Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Falon kívüli LED panelek oldalvilágítással

Frissítve: 2015 szeptember 16, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
Falon kívüli LED panelek oldalvilágítással

Megérkeztek a legújabb dizájnnal rendelkező energiatakarékos, mennyezeti lámpatestek! Az új LED panelek két különálló LED sort használnak a világításra, az első, nagyobb fényerejű szokásos módon lefelé világít, míg a második, kisebb fényerejű a LED panel oldalán elhelyezett opál keretet világítja meg! A lámpatestek így nem csak lefelé, hanem oldalra is világítanak, növelve ezzel a szobába szórt fényt és a belső tér eleganciáját.

A dekoratív LED lámpatestek alkalmazása

A változatos megjelenésű LED mennyezeti világítótestek a hétköznapi emberek lakásaiban is egyre többször feltűnik. A LED paneleket már nemcsak az irodákban, munkahelyeken, modern és minimal enteriőrökben szerelik fel, hanem egyre több lakótelepi lakásba is ezeket választják a fővilágításhoz.

Ebben a lámpatestben a LED panel kis helyigénye és alacsony áramfogyasztása egyesül a falon kívülre szerelt lámpatest használhatóságával, amelyet megkoronáz a világító keret! Az oldalirányba is világító LED panel azon vásárlók tetszését is elnyerheti, akiknek a panelek letisztult formája eddig túl egyszerűnek tűnt! Most végre díszíti is otthonunkat a világítótest, nemcsak fénnyel látja el!

Falon kívüli LED panelek oldalvilágítással

A LED panelek kiváló hatékonyságú SMD 3518-as Chip On Board LED fényforrást kaptak, mely biztosítja a hosszú élettartalmat, a nagy fényerőt és a magas színvisszaadási indexet. A vastag alumínium palást két oldalán elhelyezett LED chipek hűtése megoldottnak látszik, a masszív anyaghasználat biztosítja a keletkezett hő megfelelő elvezetését.

Falon kívüli LED panelek oldalvilágítással

Ezekből az oldalvilágítós LED panelekből 3 különböző teljesítményű változat áll jelenleg rendelkezésre, mely teljesítményekkel együtt a panelek külső mérete is növekszik. A vastagság minden esetben ugyanúgy 38 mm. A teljesítményt tekintve 8 Watt (6+2), 15 Watt (12+3) és 22 Watt (18+4) között érhetőek el, melyek sorban egy 24 Wattos, 45 Wattos és 66 Wattos kompakt fénycsöves, vagy egyenes fénycsöves lámpatest megvilágítási értékeit hozzák.

Vásárlói képek

Panel lakás fürdőszobájában tökéletes temészetes fényt ad a 4000K-es fali lámpa.Panel lakás fürdőszobájában tökéletes temészetes fényt ad a 4000K-es oldalvilágítós LED panel.Mennyezeti ledes lámpaModern megvilágítás LED panellel

2 vélemény, értékelés

#1 - Müller Péter
2015/11/02, 21:01
Tisztelt Cim!

Pont panelház előszobájába (és esetleg konyhájába) keresnék világítótestet. Az előszoba 1,20x3,40 méretű, a konyhába egyébként pult alá is tervezek alu profilban led szalagot.
Elég lehet egy ilyen lámpatest a mennyezetek közepére? A jelenlegi 15W-os oldalfali kompaktot nem minősíteném a számomra gyatra fényereje (600 lm) miatt.
#2 - Tályai Péter
2015/11/03, 08:27
Tisztelt Müller Péter!

Az egyszerű számolhatóság kedvéért azt szoktuk tanácsolni a vásárlóinknak, hogy négyzetméterenként 2-3 Wattnyi led világítással számoljanak. Ezek alapján a 4 négyzetméteres előszobába 8-12 Wattnyi led világítást kellene beépíteni. A 15 Wattos verzióban a lefelé világító rész pontosan 12 Wattos, tehát az megfelelő lehet ide.

Remélem tudtam segíteni!

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése