Könnyű nekünk, hiszen több mint 40 beszállítóval dolgozunk, így mindig van valami újdonság. A cikkben közölt árak a 2016.07.21.-i állapotot tükrözik, ennek változása bármikor lehetséges, de a linkekre kattintva elérheti az éppen aktuális árakat.

Kertre fel!

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

1 év GU10
Átlátszó
Szürke
IP54
Kanlux
Bart EL-135 kültéri lámpa GU10 foglalattal
2 munkanapon belül

Ár: 3 990 Ft /darab

2.

1 év E27
Átlátszó
Szürke
IP54
Kanlux
Bart EL-160 kültéri lámpa E27 foglalattal
2 munkanapon belül

Ár: 6 585 Ft /darab

3.

1 év GU10
Átlátszó
Szürke
IP54
Kanlux
Bart EL-235 kültéri lámpa GU10 foglalattal
2 munkanapon belül

Ár: 4 620 Ft /darab

4.

1 év E27
Átlátszó
Szürke
IP54
Kanlux
Bart EL-260 kültéri lámpa E27 foglalattal
2 munkanapon belül

Ár: 7 485 Ft /darab

5.

1 év E27
Opál
Fekete
IP44
Rábalux
Bonn kültéri oldalfali lámpa (E27) fekete, ferde
3 munkanapon belül

Ár: 7 490 Ft /darab

6.

1 év E27
Opál
IP44
500 mm
Rábalux
Bonn kültéri álló lámpa (E27) fekete, 50 cm
3 munkanapon belül

Ár: 11 990 Ft /darab

7.

1 év E27
Opál
IP44
500 mm
Rábalux
Bonn kültéri álló lámpa (E27) fekete, 50 cm + 2 db konnektor
3 munkanapon belül

Ár: 14 490 Ft /darab

8.

1 év E27
Opál
Antik arany
IP54
Rábalux
Darius kültéri mennyezeti lámpa (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 14 990 Ft /darab

9.

1 év GU10
Átlátszó
Króm
IP44
Kanlux
Darsa EL-135UP kültéri kerti, oldalfali lámpa (GU10)
Raktáron: 1 darab

Ár: 4 700 Ft /darab

10.

1 év GU10
Átlátszó
Króm
IP44
Kanlux
Darsa EL-235T kültéri kerti, oldalfali lámpa (GU10)
2 munkanapon belül

Ár: 5 980 Ft /darab

11.

1 év E27
Opál
Antik arany
IP44
Rábalux
Denver kültéri oldalfali lámpa (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 7 490 Ft /darab

12.

1 év E27
Opál
Antik arany
IP44
Rábalux
Denver kültéri oldalfali lámpa (E27) antik arany, mozgásérzék.
3 munkanapon belül

Ár: 11 990 Ft /darab

13.

1 év 450 lumen
120°
IP44
Dresden kültéri LED oldalfali lámpa (6W) r. acél, mozg. érz. 6 Watt Természetes
Rábalux
Dresden kültéri LED oldalfali lámpa (6W) r. acél, mozg. érz.
3 munkanapon belül

Ár: 23 990 Ft /darab

14.

1 év 450 lumen
120°
IP44
Dresden kültéri LED oldalfali lámpa (6W) rozsdamentes acél 6 Watt Természetes
Rábalux
Dresden kültéri LED oldalfali lámpa (6W) rozsdamentes acél
Raktáron: 4 darab

Ár: 17 990 Ft /darab

15.

1 év 450 lumen
120°
IP44
Dresden kültéri LED álló lámpa (6W) rozsdamentes acél 56 cm 6 Watt Természetes
Rábalux
Dresden kültéri LED álló lámpa (6W) rozsdamentes acél 56 cm
3 munkanapon belül

Ár: 21 990 Ft /darab

16.

1 év 450 lumen
120°
IP44
Dresden kültéri LED álló lámpa (6W) rozsdamentes acél 96 cm 6 Watt Természetes
Rábalux
Dresden kültéri LED álló lámpa (6W) rozsdamentes acél 96 cm
Raktáron: 1 darab

Ár: 26 990 Ft /darab

17.

1 év E27
Opál
Fehér
IP54
Kanlux
Fali, mennyezeti lámpa Marc DL-60, E27/60W
2 munkanapon belül

Ár: 3 210 Ft /darab

18.

1 év E27
Opál
Szürke
IP44
Kanlux
Fali, mennyezeti lámpatest Shark EL-60, E27/60W
2 munkanapon belül

Ár: 5 050 Ft /darab

19.

1 év E27
Átlátszó
Fehér
IP44
Kanlux
Fali mennyezeti lámpa Tuna E27/100W
2 munkanapon belül

Ár: 1 890 Ft /darab

20.

1 év E27
Opál
Króm
IP44
Rábalux
Genova kültéri oldalfali lámpa (E27) rozsdamentes acél
3 munkanapon belül

Ár: 11 990 Ft /darab

21.

1 év E27
Opál
Fekete
IP44
Rábalux
Glasgow kültéri (IP44) oldalfali lámpa (E27) fekete
Raktáron: 1 darab

Ár: 8 490 Ft /darab

22.

1 év E27
Opál
Szürke
IP44
Rábalux
Glasgow kültéri (IP44) oldalfali lámpa (E27) szürke
3 munkanapon belül

Ár: 8 490 Ft /darab

23.

1 év E27
Borostyán
IP44
225 mm
Elmark
Gömb alakú kerti lámpa bura - borostyán (200 mm) E27
5-7 munkanapon belül

Ár: 2 781 Ft /darab

24.

1 év E27
Borostyán
IP44
425 mm
Elmark
Gömb alakú kerti lámpa bura - borostyán (400 mm) E27
5-7 munkanapon belül

Ár: 8 393 Ft /darab

25.

1 év E27
Opál
IP44
225 mm
Elmark
Gömb alakú kerti lámpa bura - opál (200 mm) E27
Raktáron: 1 darab

Ár: 2 722 Ft /darab

26.

1 év E27
Opál
IP44
275 mm
Elmark
Gömb alakú kerti lámpa bura - opál (250 mm) E27
Raktáron: 5 darab

Ár: 3 846 Ft /darab

27.

1 év E27
Opál
IP44
325 mm
Elmark
Gömb alakú kerti lámpa bura - opál (300 mm) E27
Raktáron: 6 darab

Ár: 4 960 Ft /darab

28.

1 év E27
Opál
IP44
425 mm
Elmark
Gömb alakú kerti lámpa bura - opál (400 mm) E27
5-7 munkanapon belül

Ár: 10 606 Ft /darab

29.

1 év E27
Átlátszó
IP44
225 mm
Elmark
Gömb alakú kerti lámpa bura - átlátszó (200 mm) E27
Raktáron: 4 darab

Ár: 2 972 Ft /darab

30.

1 év E27
Átlátszó
IP44
275 mm
Elmark
Gömb alakú kerti lámpa bura - átlátszó (250 mm) E27
Raktáron: 5 darab

Ár: 3 884 Ft /darab

31.

1 év E27
Átlátszó
IP44
325 mm
Elmark
Gömb alakú kerti lámpa bura - átlátszó (300 mm) E27
5-7 munkanapon belül

Ár: 5 093 Ft /darab

32.

1 év Fekete
IP65
600 mm
Elmark
Gömb alakú kerti lámpa oszlop 60 cm magas
Raktáron: 5 darab

Ár: 3 298 Ft /darab

33.

1 év Fekete
IP65
800 mm
Elmark
Gömb alakú kerti lámpa oszlop 80 cm magas
3 munkanapon belül

Ár: 3 981 Ft /darab

34.

1 év Fekete
IP65
1000 mm
Elmark
Gömb alakú kerti lámpa oszlop 100 cm magas
Raktáron: 7 darab

Ár: 4 662 Ft /darab

35.

1 év Fekete
IP65
1200 mm
Elmark
Gömb alakú kerti lámpa oszlop 120 cm magas
Raktáron: 5 darab

Ár: 5 401 Ft /darab

36.

1 év E27
Átlátszó
Antik arany
IP44
Rábalux
Haga kültéri oldalfali lámpa (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 6 490 Ft /darab

37.

1 év E27
Átlátszó
Fekete
IP44
Rábalux
Haga kültéri oldalfali lámpa (E27) fekete
3 munkanapon belül

Ár: 6 500 Ft /darab

38.

1 év E27
Opál
Antik arany
IP54
Rábalux
Hektor kültéri mennyezeti lámpa (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 8 990 Ft /darab

39.

1 év E27
Opál
Fekete
IP54
Rábalux
Hektor kültéri mennyezeti lámpa (E27) fekete
Raktáron: 2 darab

Ár: 8 490 Ft /darab

40.

1 év E27
Opál
Antik arany
IP54
Rábalux
Hektor kültéri oldalfali lámpa (E27) antik arany, feles
3 munkanapon belül

Ár: 8 990 Ft /darab

41.

3 év 210 lumen
120°
IP65
Homlokzati LED lámpa (9616LEDP) 3W - természetes.f. 3 Watt Természetes
Elmark
Homlokzati LED lámpa (9616LEDP) 3W - természetes.f.
5-7 munkanapon belül

Ár: 15 261 Ft /darab

42.

1 év E27
Opál
Króm
IP44
Rábalux
Inox Torch kültéri oldalfali lámpa (E27) rozsdamen. acél ferde
3 munkanapon belül

Ár: 3 490 Ft /darab

43.

1 év E27
Opál
Króm
IP44
Rábalux
Inox Torch kültéri oldalfali lámpa (E27) rozsdamentes acél
3 munkanapon belül

Ár: 6 490 Ft /darab

44.

1 év E27
Opál
IP44
450 mm
Rábalux
Inox Torch kültéri álló lámpa (E27) rozsdamentes acél 45 cm
3 munkanapon belül

Ár: 5 990 Ft /darab

45.

1 év E27
Opál
IP44
650 mm
Rábalux
Inox Torch kültéri álló lámpa (E27) rozsdamentes acél 65 cm
Raktáron: 12 darab

Ár: 7 990 Ft /darab

46.

1 év E27
Opál
IP44
1100 mm
Rábalux
Inox Torch kültéri álló lámpa (E27) rozsdamentes acél 110 cm
3 munkanapon belül

Ár: 9 990 Ft /darab

47.

1 év E27
Opál
IP44
430 mm
GE Tungsram
Kerti lámpa oszlop, ezüst, E27 (IP44)
3 munkanapon belül

Ár: 9 590 Ft /darab

48.

3 év 480 lumen
120°
IP65
Kerti oszlopos LED lámpa (967LEDP500) 6W - 50 cm term.f. 6 Watt Természetes
Elmark
Kerti oszlopos LED lámpa (967LEDP500) 6W - 50 cm term.f.
5-7 munkanapon belül

Ár: 14 628 Ft /darab

49.

3 év 480 lumen
120°
IP65
Kerti oszlopos LED lámpa (968LEDP300) 6W - 20 cm term.f. 6 Watt Természetes
Elmark
Kerti oszlopos LED lámpa (968LEDP300) 6W - 20 cm term.f.
5-7 munkanapon belül

Ár: 13 916 Ft /darab

50.

3 év 480 lumen
120°
IP65
Kerti oszlopos LED lámpa (968LEDP500) 6W - 50 cm term.f. 6 Watt Természetes
Elmark
Kerti oszlopos LED lámpa (968LEDP500) 6W - 50 cm term.f.
5-7 munkanapon belül

Ár: 15 876 Ft /darab

51.

3 év 480 lumen
120°
IP65
Kerti oszlopos LED lámpa (968LEDP800) 6W - 80 cm term.f. 6 Watt Természetes
Elmark
Kerti oszlopos LED lámpa (968LEDP800) 6W - 80 cm term.f.
5-7 munkanapon belül

Ár: 18 347 Ft /darab

52.

1 év GU10
Átlátszó
IP44
500 mm
10% akció
Kanlux
Kültéri kerti lámpa Darsa EL-135 oszlopos (GU10)
2 munkanapon belül

Akciós ár: 7 570 Ft /darab
8 411 Ft (-10%)

53.

1 év GU10
Átlátszó
IP44
500 mm
10% akció
Kanlux
Kültéri kerti lámpa Darsa EL-235A oszlopos (GU10)
2 munkanapon belül

Akciós ár: 10 900 Ft /darab
12 111 Ft (-10%)

54.

1 év 230 Volt
30 lumen
IP65
Kültéri oldalfali LED lámpatest Croto LED-GR-L - 1.1W 1.1 Watt Hideg fehér
Kanlux
Kültéri oldalfali LED lámpatest Croto LED-GR-L - 1.1W
2 munkanapon belül

Ár: 4 850 Ft /darab

55.

1 év 230 Volt
30 lumen
IP65
10% akció
Kültéri oldalfali LED lámpatest Croto LED-GR-O - 1.3W 1.3 Watt Hideg fehér
Kanlux
Kültéri oldalfali LED lámpatest Croto LED-GR-O - 1.3W
Raktáron: 4 darab

Akciós ár: 5 000 Ft /darab
5 556 Ft (-10%)

56.

1 év 230 Volt
60 lumen
IP65
Kültéri oldalfali LED lámpatest Onstar LED-GR - 1.7W 1.7 Watt Hideg fehér
Kanlux
Kültéri oldalfali LED lámpatest Onstar LED-GR - 1.7W
2 munkanapon belül

Ár: 6 230 Ft /darab

57.

1 év E27
Opál
Fekete
IP44
Rábalux
Leeds kültéri (IP44) oldalfali lámpa (E27)
3 munkanapon belül

Ár: 9 990 Ft /darab

58.

2 év E27
IP44
10% akció
V-TAC
Leszúrható kerti lámpatest dupla E27 foglalattal (IP44)
Raktáron: 11 darab

Akciós ár: 2 125 Ft /darab
2 359 Ft (-10%)

59.

2 év E27
IP44
10% akció
V-TAC
Leszúrható kerti lámpatest E27 foglalattal (IP44)
Raktáron: 6 darab

Akciós ár: 1 178 Ft /darab
1 308 Ft (-10%)

60.

2 év GU10
IP65
Total Green
Leszúrható kerti lámpatest GU10 foglalattal TG rácsos
5-7 munkanapon belül

Ár: 3 536 Ft /darab

61.

1 év E27
Opál
Antik arany
IP43
Rábalux
Madrid kültéri mennyezeti lámpa (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 15 990 Ft /darab

62.

1 év E27
Opál
Antik arany
IP43
Rábalux
Madrid kültéri oldalfali lámpa (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 13 151 Ft /darab

63.

1 év E27
Opál
Antik arany
IP43
Rábalux
Madrid kültéri oldalfali lámpa, álló (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 13 151 Ft /darab

64.

1 év E27
Opál
IP43
2120 mm
Rábalux
Madrid kültéri oszlopos lámpa (E27) antik arany, 2120 mm
3 munkanapon belül

Ár: 69 990 Ft /darab

65.

1 év E27
Opál
Antik arany
IP43
Rábalux
Madrid kültéri terasz csillár (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 13 151 Ft /darab

66.

1 év E27
Opál
IP43
410 mm
Rábalux
Madrid kültéri álló lámpa (E27) antik arany, 410 mm
3 munkanapon belül

Ár: 13 151 Ft /darab

67.

1 év E27
Opál
IP43
1050 mm
Rábalux
Madrid kültéri álló lámpa (E27) antik arany, 1050 mm
3 munkanapon belül

Ár: 19 990 Ft /darab

68.

1 év GU10
Átlátszó
Króm
IP44
Kanlux
Magra EL-135 kültéri rozsdamentes acél lámpatest (GU10)
2 munkanapon belül

Ár: 4 180 Ft /darab

69.

1 év GU10
Átlátszó
Króm
IP44
Kanlux
Magra EL-235 kültéri rozsdamentes acél lámpatest (GU10)
2 munkanapon belül

Ár: 4 600 Ft /darab

70.

1 év E27
Opál
Réz
IP54
Rábalux
Manhattan kültéri (IP54) oldalfali lámpa (E27) antik réz
3 munkanapon belül

Ár: 10 990 Ft /darab

71.

1 év E27
Opál
Fekete
IP54
Rábalux
Manhattan kültéri (IP54) oldalfali lámpa (E27) fekete
3 munkanapon belül

Ár: 10 990 Ft /darab

72.

1 év E27
Opál
Szürke
IP54
Rábalux
Manhattan kültéri (IP54) oldalfali lámpa (E27) szürke
3 munkanapon belül

Ár: 10 990 Ft /darab

73.

1 év E27
Opál
Fehér
IP44
Kanlux
Mennyezetlámpa KIRA DL75B, E27 foglalat, fehér színű
Raktáron: 1 darab

Ár: 3 170 Ft /darab

74.

1 év E27
Átlátszó
Fekete
IP43
Rábalux
Milano kültéri oldalfali lámpa (E27) fekete
3 munkanapon belül

Ár: 5 490 Ft /darab

75.

1 év E27
Átlátszó
Fekete
IP43
Rábalux
Milano kültéri oldalfali lámpa, álló (E27) fekete
3 munkanapon belül

Ár: 5 490 Ft /darab

76.

1 év E27
Átlátszó
Fekete
IP43
Rábalux
Milano kültéri terasz csillár (E27) fekete
3 munkanapon belül

Ár: 5 990 Ft /darab

77.

1 év E27
Átlátszó
Antik arany
IP44
Rábalux
Monaco kültéri oldalfali lámpa (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 8 021 Ft /darab

78.

1 év E27
Átlátszó
Antik arany
IP44
Rábalux
Monaco kültéri oldalfali álló lámpa (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 8 550 Ft /darab

79.

1 év E27
Átlátszó
Antik arany
IP44
Rábalux
Monaco kültéri terasz csillár (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 8 990 Ft /darab

80.

1 év E27
Átlátszó
IP44
420 mm
Rábalux
Monaco kültéri álló lámpa (E27) antik arany, 420 mm
3 munkanapon belül

Ár: 8 990 Ft /darab

81.

1 év E27
Átlátszó
IP44
1060 mm
Rábalux
Monaco kültéri álló lámpa (E27) antik arany, 1060 mm
3 munkanapon belül

Ár: 15 990 Ft /darab

82.

1 év E27
Átlátszó
IP44
2100 mm
Rábalux
Monaco kültéri álló lámpa (E27) antik arany, 2100 mm
3 munkanapon belül

Ár: 69 990 Ft /darab

83.

1 év E27
Opál
Antik arany
IP43
Rábalux
Nizza kültéri oldalfali lámpa (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 6 990 Ft /darab

84.

1 év E27
Átlátszó
Antik arany
IP43
Rábalux
Nizza kültéri oldalfali lámpa, álló (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 6 990 Ft /darab

85.

1 év E27
Átlátszó
Antik arany
IP43
Rábalux
Nizza kültéri oldalfali lámpa, álló (E27) antik arany, mozg. érz
3 munkanapon belül

Ár: 12 990 Ft /darab

86.

1 év E27
Átlátszó
Antik arany
IP43
Rábalux
Nizza kültéri terasz csillár (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 7 490 Ft /darab

87.

1 év E27
Átlátszó
IP43
415 mm
Rábalux
Nizza kültéri álló lámpa (E27) antik arany, 415 mm
3 munkanapon belül

Ár: 7 490 Ft /darab

88.

1 év E27
Átlátszó
IP43
1045 mm
Rábalux
Nizza kültéri álló lámpa (E27) antik arany, 1045 mm
3 munkanapon belül

Ár: 15 990 Ft /darab

89.

3 év 480 lumen
120°
IP65
Oldalfalba süllyeszthető LED lámpa (220 mm) 6W - term.f. 6 Watt Természetes
Elmark
Oldalfalba süllyeszthető LED lámpa (220 mm) 6W - term.f.
5-7 munkanapon belül

Ár: 12 367 Ft /darab

90.

3 év 480 lumen
360°
IP65
Oldalfali LED lámpa (967LEDW200) 6W - természetes fehér 6 Watt Természetes
Elmark
Oldalfali LED lámpa (967LEDW200) 6W - természetes fehér
5-7 munkanapon belül

Ár: 9 687 Ft /darab

91.

3 év 480 lumen
360°
IP65
Oldalfali LED lámpa (968LEDW60) 6W - természetes fehér 6 Watt Természetes
Elmark
Oldalfali LED lámpa (968LEDW60) 6W - természetes fehér
5-7 munkanapon belül

Ár: 10 927 Ft /darab

92.

3 év 480 lumen
360°
IP54
Oldalfali LED lámpa (GRF9617) 3x3W - természetes fehér 9 Watt Természetes
Elmark
Oldalfali LED lámpa (GRF9617) 3x3W - természetes fehér
5-7 munkanapon belül

Ár: 12 203 Ft /darab

93.

3 év 480 lumen
360°
IP54
Oldalfali LED lámpa (GRF9618) 3x3W - természetes fehér 9 Watt Természetes
Elmark
Oldalfali LED lámpa (GRF9618) 3x3W - természetes fehér
5-7 munkanapon belül

Ár: 12 851 Ft /darab

94.

3 év 380 lumen
360°
IP54
Oldalfali LED lámpa (GRF9619) 2x3W - természetes fehér 6 Watt Természetes
Elmark
Oldalfali LED lámpa (GRF9619) 2x3W - természetes fehér
5-7 munkanapon belül

Ár: 12 203 Ft /darab

95.

3 év 210 lumen
120°
IP54
Oldalfali LED lámpa (OL9611-W1) 3W - természetes fehér 3 Watt Természetes
Elmark
Oldalfali LED lámpa (OL9611-W1) 3W - természetes fehér
5-7 munkanapon belül

Ár: 11 420 Ft /darab

96.

3 év 320 lumen
360°
IP54
Oldalfali LED lámpa (OL9611-W2) 2x3W - természetes fehér 6 Watt Természetes
Elmark
Oldalfali LED lámpa (OL9611-W2) 2x3W - természetes fehér
5-7 munkanapon belül

Ár: 13 907 Ft /darab

97.

3 év 210 lumen
120°
IP54
Oldalfali LED lámpa (OL9612-W1) 3W - természetes fehér 3 Watt Természetes
Elmark
Oldalfali LED lámpa (OL9612-W1) 3W - természetes fehér
Raktáron: 1 darab

Ár: 11 026 Ft /darab

98.

3 év 320 lumen
360°
IP54
Oldalfali LED lámpa (OL9612-W2) 2x3W - természetes fehér 6 Watt Természetes
Elmark
Oldalfali LED lámpa (OL9612-W2) 2x3W - természetes fehér
5-7 munkanapon belül

Ár: 12 596 Ft /darab

99.

3 év 360 lumen
120°
IP54
Oldalfali LED lámpa (OL9613) 6W - természetes fehér 6 Watt Természetes

Oldalfali LED lámpa (OL9613) 6W - természetes fehér
5-7 munkanapon belül

Ár: 7 618 Ft /darab

100.

1 év E27
Átlátszó
Antik arany
IP44
Rábalux
Oslo kültéri oldalfali lámpa (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 9 990 Ft /darab

101.

1 év E27
Átlátszó
Króm
IP44
Rábalux
Oslo kültéri oldalfali lámpa (E27) rozsdamentes acél
5-7 munkanapon belül

Ár: 9 990 Ft /darab

102.

1 év E27
Átlátszó
Fekete
IP43
Rábalux
Palermo kültéri oldalfali lámpa (E27) fekete
3 munkanapon belül

Ár: 4 490 Ft /darab

103.

1 év E27
Opál
Antik arany
IP44
Rábalux
Roma kültéri oldalfali lámpa (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 4 990 Ft /darab

104.

1 év E27
Opál
Fekete
IP44
Rábalux
Roma kültéri oldalfali lámpa (E27) matt fekete
3 munkanapon belül

Ár: 4 990 Ft /darab

105.

1 év E27
Opál
Króm
IP44
Rábalux
Roma kültéri oldalfali lámpa (E27) rozsdamentes acél
3 munkanapon belül

Ár: 4 990 Ft /darab

106.

1 év E27
Opál
Szürke
IP54
Rábalux
Saba kültéri oldalfali lámpa (E27) ezüst
3 munkanapon belül

Ár: 14 990 Ft /darab

107.

1 év E27
Opál
Fekete
IP54
Rábalux
Saba kültéri oldalfali lámpa (E27) fekete
3 munkanapon belül

Ár: 14 990 Ft /darab

108.

1 év E27
Opál
Króm
IP44
Rábalux
Stuttgart kültéri oldalfali lámpa (E27) rozsdamentes acél kör
3 munkanapon belül

Ár: 16 990 Ft /darab

109.

1 év E27
Opál
Króm
IP44
Rábalux
Stuttgart kültéri oldalfali lámpa (E27) rozsdamentes acél négyz.
3 munkanapon belül

Ár: 17 990 Ft /darab

110.

1 év E27
Átlátszó
Antik arany
IP43
Rábalux
Sydney kültéri oldalfali lámpa (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 9 990 Ft /darab

111.

1 év E27
Átlátszó
Fekete
IP43
Rábalux
Sydney kültéri oldalfali lámpa (E27) fekete
3 munkanapon belül

Ár: 9 490 Ft /darab

112.

1 év E27
Átlátszó
Antik arany
IP44
Rábalux
Toronto kültéri oldalfali lámpa (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 14 990 Ft /darab

113.

1 év E27
Átlátszó
Antik arany
IP44
Rábalux
Toronto kültéri oldalfali álló lámpa (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 14 990 Ft /darab

114.

1 év E27
Átlátszó
Antik arany
IP44
Rábalux
Toronto kültéri terasz csillár (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 14 990 Ft /darab

115.

1 év E27
Átlátszó
IP44
495 mm
Rábalux
Toronto kültéri álló lámpa (E27) antik arany, 495 mm
3 munkanapon belül

Ár: 14 990 Ft /darab

116.

1 év E27
Átlátszó
IP44
1130 mm
Rábalux
Toronto kültéri álló lámpa (E27) antik arany, 1130 mm
3 munkanapon belül

Ár: 22 990 Ft /darab

117.

1 év E27
Átlátszó
IP44
2250 mm
Rábalux
Toronto kültéri álló lámpa (E27) antik arany, 2250 mm
3 munkanapon belül

Ár: 94 990 Ft /darab

118.

1 év E27
Átlátszó
Antik arany
IP43
Rábalux
Toscana kültéri oldalfali lámpa (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 6 490 Ft /darab

119.

1 év E27
Átlátszó
Fekete
IP43
Rábalux
Toscana kültéri oldalfali lámpa (E27) antik ezüst
3 munkanapon belül

Ár: 6 490 Ft /darab

120.

1 év E27
Átlátszó
Antik arany
IP43
Rábalux
Toscana kültéri oldalfali lámpa, álló (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 6 490 Ft /darab

121.

1 év E27
Átlátszó
Fekete
IP43
Rábalux
Toscana kültéri oldalfali lámpa, álló (E27) antik ezüst
3 munkanapon belül

Ár: 6 490 Ft /darab

122.

1 év E27
Átlátszó
Antik arany
IP43
Rábalux
Toscana kültéri terasz csillár (E27) antik arany
3 munkanapon belül

Ár: 7 490 Ft /darab

123.

1 év E27
Átlátszó
Fekete
IP43
Rábalux
Toscana kültéri terasz csillár (E27) antik ezüst
3 munkanapon belül

Ár: 7 490 Ft /darab

124.

1 év E27
Átlátszó
IP43
430 mm
Rábalux
Toscana kültéri álló lámpa (E27) antik arany, 430 mm
3 munkanapon belül

Ár: 7 490 Ft /darab

125.

1 év E27
Átlátszó
IP43
1060 mm
Rábalux
Toscana kültéri álló lámpa (E27) antik arany, 1060 mm
3 munkanapon belül

Ár: 14 990 Ft /darab

126.

1 év E27
Átlátszó
IP43
415 mm
Rábalux
Toscana kültéri álló lámpa (E27) antik ezüst, 415 mm
3 munkanapon belül

Ár: 7 490 Ft /darab

127.

1 év E27
Átlátszó
IP43
1060 mm
Rábalux
Toscana kültéri álló lámpa (E27) antik ezüst, 1060 mm
3 munkanapon belül

Ár: 14 990 Ft /darab

128.

1 év E27
Átlátszó
Fehér
IP44
Kanlux
Turk DL-60 lámpatest, E27 foglalat, fehér
2 munkanapon belül

Ár: 3 210 Ft /darab

129.

1 év GU10
Átlátszó
Fekete
IP44
Kanlux
Zew 235J-B kültéri lámpa GU10 foglalattal - fekete
2 munkanapon belül

Ár: 9 270 Ft /darab

130.

1 év GU10
Átlátszó
Szürke
IP44
Kanlux
Zew 235J-GR kültéri lámpa GU10 foglalattal - szürke
2 munkanapon belül

Ár: 9 270 Ft /darab

131.

1 év GU10
Átlátszó
Fekete
IP44
Kanlux
Zew 235U-B kültéri lámpa GU10 foglalattal - fekete
2 munkanapon belül

Ár: 9 270 Ft /darab

132.

1 év GU10
Átlátszó
Szürke
IP44
Kanlux
Zew 235U-GR kültéri lámpa GU10 foglalattal - szürke
2 munkanapon belül

Ár: 9 270 Ft /darab

Vásárlói képek

Nincs leírásNincs leírásNincs leírásRábalux Bonn 50 cm magas kerti lámpa konnektorral.Rábalux Bonn kültéri lámpa konnektorral a kerti tó és a kerítés között.A zöld bokrok között egy konnektoros kültéri lámpa bújik meg.Kültéri gömb falilámpa energiatakarékos kompakt izzóvalKültéri falra szerelt gömb fejű lámpa kompakt izzóvalTerasz világítás mennyezeti lámpával és falikarokkalKerti lámpák az ANRO Bemutatóteremben, Hajdúböszörményben.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

  Asztali nézet megjelenítése