Alumínium függönysínek, akár egyedi méretre is!

Hozzáadva: 2015 május 07, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek
Alumínium függönysínek, egyedi méretre is!

Minimal design függönykarnisok: Slim-line

A minimalista stílus kedvelői örömmel fogják fogadni új termékcsaládunkat a Slim-line alumínium függönysíneket. A jelenleg létező legdiszkrétebb, legvékonyabb függönykarnist mutathatjuk ugyanis most be, melynek vastagsága mindössze 7 mm! Az újdonságok a már megszokott 1, 2 és 3 soros kivitelben érkeznek.

Nem titkolt módon az új függönysín család a műanyag mennyezeti síneknek állít konkurenciát, tegyük hozzá: igen jó eséllyel! Mérettől függően megegyező áron, vagy alig drágábban a műanyag helyett már alumínium alapanyagból is meg tudjuk vásárolni a függönysíneket. Az alumínium függönysínek tartósabbak, erősebbek műanyag társaiknál, azonban ennél fontosabb, hogy a hagyományos fehér szín mellett az igen elegáns szürke (eloxált alumínium) színben is elérhetőek. Még kellemesebb az, hogy a szürke szín felár nélkül érhető el, azaz éppen annyiba kerül, mint fehér színű társai.

Alumínium sínkarnis kiegészítők

Természetesen cégünk hozzáállásához híven, most is igyekszünk teljes megoldást nyújtani, azaz minden szükséges kiegészítő megvásárolható az alumínium sínekhez is, akár csak műanyag társaikhoz. A kiegészítők között megtalálhatóak az elegáns kivitelű véglezáró elemek akár szürke, akár fehér színben, a nagyon könnyen kezelhető, sínben könnyen csúszó csipeszek, csúszkák és egyéb függöny rögzítő kellékek.

Természetesen nem kell lemondanunk a toldásról sem, igény szerint toldóelem közbeiktatásával hosszabbíthatjuk meg a függönysíneket. A toldóelemeket ráadásul ennél a karnis típusnál 4 db imbusz csavarral rögzíteni is tudjuk, biztosítva ezáltal, hogy a két összetoldott mennyezeti sín biztosan ne mozduljon el.

A félköríves lezárók is ugyanúgy megtalálhatóak, így ennél a karnis típusnál sem kell lemondanunk arról, hogy a legkülső (sötételő) függönyt befordítsuk, és a falig ütközésig elhúzzuk, kizárva ezzel az oldalról beszűrődő fényt.

A karnisok rögzítéséről a mennyezeti tartóelemek gondoskodnak, melyek nagyon ötletesen vannak kialakítva. A tartóelemeket a mennyezetre kell fúrni, majd a függönysínt a helyére illeszteni, ezután pedig a mennyezeti tartó fülét elforgatva lehet rögzíteni a karnisokat. Ezáltal a függönysínek percek alatt felszerelhetőek, a leszerelésük pedig csak egy pillanat. Ez alapesetben ritkán szükséges, azonban kisebb síneknél a függöny mosása után a függöny visszaakasztása akár az asztal mellett is elvégezhető, majd egyszerűen a sínnel együtt egyszerre visszahelyezhető a mennyezetre.

Alumínium függönysínek kiegészítői

Függönysínek egyedi méretre gyártása - házhoz szállítással

A Slim-line alumínium sínek standard méretei a 150 cm, a 200 cm és a 250 cm hosszúság. Azonban a 2 soros kivitel rendelkezésre áll 6 méteres szálhosszban is, melyet tetszőleges méretre tudunk gyártani kedves vásárlóink részére. A 250 cm alatti méretek esetén a gyártási ár általában magasabb mint a standard méretek, így érdemesebb ilyenkor azokat választani és a helyszínen levágni belőlük, amennyi szükséges. A 250 cm feletti méretekre azonban csak az egyedi gyártás a megoldás, de ezeket is igen jó áron meg tudja rendelni cégünktől. Sőt! Akár standard, akár egyedi méretről legyen szó, a karnissíneket az ország egész területére le tudjuk szállítani!

A cikk megjelenésének időpontja: 2015. május 7. Lehetséges, hogy a fenti információk már nem aktuálisak, illetve a termékek ára, elérhetősége időközben megváltozott.

Vásárlói képek

Kék horoszkópos függöny szürke függönysínenGipszkartonos mennyezet alig látható karnissalKarnis rejtett mennyezeti tartóval (a tartó alig látható, de pirossal bekarikáztam amennyi látható belőle)Karnis rejtett mennyezeti tartóvalSlim Line függönysínekTökéletesen bevált az X függönycsúszkaEgysoros függönysín X csúszkával

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

×

    Asztali nézet megjelenítése