Olcsó négyzet alakú spot lámpák

Hozzáadva: 2016 február 15, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
Olcsó négyzet alakú spot lámpák

Februári promóciónkban most a mennyezetbe építhető spot karikák négyzetes változata kapható nagyon jó áron! A szögletes spotok igen kedveltek, lakberendezők is előszeretettel ajánlják, hiszen elegáns megjelenésükkel a legtöbb enteriőrbe kiválóan alkalmasak. Három színben elérhetőek: fehér, króm és mattkróm. Mindhárom típus billenthető, azaz bennük a LED lámpák világítási iránya beállítható! A lámpák darab ára a készlet erejéig: 525 Ft!

További olcsó szpot lámpatest választékunkat is ajánljuk figyelmébe, melyben a kör alakú süllyeszthető lámpatestek mellett az üveglapos spotokat is kiváló áron kínáljuk!

7 Wattos LED lámpa a promóciós lámpatestekhez!

Korlátozott mennyiségben még elérhető a januári akcióból a 7 Wattos GU10-es fényforrások hideg és meleg fehér változata, mely tökéletes az új négyzet alakú lámpatestekhez!

LED lámpa GU10 (COB LED/7Watt/110°) fehér ház, meleg fehér
LED lámpa GU10 (COB LED/7Watt/110°) fehér ház, meleg fehér
999 Ft
LED lámpa GU10 (COB LED/7Watt/110°) fehér ház, term. fehér
LED lámpa GU10 (COB LED/7Watt/110°) fehér ház, term. fehér
999 Ft

A fenti GU10-es LED lámpákhoz kínálunk alacsony árú GU10-es kerámia foglalatot is, mindössze 81 Ft/darab áron, így egy komplett világítótest 7 Wattos LED lámpával (és a darabonként hozzá kapcsolódó bruttó 51 Ft-os hulladékkezelési díjjal) mindössze 1656 Ft-ba kerül!

A cikk megjelenésének időpontja: 2016. február 15. Lehetséges, hogy a fenti információk már nem aktuálisak, illetve a termékek ára, elérhetősége időközben megváltozott.

Vásárlói képek

Nappali világításHűvös kékség: színváltós világítás és hidegfehér spotok együttese.Kellemes lila színvilág a szélső párkányban, középen melegfehér szalag, belül hideg spotok. Felvillannak a spotlámpák is! 5W GU10 LED hidegfehér.Nappali LED világítás - szélen színváltós szalag, középen melegfehér szalag, a szigetben naturális fehér spotokModern falipolc az előszobábanTürkizkék polc a gyerekszobábanÁtalakítás vége. Megújult a konyha és a nappali rész. Ilyen volt, ilyen lett! KonyhafelújításAz elkészült konyha, modern led világítással és praktikusan kialakított konyhabútorral

Ehhez a cikkhez jelenleg nincs hozzázólás.

Új hozzászólás elküldéséhez bejelentkezés szükséges.
Új hozzászólás írása

×

×

    Asztali nézet megjelenítése