Kifutó termékek 20-50% kedvezménnyel!

Belső csúszású függönykarnis: ALU-Design

Frissítve: 2015 július 29, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
Belső csúszású függönykarnis: ALU-Design

A minimal design stílusú függönykarnisok választékát ismét bővítettük! Az ALU-Design fantázianevű karnis család szögletes formái ideális kiegészítői a minimalista stílusú belső tereknek. A minőségi anyagválasztás és az egyszerű szerelhetőség mellett a speciális belső csúszású sín emeli ki ezt a függönykarnist az egyébként is széles választékból. A belső csúszású sín biztosítja, hogy a függönyt tartó akasztók a karnisrúd teljes végén mozgathatóak, ellenben a hagyományos rúdkarnisokkal, ahol a mennyezeti vagy oldalfali tartószerkezet általában megakadályozza ezt.

Az ALU-Design karnis család fekete és szürke színben érkezik. A tartószerkezetek lehetnek oldalfaliak és mennyezetiek is, illetve bármely színből és típusból kialakítható egy vagy kétsoros kivitel is. A mennyezeti tartószerkezettel akár kettőnél több soros függönyrendszerek kialakítására is lehetőség nyílik: egyszerűen csak több tartót kell a plafonra szerelni, és máris tetszőleges számú függönysín helyezhető el.

Az alumínium alapanyagnak és a nagy teherbírású X csúszkáknak köszönhetően a karnis jól terhelhető, nagyobb súlyú függönyök is elhelyezhetőek rajta. A család négy különböző rúdhosszúságban kapható: 120 cm, 160 cm, 200 cm és 240 cm. Abban az esetben, ha a leghosszabb méret sem elegendő, létezik a karnisokhoz toldóelem, mellyel a hosszúság tetszőleges számú sínnel növelhető. A függönyök áthúzása ebben az esetben is biztosított a toldott részre, a sín belső csúszását a toldás nem akadályozza.

A belső nútos alumínium karnis praktikus lehet például abban az esetben, amikor szűk helyre kell karnist beépíteni és a teljes hosszon szeretnénk mozgatni a függönyanyagot, anélkül, hogy azt a tartókonzol megszakítaná vagy megakadályozná! Mindemellett az alu-design karnisok dekoratív megjelenése egyben díszítheti is a szobát, ugyanakkor a belső sínes kialakítás végett mégis a függönysínhez hasonló módon működő függönytartó szerkezetet kapunk.

Az ALU-design karnisok nagyszerűek minimal és modern stílusú otthonokba, ahová jól illeszkedhet az elegáns fekete, illetve a mindenhez passzoló szürke színeivel! Nappaliban, hálószobában, konyhában is jól mutathat, de akár irodákba is felszerelhető!

A cikkhez kapcsolódó termékek

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése