Boltív készítés

Hozzáadva: 2008 március 17, hétfő Magazin: Fórum
Kapitányné Erika: Tatarozás közben nem sikerült szépen eltüntetni a hibákat az utólag készített boltívnél!!!Már tul vagyunk a festésen....de igy még szembetünöbb!!!Csak kültéri takaro ív van a boltívekre???Melyik termékkel tudnám szépen eltüntetni ezeket a hibákat????
A cikk megjelenésének időpontja: 2008. március 17. Lehetséges, hogy a fenti információk már nem aktuálisak, illetve a termékek ára, elérhetősége időközben megváltozott.

Vásárlói képek

Külső homlokzati felújítás, homlokzat díszítés díszlécekkelBoltív stukkóval gazdagon díszítve, fehér-arany színre festveAranyozott hungarocell stukkókBoltív stukkóval gazdagon díszítveFehér hungarocell fali dísz aranyozássalBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelÁtjáróban lévő boltív díszítése íves dekorlécekkelÁtjáróban lévő boltív díszítése íves dekorlécekkelÁtjáróban lévő boltív díszítése íves dekorlécekkel

5 vélemény, értékelés

#1 - Tályai Gábor
2009/03/23, 14:02
Kedves Erika!

Néhány kérdés:
- Kültérre vagy beltérre szükséges az ív?
- Boltív elejére, boltív aljára, vagy íves falra szükséges az ív?
- Mekkorák az ív (boltív) méretei?
- Mik a hibák a mostani boltívvel?
Ezek után könnyebb lesz válaszolni :)
#2 - Kapitányné Erika
2009/03/23, 14:02
Beltéri boltívről volna szó!!!Ez egy panel lakás,a folyosón volt két ajtónyílás,amiből mi boltívet csináltunk!!Ha szemben állok a boltívvel,ak az éle kicsit hullámos,ezt szeretném eltakarni!
Az ajtónyilás szélessége...88.5cm
A boltív körmérete...130cm
Háááát ennyi infó telik tölem:D....igy már tudtok segíteni???Köszönöm!
#3 - Tályai Gábor
2009/03/23, 14:02
Elméletileg megoldható a dolog, de mi sem fix méretű ívet készítünk (kézzel kell a megfelelő ívre hajtani), és ha az alap sem egyenletesen íves, akkor ezt elég nehéz lesz szépen feltenni, plusz még a boltív alját is ki kell javítani valahogy, oda polisztirolt nem tudsz tenni.

Megfelelő termékek: bármelyik boltívre-ívelt termékünk - íves díszléc kategória.
#4 - Anikó
2009/03/23, 14:11
Szeretnék díszléccel bevonni egy kivágott ajtó helyét amin nincs felül boltív csak egy sima téglalap kivágás a falban. Legalább 40 cm széles falból van. Láttam a honlapon boltíves megoldást de nem találtam meg hogy milyen díszléc való hozzá. Ha tudtok segítsetek. Köszönöm.
#5 - Tályai Gábor
2009/03/23, 14:11
Kedves Anikó!

Ha csak imitálni szeretnéd a boltívet, akkor bármelyik ívelhető díszléc megfelel (Kültéri díszléc -Íves díszléc termékei), ezt simán csak fel kell ragasztani a falra, de az ajtónyílás ettől nem lesz boltíves, csak a díszítés.

Ha boltívet akarsz készíteni, akkor egy gipszkartonosnak lehet szólni, hogy készítse el, vagy megadod, hogy mekkora boltívet szeretnél (az ajtónyílás szélessége, a boltív magassága és falvastagság), ezeket a méreteket elküldöd nekünk, adunk rá egy árajánlatot és ha OK, akkor küldjük a boltívet, amit otthon fel kell ragasztani az ajtónyílásba.
Ezt az elemet le is kell glettelni, majd ennek az oldalára is lehet ragasztani ívesített díszlécet a fenti választékból.

Remélem érthető volt a válasz, ha kérdésed van, tedd fel itt vagy hívj bennünket: 06-52/220-054

Új vélemény, értékelés írása

×

×

    Asztali nézet megjelenítése