Boltív készítés

Magazin: Fórum
Kapitányné Erika: Tatarozás közben nem sikerült szépen eltüntetni a hibákat az utólag készített boltívnél!!!Már tul vagyunk a festésen....de igy még szembetünöbb!!!Csak kültéri takaro ív van a boltívekre???Melyik termékkel tudnám szépen eltüntetni ezeket a hibákat????

A cikkhez kapcsolódó termékek

Vásárlói képek

Lakóház stukkós homlokzatdíszítése elegáns és visszafogott módonHomlokzatdíszítés ANRO díszítőelemekkel (KA-42, BR-08 hajlított, Bovelacci konzol)Külső homlokzati felújítás, homlokzat díszítés díszlécekkelBoltív stukkóval gazdagon díszítve, fehér-arany színre festveAranyozott hungarocell stukkókBoltív stukkóval gazdagon díszítveFehér hungarocell fali dísz aranyozássalBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelÁtjáróban lévő boltív díszítése íves dekorlécekkel

5 vélemény, értékelés

#1 - Tályai Gábor
2009/03/23, 14:02
Kedves Erika!

Néhány kérdés:
- Kültérre vagy beltérre szükséges az ív?
- Boltív elejére, boltív aljára, vagy íves falra szükséges az ív?
- Mekkorák az ív (boltív) méretei?
- Mik a hibák a mostani boltívvel?
Ezek után könnyebb lesz válaszolni :)
#2 - Kapitányné Erika
2009/03/23, 14:02
Beltéri boltívről volna szó!!!Ez egy panel lakás,a folyosón volt két ajtónyílás,amiből mi boltívet csináltunk!!Ha szemben állok a boltívvel,ak az éle kicsit hullámos,ezt szeretném eltakarni!
Az ajtónyilás szélessége...88.5cm
A boltív körmérete...130cm
Háááát ennyi infó telik tölem:D....igy már tudtok segíteni???Köszönöm!
#3 - Tályai Gábor
2009/03/23, 14:02
Elméletileg megoldható a dolog, de mi sem fix méretű ívet készítünk (kézzel kell a megfelelő ívre hajtani), és ha az alap sem egyenletesen íves, akkor ezt elég nehéz lesz szépen feltenni, plusz még a boltív alját is ki kell javítani valahogy, oda polisztirolt nem tudsz tenni.

Megfelelő termékek: bármelyik boltívre-ívelt termékünk - íves díszléc kategória.
#4 - Anikó
2009/03/23, 14:11
Szeretnék díszléccel bevonni egy kivágott ajtó helyét amin nincs felül boltív csak egy sima téglalap kivágás a falban. Legalább 40 cm széles falból van. Láttam a honlapon boltíves megoldást de nem találtam meg hogy milyen díszléc való hozzá. Ha tudtok segítsetek. Köszönöm.
#5 - Tályai Gábor
2009/03/23, 14:11
Kedves Anikó!

Ha csak imitálni szeretnéd a boltívet, akkor bármelyik ívelhető díszléc megfelel (Kültéri díszléc -Íves díszléc termékei), ezt simán csak fel kell ragasztani a falra, de az ajtónyílás ettől nem lesz boltíves, csak a díszítés.

Ha boltívet akarsz készíteni, akkor egy gipszkartonosnak lehet szólni, hogy készítse el, vagy megadod, hogy mekkora boltívet szeretnél (az ajtónyílás szélessége, a boltív magassága és falvastagság), ezeket a méreteket elküldöd nekünk, adunk rá egy árajánlatot és ha OK, akkor küldjük a boltívet, amit otthon fel kell ragasztani az ajtónyílásba.
Ezt az elemet le is kell glettelni, majd ennek az oldalára is lehet ragasztani ívesített díszlécet a fenti választékból.

Remélem érthető volt a válasz, ha kérdésed van, tedd fel itt vagy hívj bennünket: 06-52/220-054

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése