Oldalfali dekorációs LED lámpák, lépcsővilágítók

Hozzáadva: 2015 szeptember 16, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
Oldalfali dekorációs LED lámpák, lépcsővilágítók

A napokban új termékcsalád érkezett áruházunkba, melyek tagjai igazán hiánypótló lámpatesteket takarnak. Igen nagy igény mutatkozik ugyanis a kis méretű, kis feszültségről működtethető, oldalfalba építhető dekorációs fényforrásokra. Rendelkezünk már ilyen termékekkel, azonban a beépítési mélység tekintetében ezek az új lámpatestek verhetetlenek: mindössze 16 mm-t igényelnek, azaz akár egy bútorlapban is elférnek!

A gyártó ezen alkalommal a lengyel Kanlux, mely cég termékeit már régóta, igen nagy megelégedettséggel forgalmazzuk. További bizalomra adhat okot, hogy ezek a termékek már Lengyelországban készülnek, márkás LED chippel, tehát nem kínai importról van szó. Az egyetlen hátrány, amit tudunk említeni, az a lengyel terméknévválasztás, főleg az "APUS" lámpatest esetében, de ez a termék minőségére természetesen nincs ráhatással, csak mi szoktunk itt az irodában nevetgélni ezeken.

Négyzet alakú és kör alakú lépcsővilágító LED lámpatestek méretei

De, evezzünk komolyabb vizekre: a méretet szeretnék legelőször kiemelni ebben a termékcsaládban. A külső méret tulajdonképpen hasonló, mint általában a lépcsővilágítók esetén: 75 mm x 75 mm a négyzet alakú, és 75 mm átmérőjű a kör alakú lámpatestek esetében. Ez éppen megfelelő méret: se nem kicsi, se nem nagy.

Négyzet alakú és kör alakú lépcsővilágító LED lámpatestek méretei

A beépítési mélységet már kiemeltük, de még egyszer elmondanánk: ennek a dekorációs lámpa családnak ez a legfontosabb előnye: mindössze 16 mm mélységet igényel, ami nagyon fontos pl. fa lépcsők esetében, ugyanis itt elfér a colos deszkából kialakított lépcső szegélyben is! Eddig ezt csak falon kívüli termékekkel tudtuk megoldani, azok viszont eléggé kilógnak a síkból és ez nem feltétlenül előny egy lépcsőnél, hisz beleakadhatunk. Természetesen némi kiállással itt is számolnunk kell, de ez mindössze 7 mm!

A gyártó gondolt az otthoni és az üzleti felhasználásra is: mindegyik ledes lépcsővilágító elérhető hideg fehér (6000 Kelvines) és meleg fehér (3000 Kelvines) színhőmérsékletű fénnyel is!

Négyzet alakú és kör alakú lépcsővilágító hideg és meleg fehér fénnyel.

És hogy mire is használhatóak ezek a kicsiny lámpák? A fenti irányfény, jelzőfény és közlekedőfény funkcióknak eleget tesz, mindemellett bátran alkalmazhatóak bármely helyiség még kellemesebbé tételére.

A ház, lakás, épület sötét részein alkalmazható, de nemcsak éjszaka lehet eleme a díszvilágításnak, hanem nappal is! A design lámpa tökéletes dekoratív világításokhoz, akár falak, oszlopok, konyhapultok megvilágítására is alkalmas.

IP20 védettsége miatt csak beltérben szerelhető fel. 12 volt egyenfeszültségről működtethető, azonban a termékhez nincs tápegység csomagolva, azt a design lámpák darabszámának ismeretében lehet meghatározni: Trafók 12V DC kimenettel.

Burkolat anyaga: szálcsiszolt rozsdamentes acél, műanyag. Szerelési furat átmérője: 6 cm, a négyzet és a kör alakú lámpáknál egyaránt.

A Kanlux Apus, Sola, Terra és Sabik LED lámpák házhoz szállítással megrendelhetőek az ANRO Webáruházban!

A cikk megjelenésének időpontja: 2015. szeptember 16. Lehetséges, hogy a fenti információk már nem aktuálisak, illetve a termékek ára, elérhetősége időközben megváltozott.

Vásárlói képek

Klíma alatt kőbe rakva hangulat világításKlíma készülék hangulat világítás led spottalKő hatás gipszből, LED oldal fali hangulatfény

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

×

    Asztali nézet megjelenítése