GU10 - 5 Wattos LED lámpa akció!

Hozzáadva: 2016 március 02, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
GU10 - 5 Wattos LED lámpa akció!

Az 5 Wattos, nagy sugárzási szögű LED lámpák igen kedveltek vásárlóink körében, így mi is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy folyamatosan elérhetőek legyenek jó áron. Márciusi promóciónkban ezeknek a fényforrásoknak az opál előlapos változata szerepel, minden színhőmérséklet esetén az akciós ár 639 Ft/darab! A garancia idő a LED V-TAC lámpáknál továbbra is megszokott 2 év!

A mérőpadon szokás szerint megmutatjuk mindhárom lámpa színhőmérsékletét és mért megvilágítási értékeit:

5 Watt - hideg fehér színhőmérséklet:

GU10 - 5 Wattos LED lámpa akció!

5 Watt - természetes fehér színhőmérséklet:

GU10 - 5 Wattos LED lámpa akció!

5 Watt - meleg fehér színhőmérséklet:

GU10 - 5 Wattos LED lámpa akció!

Az új GU10 LED lámpák már raktáron vannak, szokás szerint 1 napos szállítási idővel tudjuk őket rendelés esetén házhoz küldeni!

Vásárlói képek

Led&spot egyszerre felkapcsolvaSpotos világítás kővel burkolt falhozBeépíthető spot lámpatestek és LED szalag világítás a díszburkolathozBeépíthető spot lámpatestek és a díszburkolathoz rejtett LED világításA végeredmény! :) Nagyon szépen köszönöm az Anrodiszléc segitségét. ;)Nagyfiú modern szobája spotokkal és led világítássalNappali spotok + LED csillagos égboltStukkó spotokkal - hidegfehér és melegfehér LED spotlámpák egyazon szigetbenMennyezeti stukkó spotlámpákkalSzobai világítás 5 wattos melegfehér ledekkel

Ehhez a cikkhez jelenleg nincs hozzázólás.

Új hozzászólás elküldéséhez bejelentkezés szükséges.
Új hozzászólás írása

×

×