Kifutó termékek 20-50% kedvezménnyel!

Asfora szerelvények a Schneider Electrictől

Frissítve: 2015 július 14, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Asfora szerelvények a Schneider Electrictől

Villamossági szerelvények - mindennapi nevén konnektorok és villanykapcsolók - minden épületben találhatóak. Új szerelvények beszerzésére kerülhet sor például komplett lakásfelújítás, építés, festés, átrendezés, stílusváltás és meghibásodás, baleset miatt is. Ilyenkor kell döntenünk, hogy milyen szerelvények szolgáljanak minket a hétköznapokban, melyre választ adhat a Schneider Asfora családja!

A Schneider Electric a világ egyik vezető vállalata a villamosipar területén. A lakossági felhasználóknak, családi házak és többlakásos lakóépületek részére is alkalmas az újonnan bevezetésre kerülő Asfora szerelvénycsalád, amely a 2015-ben kivezetésre kerülő Anya családot váltja fel!

Az Asfora termékcsalád fő jellemzője, hogy süllyesztett beépítésű, ezáltal új építésű lakás esetén már jó előre ki kell gondolni a szerelvények helyét. Ugyanis egy kész házban, egy könnyűszerkezetes építményben utólag már nem olyan egyszerű falat vésni és süllyesztett szerelvényt elhelyezni, mint például egy téglafal esetében. Az Asfora család süllyesztett kialakításából adódóan bármely térben diszkréten jelenik meg!

Világítás és komfort: Redőnyvezérlő: Adjon teret a természetes fénynek egy gombnyomással. 
Jelzőfényes kapcsoló: A sötétben is könnyen megtalálhatóak a kapcsolók. Fényerőszabályzó: Állítsa be a hangulatának megfelelő fényerősséget és spóroljon a villanyszámláján. RJ45 informatikai aljzat: Egyszerű csatlakozási lehetőség telefon, TV, PC vagy játékkonzolok számára.

A legtöbb vevő a villamos szerelvény külső megjelenése alapján dönt. A Schneider Asfora termékeket a minimalista design és a modern színvilág teszi különlegessé! A letisztult forma a szögletességben testesül meg, amely által modern és minimalista lakóotthonok tökéletes kiegészítője lehet.

A hagyományos fehér és bézs színű kapcsolók mellett a divatos alumínium, acél, bronz és antracit színű elemek is megtalálhatóak a rendszerben, mellyel egyedivé tehető a lakótér! A sötét színű kapcsolók, dugaljak és egyéb szabályzók fehér falon nagyon jól mutatnak, elegáns és komoly hatást keltenek, így ezek is népszerű tagjai az Asfora famíliának.

Az Asfora kapcsolócsalád rendelkezik minden alapvető funkcióval, amelyre egy átlagos családi házban, irodában szükség lehet:
- egy- és kétpólusú kapcsolók
- csillár-, váltó-, keresztkapcsolók
- villanykapcsolók jelzőfényes változatban is
- dugaszolóaljzatok, konnektorok
- csatlakozóaljzatok (antenna, telefon, informatikai, telefon/informatikai kombinált, hangszóró)
- redőnykapcsoló, fényerőszabályzó

A csatlakozási pontok biztonságos kialakításának köszönhetően maximális érintésvédelmet nyújtanak a szerelvények. A rögzítőkörmök végei műanyag bevonattal ellátottak, a sérülések elkerülésére. Az Asfora család a Schneider Electric megszokott,
kiváló minőségét kínálja.

A fehér és bézs alapszínben kínált műszaki megoldásokat kompletten, vagyis kerettel együtt szállítja a gyártó, míg a modern színek (alumínium, acél, bronz és antracit) külön vásárolhatóak meg a rendelkezésre álló betét- és keretválasztékból igény szerint, kinek mi tetszik jobban! A bronz, acél, antracit és alumínium színeknél tehát mindenképpen szükséges a keret vásárlása is, mert azt a csomagolás nem tartalmazza! Többszörös sorolás esetén vízszintesen 6-ig, függőlegesen 3-ig kínálnak megoldásokat mind a 6 színben.

A Schneider Asfora elektromos szerelvények magas minőségű, masszív anyagból készülnek, amelyek nem deformálódnak és idővel sem sárgulnak meg. A mechanizmusok/betétek azonosak az Anya családban már ismert és kedvelt megoldásokkal, így azok megfelelnek a Schneider Electric legmagasabb minőségi követelményeinek, illetve a hatályos előírásoknak is. IP20-as védettségű tagjai házfelújítás és új építésű ingatlan esetében is ideális választásnak bizonyulnak!

A cikkhez kapcsolódó termékek

Vásárlói képek

Fali konnektor, melyről most karácsonyi világítás üzemelAsfora vakfedél bútorlap falburkolatonModern konyha 3 wattos led spotlámpákkalModern konyha funkcionális és díszfényt adó led szalagokkalModern konyha: barna-fehér szekrény, konyhasziget, függőlámpák, ledes pultfényAsfora fehér vakfedél, 4-es sorolókerettelAsfora Bronz sorolókeret, mellette LED távirányítóVécé melletti villanykapcsolóKijárati ajtó mellett villanykapcsoló és dugaljVécé villanykapcsoló

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése