ANRO ajándékutalvány - kiváló ajándékötlet szerettei vagy üzleti partnerei számára

Természetes fehér LED szalagok

Frissítve: 2015 április 21, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Természetes fehér LED szalagok

Kínálatunkból eddig hiányoztak a meleg fényű és hideg fényű LED szalagok közötti átmenetet képező természetes fehér fényt sugárzó LED szalagok. A mai napon azonban négy típussal jelentkezünk, melyek mindegyike 4500 Kelvin színhőmérsékletű!

A típusok között megtalálhatunk majd minden kategóriát lefedő típust:

Milyen az a természetes fehér fény?

Sokszor felmerül a kérdés a színhőmérsékletekkel kapcsolatban, hogy a különböző elnevezések mit is jelentenek. A meleg és a hideg fehér fényt viszonylag egyszerű bemutatni, hiszen a meleg fehér fény általában a hagyományos izzólámpákkal (~2700 Kelvin), illetve a halogén izzókkal (~3000 Kelvin) megegyező szín. A hideg fehér színhőmérsékletet néhány évvel ezelőtt még a xenon lámpák kékes fényéhez hasonlítottuk, azonban a színhőmérséklet és a színvisszaadási index is sokat alakult ez idő alatt. Európai piacon tehát a hideg fehér manapság a hófehér fényt jelenti: se sárgás, se kékes árnyalat nem nagyon fedezhető fel benne,általában 5500-6000 Kelvin közötti színhőmérsékletről beszélhetünk.

A természetes fehér fény pedig e két érték között helyezkedik el, 4500 Kelvines színhőmérséklettel. A termékfotókon igyekszünk szemléltetni a különbségeket, azonban megpróbálunk egy élő példával szolgálni az alábbi képeken:

Lakás meleg fehér fényű LED szalag világítással:

Lakás meleg fehér fényű LED szalag világítással

Lakás természetes fehér fényű LED szalag világítással:

Lakás természetes fehér fényű LED szalag világítással

Lakás hideg fehér fényű LED szalag világítással:

Lakás hideg fehér fényű LED szalag világítással

Természetesen nem volt annyi eszem, hogy mindhárom képet pontosan egy állásból készítsem el, de a lényeg ettől függetlenül jól látható. Megfigyelhető továbbá az is, hogy milyen iszonyatos hangulati különbségek vannak a különböző színhőmérsékletek között, így érdemes alaposan átgondolni a döntést vásárlás előtt.

Általában meleg fehér fényű LED szalagot szoktunk ajánlani otthoni környezetbe, illetve hideg fehéret üzleti, irodai környezetbe. Az új természetes fehér fényű LED szalagok mindkét helyre megfelelnek, érdemes lehet megfontolni ezeket a típusokat is. Vásárlás előtt tekintsék meg igen széles választékunkat, hiszen több mint 60 típusú LED szalagból válogathatnak, melyek mindegyike raktárról elérhető, akár másnapra le tudjuk szállítani az ország egész területére.

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

2 év 600 lumen
120 ledes
LED szalag beltéri 3528-120 (12 Volt) - természetes fehér DEKOR! 7.2 Watt Természetes
V-TAC
LED szalag beltéri 3528-120 (12 Volt) - természetes fehér DEKOR!
Raktáron: 147 méter

Ár: 510 Ft /méter

2.

2 év 300 lumen
60 ledes
LED szalag kültéri 3528-60 (12 Volt) - természetes f. DEKOR! 5 m 4.8 Watt Természetes
V-TAC
LED szalag kültéri 3528-60 (12 Volt) - természetes f. DEKOR! 5 m
Raktáron: 39 tekercs

Ár: 1 645 Ft /tekercs

Vásárlói képek

Egy nagy nappaliban sok lámpára és fényre van szükség, ha szeretnénk jól látni. Nappali világítás és tévé háttérfal világítás gipszkarton előtétfalba szerelt led szalaggalSzögletes alakú falon kívüli spotlámpák fekete színben a modern dizájn jegyébenKészülőben a hálószoba: LED világítás süllyesztve, felületre szerelve és függesztve isBoros polc led világítással Terasz világítás fogópárra szerelt ledekkelMopa pavilon a Construma kiállításon: a led világítás kiemeli a falpanelek textúrájátZsindelytetős kerti pad (BTS kerti bútor)Filagória LED szalaggal megvilágítvaKerti sörpad nyáron világosban-napsütésben

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése