ANRO ajándékutalvány - kiváló ajándékötlet szerettei vagy üzleti partnerei számára

Vents elszívó ventilátorok

Frissítve: 2016 február 16, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Vents elszívó ventilátorok

Elszívó ventilátor választékunk eddig nem volt kielégítőnek tekinthető, azonban most a Vents termékeivel bővítettük áruházunk kínálatát. Több mint 200 darab új ventilátor került fel, melyek között megtalálhatóak a dekorációs ventilátorok, a csendes és extra csendes elszívók, az intelligens ventilátorok és az ezekhez tartozó rácsok, gravitációs zsaluk és szerelő ajtók is! Ebben a cikkben szeretnénk összeszedni, hogy a típusok között mi a különbség, illetve mit takarnak az egyes funkciók.

Ha a külalak is számít: Design elszívó ventilátorok!

Napjaink lakberendezési kívánalmai közé tartozik, hogy a beépített eszközök, legyen itt szó akár a légtechnikai eszközökről is, ugyanúgy illeszkedjenek a megálmodott designba, mint pl. egy főzőlap, vagy egy TV. A ventilátorok ezen a téren eddig nem teljesítettek túl jól, hiszen általában egy fehér rácsozatú kör, vagy négyzet alakú kivitel között lehetett választani, ami önmagában nem csúnya, de nem is szép. A Vents szerencsére halad a korral, és igen nagy választékban kínál Dekor elszívó ventilátorokat is. Lássuk a különböző kiviteleket:

- Design elszívó Domino-1 (100 mm) időkapcsolós
- Design elszívó Domino-1
- Design elszívó LED light kék (100 mm) időkapcsolós
- Design elszívó család LED világítással
- Design elszívó Modern fekete (100 mm) időkapcsolós
- Design elszívó Modern család
- Design ventilátor alu matt XT (150 mm) időkapcsolós
- Design ventilátor X család
Dekor ventilátor arany, LDA (100 mm) alap típus
Dekor ventilátor LD család
 

Az alábbiakban egy kicsit részletesebben is bemutatjuk a különböző családokat, de a fenti képekre kattintva megtekinthetőek a családok egyes tagjai.

Domino család

A Domino család különlegessége a négy különböző színű üveg előlap, mely fehér, fekete és piros színű darabokból áll. A lapok felfogatását egy-egy darab fényes króm henger díszíti, mely a csavar fejeket takarja el.

Design elszívó ventilátor család LED világítással

Fehér előlapos elszívó ventilátorok, azonban az előlap mögül egy átlátszó plexi lóg ki kb 0,5 cm-re. Ez a plexi lap kerül megvilágításra LED diódákkal, így élvilágítást hozva létre, mely világítás kék és zöld színben érhető el. Igazán hangulatos megjelenést biztosít.

- Design elszívó ventilátorok Modern család

A Domino családhoz hasonló elszívók, azonban itt az előlap magasfényű PVC-ből készül, mely fehér és fekete színben elérhető. A négy darab fényes króm csavartakaró itt is része a csomagnak.

- Design ventilátor X család

A megjelenést eddig a sima, teljes felületű előlapok biztosították, ami az X családnál megváltozik: a nevéhez hasonlóan egy X alakú, íves takaróelem kerül a ventilátor elé, mely eltakarja a forgó részt. Fehér és matt alu színben elérhető ez a család.

- Dekor ventilátor LD család

Az LD sorozat szintén egybefüggő, sima előlappal készül, melynek oldalai enyhén ívesek. A család három különböző színben elérhetőek: fehér, arany és króm kivitelben. A króm és az arany szín esetében az előlapi dekor lemezek alumíniumból készülnek.

Ha a halk működés számít: Quiet és Silenta elszívó ventilátorok

Mindenki más-más igényeket támaszt a lakásban lévő eszközökkel szemben, hiszen nincs két egyforma felhasználói igény. Egyesek a legfontosabbnak a csendes működést tartják. Noha a design ventilátorok is igen halknak számítanak (33 dB-től indulnak, teljesítménytől függően), addig a halk elszívók kifejezetten erre a paraméterre vannak kihegyezve:

Ventilátor, Silenta-M (100 mm) alap típus
- Halk elszívó ventilátorok:
Silenta család

Ventilátor, Quiet extra halk IP45, alap típus (100 mm)
- Halk elszívó ventilátorok:
Quiet család

Lássuk a két típus jellemzőit:

- Silenta csendes elszívó család:

Megjelenését tekintve a Silenta család egy lapos kivitelű, teljes szélességében bordázott megjelenésű ventilátor, melynek működése közben 26 dB zajszint mérhető.

- Quiet csendes elszívó család:

A Quiet család hasonlít eddig a legjobban a hagyományos ventilátorokra: négyzet alakú, íves oldalfalú kivitel, belső részében kör alakú rácsozattal. Ez család még a Silentánál is csendesebb: a 100 mm-es csőátmérőhöz tartozó típus mindössze 24 dB zajjal jár működés közben.

A különbségek nem tűnnek elrettentőnek (33 dB/ 26 dB / 24 dB), mivel azonban a decibel logaritmikus viszonyszám, így a különbség a hallható zajban háromszor, tízszer akkora! A fenti értékek a legkisebb (100 mm-es csőátmérőjű) változatokhoz tartoznak.

Intelligens ventilátorok: iFan család

Lassan már hozzászokhatunk, hogy minden háztartási eszközünk intelligenssé válik (nálunk is én vagyok a leghülyébb, illetve a porszívóval osztozom, de már a mosópor is okosabb nálam). Elérte tehát a ventilátorokat is az okosítás: megjelent az iFan család, melyhez távirányító is jár!

iFan ventilátor (IP44) intelligens - rubin előlappal
- Intelligens ventilátorok: iFan család

Annak ellenére, hogy húzom egy kicsit ezeket az "intelligens" termékeket, az iFan elszívó ventilátorok igen jó kis eszközök a maguk nemében. Tulajdonképpen minden ventilátorból kapható időzíthető és páraérzékelős típus, azonban itt kapunk a termék mellé egy távirányítót is, mellyel ezek a funkciók vezérelhetőek is: a páraérzékelőre való bekapcsolás (3 fokozatban), az időzítő beállításai (3 különböző mód, több fokozattal), a sebesség beállítása (két módban, 10 fokozattal).

Szóval tulajdonképpen nem intelligens, hanem jól programozható, de ettől függetlenül tényleg jó kis termék. Külön kiemeli a ventilátorok közül az alacsony fogyasztás (már 3,6 Wattól), illetve az extra csendes működés: a legkisebb fokozatban mindössze 21 decibel a zajterhelése. Sőt: design ventilátornak is kiváló, hiszen 6 különböző előlappal kapható, állítva és fektetve is beépíthető így talán nincs is olyan környezet, ahová csak kompromisszumokkal lehetne beépíteni.

Kiegészítők elszívó ventilátorokhoz

Az elszívó ventilátorokhoz természetesen kínálunk kiegészítőket is, lehetőség szerint több színben, hogy a kültéri szellőzőelemek se lógjanak ki az épület színeiből.

Vents ellenőrző ablak, műanyag, fehér (100/100 mm)
- Ellenőrző ablakok
Vents gravitációs zsalu, barna (154/100 mm) csőcsatlakozóval
- Gravitációs zsaluk
Vents szellőzőrács, bútorrács bükk rovarhálós (100/80 mm)
- Szellőzőrácsok, bútorrácsok

- Ellenőrző ablakok

Bár az épület külső oldaláról volt az előzőekben szó, menjünk egy kicsit vissza belülre. Az ellenőrző ablakok tulajdonképpen nem szigorúan a szellőztetéshez tartoznak, hanem bármilyen szerelvényhez megfelelnek. A mai gipszkartonos fő- és válaszfalas megoldások esetében is egyre több szerelvényt, eszközt tüntetünk el a falban, azonban ezekhez hozzáférést is illik biztosítani. Ezeket a hozzáférési pontokat biztosítják ezek az ellenőrző ablakok (ajtók), melyek igen nagy méretválasztékban elérhetőek.

Az ellenőrző ajtók tökéletes hozzáférést biztosítanak és ezáltal a következő dolgok a falba építhetőek: csapokhoz (pl. fagycsap), elektromos csatlakozások (elosztók), LED világítás tápegységei és vezérlői, stb. A kereskedelmi forgalomban műanyag szerelőajtó, revíziós ajtó néven is megtalálható ez a műanyagból készült nyitható fedlap.

- Gravitációs zsaluk

Most azonban kilépünk a házból, és megnézzük, hogy hogyan néz ki a légtechnika kívülről. A gravitációs zsalu első nekifutásra egy sci-fi építőelemnek hangzik, azonban ennél jóval egyszerűbb dologról van szó. A ventilátorok egy csövön keresztül kapcsolódnak a kinti világhoz, mely végét valamilyen módon le kell zárni, hogy a kinti világ a lehető legkevesebb módon tudjon bejutni a lakásba. A kinti világot itt a hideg levegő és a különböző rendű és rangú lábas-szárnyas jószágok (jellemzően rovarok) jelentik. A gravitációs zsalu tulajdonképpen egy rácsozat, melyet működés közben a ventilátor légszállítása megemel, így biztosítja nyitását. A ventilátor leállásakor a gravitáció visszahúzza a zsalu rácsai zárt állásba, így megelőzi a kültéri hideg levegő és a rovarok bejutását a házba. Több színben kapható.

- Szellőzőrácsok, bútorrácsok

Egyes ventilátorok automata zsaluval kerültek felszerelésre, így ezekhez már nem feltétlenül szükséges kültérre is zsalut felszerelni, elég lehet egy megfelelő átmérővel rendelkező szellőzőrács. Ezek a szellőzőrácsok azonban a legkisebb mérettől eltekintve tartalmaznak egy rovarhálót, hogy a rovarok ne jussanak el a ventilátorig. A legkisebb méretű rácson azért nincs rovarháló, mert az bútorrács, azaz beltéri használatra való. Ilyen szellőzőrácsokkal lehet megoldani a gardróbok szellőzését, vagy például fürdőszobák, konyhák ajtajának az aljába szokták építeni biztosítandó a természetes lég-, és páracserét a helyiségek között. Ugyanilyen bútorrácsra lesz szükségünk, ha hővisszanyerős szellőztetőt építünk be, hiszen ezeken a rácsokon tud kiegyenlítődni az elszívó és befújó oldali levegő a helyiségek között.

Milyen ventilátort vegyek, mire jó, mit jelent?

Első nekifutásra a rengeteg típus és a különböző lehetőségek zavarba ejtőek lehetnek, így itt egy kis összefoglaló, hogy melyik funkció mit jelent:

Siklócsapágy vs. gördülőcsapágy

  • Röviden: a gördülőcsapágyas kivitel a jobb, tartósabb. A siklócsapágyas kivitel rövid, szakaszos üzemeltetésre megfelelő, a folyamatos működtetést nem bírja. A siklócsapágy működési elvéből adódóan a beépítése kötött: csak oldalfalra építhető be, döntve vagy mennyezetbe építve nagyon gyorsan elromlik. Ezzel szemben a golyóscsapágyas (gördülőcsapágyas) kivitel akár folyamatos működtetésre is alkalmas, illetve a beépítése teljesen szabad, tehát akár döntve, akár oldalfalba vagy mennyezetbe is beépíthető.

Időkapcsolós kivitelű elszívó ventilátor

  • Általában a villanykapcsolóra kötik ezt a típusú ventilátort így a villany felkapcsolásakor a ventilátor is bekapcsol, majd a villany lekapcsolása után még a beállított ideig (általában 2-30 perc között) működik. Kifejezetten ajánlott pl. WC-be, így minden használat után szellőztet.

Páraérzékelős kivitelű elszívó ventilátor

  • Jellemző felhasználási területe a fürdőszobai használat volt, ahol a zuhanyzás közben keletkezett párára bekapcsol, majd a kellő páratartalom eléréséig szellőztet. Azonban a új lakásépítések és felújítások során a túlzásba vitt szigetelés, illetve a szellőztetés csökkentése miatt keletkező párásodás és penészesedés új piacot teremtett ezeknek a ventilátoroknak. Teljesen automatikusan működik, a beállított páratartalmat meghaladva (általában 60-90%) automatikusan bekapcsol és addig működik, amíg a beállított páratartalom alá nem szellőztet.

Automata zsalus elszívó ventilátor

  • Az elszívó ventilátorok a használt levegőt egy csövön keresztül kidobják kültérre, azonban a kültéri hideg vagy meleg levegő ugyanúgy beáramolhat a lakásba, ha a ventilátor éppen nincs használatban. Az automata zsaluzat ezt a visszaáramlást szünteti meg, oly módon, hogy kikapcsolt állapotban a zsaluzat zárt állapotban van, így csak minimális levegő tud rajta áthaladni. Bekapcsolt állapotban a zsalu kinyílik, így a beépített ventilátor akadálytalanul tud szellőztetni. Az automata zsalu helyettesíthető egy visszacsapó szeleppel.

Szúnyoghálós kivitel

  • A fenti példából látható, hogy a levegő be tud jutni a légtechnikai csöveken keresztül a házba. Azonban ahol a levegő bejut, ott bejutnak a rovarok is. Ezt megakadályozandó, egyes ventilátorok rendelkeznek szúnyoghálóval. A szúnyogháló nélküli változatok esetében egy kiegészítő visszacsapó szelep szintén útját állja a rovaroknak.

A fenti termékek mindegyikét (és még ezeknél is többet) megtalálja és megrendelheti a Ventilátorok termékkategóriában! Mivel majdnem 300 különböző termékről van szó, érdemes használni a bal oldalon lévő szűrési lehetőséget, így néhány kattintással le tudjuk szűkíteni a termékkínálatot a nekünk megfelelő típusokra.

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
88 m3
Kevert
Vents
- Design elszívó Domino-1 (100 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 17 631 Ft /darab

2.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
88 m3
Fehér
Vents
- Design elszívó LED light kék (100 mm)
Raktáron: 2 darab

Ár: 15 279 Ft /darab

3.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
88 m3
Fehér
Vents
- Design elszívó LED light zöld (100 mm)
Raktáron: 5 darab

Ár: 15 279 Ft /darab

4.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
98 m3
Fehér
Vents
- Design elszívó Modern fehér (100 mm) időkapcs., auto zsalu
Raktáron: 1 darab

Ár: 21 159 Ft /darab

5.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
88 m3
Fekete
Vents
- Design elszívó Modern fekete (100 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 19 983 Ft /darab

6.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
89 m3
Alumínium
Vents
- Design ventilátor alu matt X (100 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 7 633 Ft /darab

7.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
164 m3
Alumínium
Vents
- Design ventilátor alu matt X (125 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 9 398 Ft /darab

8.

1 év 150 mm
Elszívó -
37 dB
258 m3
Alumínium
Vents
- Design ventilátor alu matt X (150 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 12 338 Ft /darab

9.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
89 m3
Alumínium
Vents
- Design ventilátor alu matt XT (100 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 9 985 Ft /darab

10.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
164 m3
Alumínium
Vents
- Design ventilátor alu matt XT (125 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 11 161 Ft /darab

11.

1 év 150 mm
Elszívó -
37 dB
258 m3
Alumínium
Vents
- Design ventilátor alu matt XT (150 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 14 690 Ft /darab

12.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
89 m3
Alumínium
Vents
- Design ventilátor alu matt XTH (100 mm) időkapcs., páraérz.
5-7 munkanapon belül

Ár: 17 629 Ft /darab

13.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
164 m3
Alumínium
20% akció
Vents
- Design ventilátor alu matt XTH (125 mm) időkapcs., páraérz.
5-7 munkanapon belül

Akciós ár: 15 279 Ft /darab
19 099 Ft (-20%)

14.

1 év 150 mm
Elszívó -
37 dB
258 m3
Alumínium
20% akció
Vents
- Design ventilátor alu matt XTH (150 mm) időkapcs., páraérz.
5-7 munkanapon belül

Akciós ár: 17 631 Ft /darab
22 039 Ft (-20%)

15.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
89 m3
Fehér
Vents
- Design ventilátor fehér X (100 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 5 870 Ft /darab

16.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
164 m3
Fehér
Vents
- Design ventilátor fehér X (125 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 7 046 Ft /darab

17.

1 év 150 mm
Elszívó -
37 dB
258 m3
Fehér
Vents
- Design ventilátor fehér X (150 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 9 398 Ft /darab

18.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
89 m3
Fehér
Vents
- Design ventilátor fehér XT (100 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 7 633 Ft /darab

19.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
164 m3
Fehér
Vents
- Design ventilátor fehér XT (125 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 8 809 Ft /darab

20.

1 év 150 mm
Elszívó -
37 dB
258 m3
Fehér
Vents
- Design ventilátor fehér XT (150 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 11 161 Ft /darab

21.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
89 m3
Fehér
Vents
- Design ventilátor fehér XTH (100 mm) időkapcs., páraérzékelő
5-7 munkanapon belül

Ár: 10 574 Ft /darab

22.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
164 m3
Fehér
Vents
- Design ventilátor fehér XTH (125 mm) időkapcs., páraérzékelő
5-7 munkanapon belül

Ár: 11 750 Ft /darab

23.

1 év 150 mm
Elszívó -
37 dB
258 m3
Fehér
Vents
- Design ventilátor fehér XTH (150 mm) időkapcs., páraérzékelő
5-7 munkanapon belül

Ár: 14 103 Ft /darab

24.

1 év 100 mm
Hővisszanyerős s
29 dB
54 m3
Fehér
Vents
- Hővisszanyerős szellőztető, egyhelyiséges (RA1-50 Comfo)
5-7 munkanapon belül

Ár: 117 603 Ft /darab

25.

1 év
Passzív
Fehér
20% akció
Vents
Ablak légbeeresztő (passzív ablak szellőző) fehér
Raktáron: 6 darab

Akciós ár: 4 106 Ft /darab
5 133 Ft (-20%)

26.

1 év 100 mm
Csőventilátor s
37 dB
105 m3
Fehér
Vents
Csőventilátor VKO, alap típus (100 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 4 055 Ft /darab

27.

1 év 125 mm
Csőventilátor s
38 dB
185 m3
Fehér
Vents
Csőventilátor VKO, alap típus (125 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 5 327 Ft /darab

28.

1 év 150 mm
Csőventilátor s
40 dB
298 m3
Fehér
Vents
Csőventilátor VKO, alap típus (150 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 8 222 Ft /darab

29.

1 év 100 mm
Csőventilátor g
37 dB
105 m3
Fehér
Vents
Csőventilátor VKO, gördülőcsapágyas (100 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 7 617 Ft /darab

30.

1 év 100 mm
Csőventilátor g
38 dB
185 m3
Fehér
Vents
Csőventilátor VKO, gördülőcsapágyas (125 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 8 894 Ft /darab

31.

1 év 150 mm
Csőventilátor g
40 dB
298 m3
Fehér
Vents
Csőventilátor VKO, gördülőcsapágyas (150 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 9 398 Ft /darab

32.

1 év 100 mm
Csőventilátor s
38 dB
135 m3
Fehér
Vents
Csőventilátor VKO, turbo (100 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 4 436 Ft /darab

33.

1 év 125 mm
Csőventilátor s
39 dB
243 m3
Fehér
Vents
Csőventilátor VKO, turbo (125 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 5 690 Ft /darab

34.

1 év 150 mm
Csőventilátor s
44 dB
358 m3
Fehér
Vents
Csőventilátor VKO, turbo (150 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 8 531 Ft /darab

35.

1 év 100 mm
Csőventilátor g
38 dB
135 m3
Fehér
Vents
Csőventilátor VKO, turbo, gördülőcsapágyas (100 mm)
Raktáron: 1 darab

Ár: 8 222 Ft /darab

36.

1 év 100 mm
Csőventilátor g
39 dB
243 m3
Fehér
Vents
Csőventilátor VKO, turbo, gördülőcsapágyas (125 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 9 398 Ft /darab

37.

1 év 150 mm
Csőventilátor g
44 dB
358 m3
Fehér
Vents
Csőventilátor VKO, turbo, gördülőcsapágyas (150 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 9 985 Ft /darab

38.

1 év 100 mm
Elszívó -
34 dB
98 m3
Fehér
Vents
Dekor elszívó fehér, LD Auto zsalu (100 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 11 190 Ft /darab

39.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
185 m3
Fehér
Vents
Dekor elszívó fehér, LD Auto zsalu (125 mm) alap típus
Raktáron: 3 darab

Ár: 13 050 Ft /darab

40.

1 év 100 mm
Elszívó -
34 dB
98 m3
Fehér
Vents
Dekor elszívó fehér, LDT Auto zsalu (100 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 13 050 Ft /darab

41.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
185 m3
Fehér
Vents
Dekor elszívó fehér, LDT Auto zsalu (125 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 14 226 Ft /darab

42.

1 év 150 mm
Elszívó -
34 dB
295 m3
Fehér
Vents
Dekor elszívó fehér, LDT Auto zsalu (150 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 17 205 Ft /darab

43.

1 év 100 mm
Elszívó -
34 dB
98 m3
Fehér
Vents
Dekor elszívó fehér, LDTH Auto zsalu (100 mm) idők., páraérz.
5-7 munkanapon belül

Ár: 14 819 Ft /darab

44.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
185 m3
Fehér
10% akció
Vents
Dekor elszívó fehér, LDTH Auto zsalu (125 mm) idők., páraérz.
5-7 munkanapon belül

Akciós ár: 17 187 Ft /darab
19 096 Ft (-10%)

45.

1 év 150 mm
Elszívó -
34 dB
295 m3
Fehér
Vents
Dekor elszívó fehér, LDTH Auto zsalu (150 mm) idők., páraérz.
5-7 munkanapon belül

Ár: 18 393 Ft /darab

46.

1 év 100 mm
Elszívó -
34 dB
98 m3
Fehér
Vents
Dekor elszívó fehér, LDTHL Auto zsalu (100 mm) idő, pára, gcs.
5-7 munkanapon belül

Ár: 17 799 Ft /darab

47.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
185 m3
Fehér
Vents
Dekor elszívó fehér, LDTHL Auto zsalu (125 mm) idő, pára, gcs.
5-7 munkanapon belül

Ár: 21 271 Ft /darab

48.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
185 m3
Fehér
Vents
Dekor elszívó fehér, LDTL Auto zsalu (125 mm) időkapcs. gördcs.
5-7 munkanapon belül

Ár: 16 018 Ft /darab

49.

1 év 150 mm
Elszívó -
34 dB
295 m3
Fehér
Vents
Dekor elszívó fehér, LDTL Auto zsalu (150 mm) időkapcs. gördcs.
5-7 munkanapon belül

Ár: 18 393 Ft /darab

50.

1 év 100 mm
Elszívó -
34 dB
98 m3
Króm
10% akció
Vents
Dekor elszívó króm, LD Auto zsalu (100 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Akciós ár: 11 853 Ft /darab
13 170 Ft (-10%)

51.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
185 m3
Króm
Vents
Dekor elszívó króm, LD Auto zsalu (125 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 14 226 Ft /darab

52.

1 év 150 mm
Elszívó -
34 dB
295 m3
Króm
Vents
Dekor elszívó króm, LD Auto zsalu (150 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 16 018 Ft /darab

53.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
185 m3
Króm
Vents
Dekor elszívó króm, LDT Auto zsalu (125 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 14 831 Ft /darab

54.

1 év 150 mm
Elszívó -
34 dB
295 m3
Króm
Vents
Dekor elszívó króm, LDT Auto zsalu (150 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 17 799 Ft /darab

55.

1 év 100 mm
Elszívó -
34 dB
98 m3
Króm
Vents
Dekor elszívó króm, LDTH Auto zsalu (100 mm) idők., páraérz.
5-7 munkanapon belül

Ár: 15 424 Ft /darab

56.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
185 m3
Króm
Vents
Dekor elszívó króm, LDTH Auto zsalu (125 mm) idők., páraérz.
5-7 munkanapon belül

Ár: 17 799 Ft /darab

57.

1 év 150 mm
Elszívó -
34 dB
295 m3
Króm
Vents
Dekor elszívó króm, LDTH Auto zsalu (150 mm) idők., páraérz.
5-7 munkanapon belül

Ár: 18 986 Ft /darab

58.

1 év 100 mm
Elszívó -
34 dB
98 m3
Króm
Vents
Dekor elszívó króm, LDTHL Auto zsalu (100 mm) idő, pára, gcs.
5-7 munkanapon belül

Ár: 18 393 Ft /darab

59.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
185 m3
Króm
Vents
Dekor elszívó króm, LDTHL Auto zsalu (125 mm) idő, pára, gcs.
5-7 munkanapon belül

Ár: 21 955 Ft /darab

60.

1 év 150 mm
Elszívó -
34 dB
295 m3
Króm
Vents
Dekor elszívó króm, LDTHL Auto zsalu (150 mm) idő, pára, gcs.
5-7 munkanapon belül

Ár: 23 019 Ft /darab

61.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
185 m3
Króm
Vents
Dekor elszívó króm, LDTL Auto zsalu (125 mm) időkapcs. gördcs.
5-7 munkanapon belül

Ár: 16 612 Ft /darab

62.

1 év 150 mm
Elszívó -
34 dB
295 m3
Króm
Vents
Dekor elszívó króm, LDTL Auto zsalu (150 mm) időkapcs. gördcs.
Raktáron: 1 darab

Ár: 18 986 Ft /darab

63.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
88 m3
Arany
10% akció
Vents
Dekor ventilátor arany, LDA (100 mm) alap típus
Raktáron: 2 darab

Akciós ár: 6 173 Ft /darab
6 859 Ft (-10%)

64.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
88 m3
Fehér
Vents
Dekor ventilátor fehér, LD (100 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 4 910 Ft /darab

65.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
167 m3
Fehér
Vents
Dekor ventilátor fehér, LD (125 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 6 273 Ft /darab

66.

1 év 150 mm
Elszívó -
37 dB
265 m3
Fehér
Vents
Dekor ventilátor fehér, LD (150 mm) alap típus Kifutó!
5-7 munkanapon belül

Ár: 8 044 Ft /darab

67.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
88 m3
Fehér
Vents
Dekor ventilátor fehér, LDT (100 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 7 079 Ft /darab

68.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
167 m3
Fehér
Vents
Dekor ventilátor fehér, LDT (125 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 8 457 Ft /darab

69.

1 év 150 mm
Elszívó -
37 dB
265 m3
Fehér
Vents
Dekor ventilátor fehér, LDT (150 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 9 297 Ft /darab

70.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
167 m3
Fehér
Vents
Dekor ventilátor fehér, LDTH (125 mm) időkapcs., páraérzék.
5-7 munkanapon belül

Ár: 11 118 Ft /darab

71.

1 év 150 mm
Elszívó -
37 dB
265 m3
Fehér
Vents
Dekor ventilátor fehér, LDTH (150 mm) időkapcs., páraérzék.
5-7 munkanapon belül

Ár: 12 086 Ft /darab

72.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
88 m3
Fehér
Vents
Dekor ventilátor fehér, LDTHL (100 mm) idők., páraérz., görd.cs
5-7 munkanapon belül

Ár: 13 296 Ft /darab

73.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
167 m3
Fehér
Vents
Dekor ventilátor fehér, LDTHL (125 mm) idők., páraérz., görd.cs
5-7 munkanapon belül

Ár: 14 506 Ft /darab

74.

1 év 150 mm
Elszívó -
37 dB
265 m3
Fehér
10% akció
Vents
Dekor ventilátor fehér, LDTHL (150 mm) idők., páraérz., görd.cs
5-7 munkanapon belül

Akciós ár: 15 654 Ft /darab
17 394 Ft (-10%)

75.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
88 m3
Fehér
Vents
Dekor ventilátor fehér, LDTL (100 mm) időkapcsolós, görd. csap
5-7 munkanapon belül

Ár: 10 865 Ft /darab

76.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
167 m3
Fehér
Vents
Dekor ventilátor fehér, LDTL (125 mm) időkapcsolós, görd. csap
5-7 munkanapon belül

Ár: 11 118 Ft /darab

77.

1 év 150 mm
Elszívó -
37 dB
265 m3
Fehér
Vents
Dekor ventilátor fehér, LDTL (150 mm) időkapcsolós, görd. csap
Raktáron: 2 darab

Ár: 12 691 Ft /darab

78.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
88 m3
Króm
Vents
Dekor ventilátor króm, LDA (100 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 6 279 Ft /darab

79.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
167 m3
Króm
Vents
Dekor ventilátor króm, LDA (125 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 7 247 Ft /darab

80.

1 év 150 mm
Elszívó -
37 dB
265 m3
Króm
Vents
Dekor ventilátor króm, LDA (150 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 9 667 Ft /darab

81.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
88 m3
Króm
Vents
Dekor ventilátor króm, LDAT (100 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 8 457 Ft /darab

82.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
167 m3
Króm
Vents
Dekor ventilátor króm, LDAT (125 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 9 667 Ft /darab

83.

1 év 150 mm
Elszívó -
37 dB
265 m3
Króm
Vents
Dekor ventilátor króm, LDAT (150 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 12 086 Ft /darab

84.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
88 m3
Króm
Vents
Dekor ventilátor króm, LDATH (100 mm) időkapcs., páraérzék.
5-7 munkanapon belül

Ár: 10 877 Ft /darab

85.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
167 m3
Króm
Vents
Dekor ventilátor króm, LDATH (125 mm) időkapcs., páraérzék.
5-7 munkanapon belül

Ár: 12 086 Ft /darab

86.

1 év 150 mm
Elszívó -
37 dB
265 m3
Króm
Vents
Dekor ventilátor króm, LDATH (150 mm) időkapcs., páraérzék.
5-7 munkanapon belül

Ár: 13 890 Ft /darab

87.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
88 m3
Króm
20% akció
Vents
Dekor ventilátor króm, LDATHL (100 mm) idők., páraérz., görd.
5-7 munkanapon belül

Akciós ár: 13 290 Ft /darab
16 620 Ft (-20%)

88.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
167 m3
Króm
Vents
Dekor ventilátor króm, LDATHL (125 mm) idők., páraérz., görd.
5-7 munkanapon belül

Ár: 14 506 Ft /darab

89.

1 év 150 mm
Elszívó -
37 dB
265 m3
Króm
Vents
Dekor ventilátor króm, LDATHL (150 mm) idők., páraérz., görd.
5-7 munkanapon belül

Ár: 23 019 Ft /darab

90.

1 év 100 mm
Elszívó -
33 dB
88 m3
Króm
Vents
Dekor ventilátor króm, LDATL (100 mm) időkapcsolós, görd. cs.
5-7 munkanapon belül

Ár: 10 877 Ft /darab

91.

1 év 125 mm
Elszívó -
34 dB
167 m3
Króm
Vents
Dekor ventilátor króm, LDATL (125 mm) időkapcsolós, görd. cs.
5-7 munkanapon belül

Ár: 12 086 Ft /darab

92.

1 év 150 mm
Elszívó -
37 dB
265 m3
Króm
Vents
Dekor ventilátor króm, LDATL (150 mm) időkapcsolós, görd. cs.
5-7 munkanapon belül

Ár: 13 890 Ft /darab

93.

1 év 100 mm
Elszívó -
31 dB
106 m3
Ezüst
Vents
iFan ventilátor (IP44) intelligens - ezüst előlappal
5-7 munkanapon belül

Ár: 36 942 Ft /darab

94.

1 év 100 mm
Elszívó -
31 dB
106 m3
Fekete
Vents
iFan ventilátor (IP44) intelligens - fekete zafír előlappal
5-7 munkanapon belül

Ár: 36 942 Ft /darab

95.

1 év 100 mm
Elszívó -
31 dB
106 m3
Grafit
Vents
iFan ventilátor (IP44) intelligens - grafit előlappal
5-7 munkanapon belül

Ár: 36 942 Ft /darab

96.

1 év 100 mm
Elszívó -
31 dB
106 m3
Kevert
Vents
iFan ventilátor (IP44) intelligens - melange előlappal
5-7 munkanapon belül

Ár: 36 942 Ft /darab

97.

1 év 100 mm
Elszívó -
31 dB
106 m3
Vörös
Vents
iFan ventilátor (IP44) intelligens - rubin előlappal
5-7 munkanapon belül

Ár: 36 942 Ft /darab

98.

1 év 100 mm
Elszívó -
31 dB
106 m3
Topáz
Vents
iFan ventilátor (IP44) intelligens - topáz előlappal
5-7 munkanapon belül

Ár: 36 942 Ft /darab

99.

2 év 100 mm
Mattkróm
Kanlux
Inox - matt króm ventilátor előlap
2 munkanapon belül

Ár: 1 350 Ft /darab

100.

1 év 100 mm
Passzív
Fehér
Vents
Passzív szellőztető, fali légbeeresztő (PS 100) kerek szellőző
5-7 munkanapon belül

Ár: 8 065 Ft /darab

101.

1 év 100 mm
Passzív
Fehér
Vents
Passzív szellőztető, fali légbeeresztő (PS 101) négyzetes szell.
5-7 munkanapon belül

Ár: 8 468 Ft /darab

102.

1 év 100 mm
Passzív
Fehér
Vents
Passzív szellőztető, fali légbeeresztő (PS 102) négyz. ereszelem
5-7 munkanapon belül

Ár: 8 681 Ft /darab

103.

2 év 100 mm
Pillangószelep
Fehér
Kanlux
Ventillátor pillangószelep, 100 mm
2 munkanapon belül

Ár: 640 Ft /darab

104.

2 év 120 mm
Pillangószelep
Fehér
Kanlux
Ventillátor pillangószelep, 120 mm
2 munkanapon belül

Ár: 690 Ft /darab

105.

2 év 100 mm
Elszívó -
39 dB
100 m3
Fehér
Kanlux
Ventilátor, Cyklon EOL100, húzókapcsolós
2 munkanapon belül

Ár: 3 580 Ft /darab

106.

2 év 100 mm
Elszívó -
39 dB
100 m3
Fehér
20% akció
Kanlux
Ventilátor, Cyklon EOL100B, alap típus
Raktáron: 11 darab

Akciós ár: 2 500 Ft /darab
3 125 Ft (-20%)

107.

2 év 100 mm
Elszívó -
39 dB
100 m3
Fehér
20% akció
Kanlux
Ventilátor, Cyklon EOL100HT, páraérzékelős
Raktáron: 3 darab

Akciós ár: 7 000 Ft /darab
8 750 Ft (-20%)

108.

2 év 100 mm
Elszívó -
39 dB
100 m3
Fehér
Kanlux
Ventilátor, Cyklon EOL100T, időkapcsolós
2 munkanapon belül

Ár: 4 920 Ft /darab

109.

2 év 120 mm
Elszívó -
42 dB
150 m3
Fehér
Kanlux
Ventilátor, Cyklon EOL120B, alap típus
2 munkanapon belül

Ár: 3 100 Ft /darab

110.

2 év 120 mm
Elszívó -
42 dB
150 m3
Fehér
Kanlux
Ventilátor, Cyklon EOL120HT, páraérzékelős
2 munkanapon belül

Ár: 7 220 Ft /darab

111.

2 év 120 mm
Elszívó -
42 dB
150 m3
Fehér
Kanlux
Ventilátor, Cyklon EOL120T, időkapcsolós
2 munkanapon belül

Ár: 5 800 Ft /darab

112.

2 év 150 mm
Elszívó -
47 dB
200 m3
Fehér
Kanlux
Ventilátor, Cyklon EOL150B, alap típus
2 munkanapon belül

Ár: 3 360 Ft /darab

113.

2 év 150 mm
Elszívó -
47 dB
200 m3
Fehér
Kanlux
Ventilátor, Cyklon EOL150T, időkapcsolós
Raktáron: 1 darab

Ár: 6 000 Ft /darab

114.

1 év 100 mm
Elszívó -
24 dB
99 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Quiet extra halk IP45, alap típus (100 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 11 750 Ft /darab

115.

1 év 125 mm
Elszívó -
32 dB
185 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Quiet extra halk IP45, alap típus (125 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 21 159 Ft /darab

116.

1 év 150 mm
Elszívó -
33 dB
315 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Quiet extra halk IP45, alap típus (150 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 29 392 Ft /darab

117.

1 év 100 mm
Elszívó -
24 dB
99 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Quiet extra halk IP45, időkapcs., páraérz., (100 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 19 983 Ft /darab

118.

1 év 125 mm
Elszívó -
32 dB
185 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Quiet extra halk IP45, időkapcs., páraérz., (125 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 28 216 Ft /darab

119.

1 év 150 mm
Elszívó -
33 dB
315 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Quiet extra halk IP45, időkapcs., páraérz., (150 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 36 449 Ft /darab

120.

1 év 100 mm
Elszívó -
24 dB
99 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Quiet extra halk IP45, időkapcsolós (100 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 15 279 Ft /darab

121.

1 év 125 mm
Elszívó -
32 dB
185 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Quiet extra halk IP45, időkapcsolós (125 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 24 688 Ft /darab

122.

1 év 150 mm
Elszívó -
33 dB
315 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Quiet extra halk IP45, időkapcsolós (150 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 34 097 Ft /darab

123.

1 év 100 mm
Elszívó -
26 dB
78 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-M (100 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 7 617 Ft /darab

124.

1 év 125 mm
Elszívó -
31 dB
152 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-M (125 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 8 255 Ft /darab

125.

1 év 150 mm
Elszívó -
33 dB
242 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-M (150 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 11 750 Ft /darab

126.

1 év 100 mm
Elszívó -
26 dB
78 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-MT (100 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 10 160 Ft /darab

127.

1 év 125 mm
Elszívó -
31 dB
152 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-MT (125 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 10 798 Ft /darab

128.

1 év 150 mm
Elszívó -
33 dB
242 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-MT (150 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 14 103 Ft /darab

129.

1 év 100 mm
Elszívó -
26 dB
78 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-MTH (100 mm) időkapcsolós, páraérzékelős
Raktáron: 1 darab

Ár: 14 573 Ft /darab

130.

1 év 125 mm
Elszívó -
31 dB
152 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-MTH (125 mm) időkapcsolós, páraérzékelős
5-7 munkanapon belül

Ár: 15 256 Ft /darab

131.

1 év 150 mm
Elszívó -
33 dB
242 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-MTH (150 mm) időkapcsolós, páraérzékelős
Raktáron: 3 darab

Ár: 16 999 Ft /darab

132.

1 év 100 mm
Elszívó -
26 dB
78 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-S (100 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 5 870 Ft /darab

133.

1 év 125 mm
Elszívó -
31 dB
148 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-S (125 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 6 855 Ft /darab

134.

1 év 150 mm
Elszívó -
33 dB
240 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-S (150 mm) alap típus
5-7 munkanapon belül

Ár: 10 574 Ft /darab

135.

1 év 100 mm
Elszívó -
26 dB
78 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-SL (100 mm) gördülőcsapággyal
5-7 munkanapon belül

Ár: 7 046 Ft /darab

136.

1 év 125 mm
Elszívó -
31 dB
148 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-SL (125 mm) gördülőcsapággyal
5-7 munkanapon belül

Ár: 8 222 Ft /darab

137.

1 év 150 mm
Elszívó -
33 dB
240 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-SL (150 mm) gördülőcsapággyal
5-7 munkanapon belül

Ár: 11 161 Ft /darab

138.

1 év 100 mm
Elszívó -
26 dB
78 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-ST (100 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 8 508 Ft /darab

139.

1 év 125 mm
Elszívó -
31 dB
148 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-ST (125 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 9 785 Ft /darab

140.

1 év 150 mm
Elszívó -
33 dB
240 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-ST (150 mm) időkapcsolós
5-7 munkanapon belül

Ár: 12 690 Ft /darab

141.

1 év 100 mm
Elszívó -
26 dB
78 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-STH (100 mm) időkapcsolós, páraérzékelős
5-7 munkanapon belül

Ár: 13 043 Ft /darab

142.

1 év 125 mm
Elszívó -
31 dB
148 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-STH (125 mm) időkapcsolós, páraérzékelős
5-7 munkanapon belül

Ár: 14 187 Ft /darab

143.

1 év 150 mm
Elszívó -
33 dB
240 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-STH (150 mm) időkapcsolós, páraérzékelős
5-7 munkanapon belül

Ár: 16 455 Ft /darab

144.

1 év 100 mm
Elszívó -
26 dB
78 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-STHL (100 mm) időkapcs., páraérz., g.csap.
5-7 munkanapon belül

Ár: 14 690 Ft /darab

145.

1 év 125 mm
Elszívó -
31 dB
148 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-STHL (125 mm) időkapcs., páraérz., g.csap.
5-7 munkanapon belül

Ár: 15 866 Ft /darab

146.

1 év 150 mm
Elszívó -
33 dB
240 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-STHL (150 mm) időkapcs., páraérz., g.csap.
5-7 munkanapon belül

Ár: 17 631 Ft /darab

147.

1 év 100 mm
Elszívó -
26 dB
78 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-STL (100 mm) időkapcsolós, görd.csap.
5-7 munkanapon belül

Ár: 9 398 Ft /darab

148.

1 év 125 mm
Elszívó -
31 dB
148 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-STL (125 mm) időkapcsolós, görd.csap.
5-7 munkanapon belül

Ár: 10 574 Ft /darab

149.

1 év 150 mm
Elszívó -
33 dB
240 m3
Fehér
Vents
Ventilátor, Silenta-STL (150 mm) időkapcsolós, görd.csap.
5-7 munkanapon belül

Ár: 13 514 Ft /darab

150.

2 év 100 mm
Elszívó -
39 dB
100 m3
Fehér
Kanlux
Ventilátor, Twister AOL100B, automata zsaluval
Raktáron: 1 darab

Ár: 5 480 Ft /darab

151.

2 év 100 mm
Elszívó -
39 dB
100 m3
Fehér
Kanlux
Ventilátor, Twister AOL100T, automata zsaluval, időkapcsolós
Raktáron: 5 darab

Ár: 8 840 Ft /darab

152.

2 év 120 mm
Elszívó -
42 dB
100 m3
Fehér
Kanlux
Ventilátor, Twister AOL120B, automata zsaluval
2 munkanapon belül

Ár: 6 770 Ft /darab

153.

2 év 120 mm
Elszívó -
42 dB
100 m3
Fehér
Kanlux
Ventilátor, Twister AOL120T, automata zsaluval, időkapcsolós Kifutó!
2 munkanapon belül

Ár: 9 560 Ft /darab

154.

