Falon kívüli LED panelek oldalvilágítással

Hozzáadva: 2015 szeptember 15, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Falon kívüli LED panelek oldalvilágítással

Megérkeztek a legújabb dizájnnal rendelkező energiatakarékos, mennyezeti lámpatestek! Az új LED panelek két különálló LED sort használnak a világításra, az első, nagyobb fényerejű szokásos módon lefelé világít, míg a második, kisebb fényerejű a LED panel oldalán elhelyezett opál keretet világítja meg! A lámpatestek így nem csak lefelé, hanem oldalra is világítanak, növelve ezzel a szobába szórt fényt és a belső tér eleganciáját.

A dekoratív LED lámpatestek alkalmazása

A változatos megjelenésű LED mennyezeti világítótestek a hétköznapi emberek lakásaiban is egyre többször feltűnik. A LED paneleket már nemcsak az irodákban, munkahelyeken, modern és minimal enteriőrökben szerelik fel, hanem egyre több lakótelepi lakásba is ezeket választják a fővilágításhoz.

Ebben a lámpatestben a LED panel kis helyigénye és alacsony áramfogyasztása egyesül a falon kívülre szerelt lámpatest használhatóságával, amelyet megkoronáz a világító keret! Az oldalirányba is világító LED panel azon vásárlók tetszését is elnyerheti, akiknek a panelek letisztult formája eddig túl egyszerűnek tűnt! Most végre díszíti is otthonunkat a világítótest, nemcsak fénnyel látja el!

Falon kívüli LED panelek oldalvilágítással

A LED panelek kiváló hatékonyságú SMD 3518-as Chip On Board LED fényforrást kaptak, mely biztosítja a hosszú élettartalmat, a nagy fényerőt és a magas színvisszaadási indexet. A vastag alumínium palást két oldalán elhelyezett LED chipek hűtése megoldottnak látszik, a masszív anyaghasználat biztosítja a keletkezett hő megfelelő elvezetését.

Falon kívüli LED panelek oldalvilágítással

Ezekből az oldalvilágítós LED panelekből 3 különböző teljesítményű változat áll jelenleg rendelkezésre, mely teljesítményekkel együtt a panelek külső mérete is növekszik. A vastagság minden esetben ugyanúgy 38 mm. A teljesítményt tekintve 8 Watt (6+2), 15 Watt (12+3) és 22 Watt (18+4) között érhetőek el, melyek sorban egy 24 Wattos, 45 Wattos és 66 Wattos kompakt fénycsöves, vagy egyenes fénycsöves lámpatest megvilágítási értékeit hozzák.

A cikk megjelenésének időpontja: 2015. szeptember 15. Lehetséges, hogy a fenti információk már nem aktuálisak, illetve a termékek ára, elérhetősége időközben megváltozott.

Vásárlói képek

Panel lakás fürdőszobájában tökéletes temészetes fényt ad a 4000K-es fali lámpa.Panel lakás fürdőszobájában tökéletes temészetes fényt ad a 4000K-es oldalvilágítós LED panel.Mennyezeti ledes lámpaModern megvilágítás LED panellel

2 vélemény, értékelés

#1 - Müller Péter
2015/11/02, 21:01
Tisztelt Cim!

Pont panelház előszobájába (és esetleg konyhájába) keresnék világítótestet. Az előszoba 1,20x3,40 méretű, a konyhába egyébként pult alá is tervezek alu profilban led szalagot.
Elég lehet egy ilyen lámpatest a mennyezetek közepére? A jelenlegi 15W-os oldalfali kompaktot nem minősíteném a számomra gyatra fényereje (600 lm) miatt.
#2 - Tályai Péter
2015/11/03, 08:27
Tisztelt Müller Péter!

Az egyszerű számolhatóság kedvéért azt szoktuk tanácsolni a vásárlóinknak, hogy négyzetméterenként 2-3 Wattnyi led világítással számoljanak. Ezek alapján a 4 négyzetméteres előszobába 8-12 Wattnyi led világítást kellene beépíteni. A 15 Wattos verzióban a lefelé világító rész pontosan 12 Wattos, tehát az megfelelő lehet ide.

Remélem tudtam segíteni!

Új vélemény, értékelés írása

×

×

    Asztali nézet megjelenítése