2 év 100 mm
Csőventilátor s
39 dB
100 m3
Fehér
Kanlux
Ventilátor, Wir WK-10, cső ventilátor
2 munkanapon belül

Ár: 2 730 Ft /darab

155.

2 év 120 mm
Csőventilátor s
41 dB
150 m3
Fehér
Kanlux
Ventilátor, Wir WK-12, cső ventilátor
2 munkanapon belül

Ár: 2 855 Ft /darab

156.

2 év 150 mm
Csőventilátor s
45 dB
200 m3
Fehér
Kanlux
Ventilátor, Wir WK-15, cső ventilátor
2 munkanapon belül

Ár: 3 320 Ft /darab

157.

2 év 215 mm
Szellőzőrács
Szürke
Kanlux
Ventilátor gravitációs zsalu (WSK20)
2 munkanapon belül

Ár: 8 500 Ft /darab

158.

2 év 100 mm
Szellőzőrács
Fehér
Kanlux
Ventilátor rács (ND 10) beépített rovarhálóval
2 munkanapon belül

Ár: 1 090 Ft /darab

159.

2 év 100 mm
Szellőzőrács
Fehér
Kanlux
Ventilátor rács (ND 10Z) beépített rovarhálóval, autom. zsalu
2 munkanapon belül

Ár: 1 450 Ft /darab

160.

2 év 120 mm
Szellőzőrács
Fehér
Kanlux
Ventilátor rács (ND 12Z) beépített rovarhálóval, autom. zsalu
2 munkanapon belül

Ár: 1 490 Ft /darab

161.

2 év 150 mm
Szellőzőrács
Fehér
Kanlux
Ventilátor rács (ND 15Z) beépített rovarhálóval, autom. zsalu
2 munkanapon belül

Ár: 1 690 Ft /darab

162.

2 év 100 mm
Szellőzőrács
Fehér
Kanlux
Ventilátor rács (VR100) beépített rovarhálóval
2 munkanapon belül

Ár: 550 Ft /darab

163.

1 év 100 mm
Gravitációs z
Barna
Vents
Vents gravitációs zsalu, barna (154/100 mm) csőcsatlakozóval
5-7 munkanapon belül

Ár: 818 Ft /darab

164.

1 év 125 mm
Gravitációs z
Barna
Vents
Vents gravitációs zsalu, barna (187/125 mm) csőcsatlakozóval
5-7 munkanapon belül

Ár: 935 Ft /darab

165.

1 év 150 mm
Gravitációs z
Barna
Vents
Vents gravitációs zsalu, barna (250/150 mm) csőcsatlakozóval
5-7 munkanapon belül

Ár: 2 106 Ft /darab

166.

1 év 100 mm
Gravitációs z
Bükk
Vents
Vents gravitációs zsalu, bükk (154/100 mm) csőcsatlakozóval
5-7 munkanapon belül

Ár: 818 Ft /darab

167.

1 év 125 mm
Gravitációs z
Bükk
Vents
Vents gravitációs zsalu, bükk (187/125 mm) csőcsatlakozóval
5-7 munkanapon belül

Ár: 935 Ft /darab

168.

1 év 150 mm
Gravitációs z
Bükk
Vents
Vents gravitációs zsalu, bükk (250/150 mm) csőcsatlakozóval
Raktáron: 1 darab

Ár: 2 106 Ft /darab

169.

1 év 100 mm
Gravitációs z
Fehér
Vents
Vents gravitációs zsalu, fehér (154/100 mm) csőcsatlakozóval
5-7 munkanapon belül

Ár: 818 Ft /darab

170.

1 év 125 mm
Gravitációs z
Fehér
Vents
Vents gravitációs zsalu, fehér (187/125 mm) csőcsatlakozóval
5-7 munkanapon belül

Ár: 935 Ft /darab

171.

1 év 150 mm
Gravitációs z
Fehér
Vents
Vents gravitációs zsalu, fehér (250/150 mm) csőcsatlakozóval
5-7 munkanapon belül

Ár: 2 106 Ft /darab

172.

1 év
Gravitációs z
Fehér
Vents
Vents gravitációs zsalu, fehér alap kivitel (154/154 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 795 Ft /darab

173.

1 év
Gravitációs z
Fehér
Vents
Vents gravitációs zsalu, fehér alap kivitel (187/187mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 914 Ft /darab

174.

1 év
Gravitációs z
Fehér
Vents
Vents gravitációs zsalu, fehér alap kivitel (211/299 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 2 341 Ft /darab

175.

1 év
Gravitációs z
Fehér
Vents
Vents gravitációs zsalu, fehér alap kivitel (250/250mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 1 971 Ft /darab

176.

1 év 100 mm
Gravitációs z
Szürke
Vents
Vents gravitációs zsalu, szürke (154/100 mm) csőcsatlakozóval
5-7 munkanapon belül

Ár: 818 Ft /darab

177.

1 év 125 mm
Gravitációs z
Szürke
Vents
Vents gravitációs zsalu, szürke (187/125 mm) csőcsatlakozóval
5-7 munkanapon belül

Ár: 935 Ft /darab

178.

1 év 150 mm
Gravitációs z
Szürke
Vents
Vents gravitációs zsalu, szürke (250/150 mm) csőcsatlakozóval
5-7 munkanapon belül

Ár: 2 106 Ft /darab

179.

1 év 50 mm
Szellőzőrács
Barna
10% akció
Vents
Vents szellőzőrács, bútorrács barna (59/47 mm)
5-7 munkanapon belül

Akciós ár: 381 Ft /darab
423 Ft (-10%)

180.

1 év 80 mm
Szellőzőrács
Barna
Vents
Vents szellőzőrács, bútorrács barna rovarhálós (100/80 mm)
Raktáron: 6 darab

Ár: 354 Ft /darab

181.

1 év 100 mm
Szellőzőrács
Barna
Vents
Vents szellőzőrács, bútorrács barna rovarhálós (128/100 mm)
Raktáron: 2 darab

Ár: 376 Ft /darab

182.

1 év 125 mm
Szellőzőrács
Barna
Vents
Vents szellőzőrács, bútorrács barna rovarhálós (160/125 mm)
5-7 munkanapon belül

Ár: 522 Ft /darab

183.