Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

A legsűrűbb LED szalag: 204 db LED/méter

Frissítve: 2015 április 21, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
A legsűrűbb LED szalag

LED szalag kínálatunk tovább bővül ebben a hónapban is, ráadásul egy igazi kuriózummal jelentkezünk: a legsűrűbb LED szalaggal. Az SMD 3014-es Chip On Board LED chipekkel készülő LED szalagon méterenként 204 darab LED került beépítésre! Ez a nagy sűrűség olyan esetekben kifejezetten hasznos, amikor a megvilágított felület és a LED szalag között nagyon kevés a hely. Ezzel a LED szalaggal ezekben az esetekben is teljesen homogén megvilágítás hozható létre. Kifejezetten ajánlott opál burás alumínium profilokhoz!

A cikk írásának időpontjában még csak a 4500 Kelvines színhőmérsékletű természetes fehér fényű szalag van raktáron, de az elkövetkezendő hetekben várjuk a 3000 Kelvines meleg fényű, és a 6000 Kelvines hideg fényű típust is.

A LED szalag teljesítménye 15 Watt méterenként, azaz egész tekercsben (5 méter) felhasználva érdemes mindkét végén betáplálni a LED szalagot a teljes fényerő eléréséhez.

A Chip On Board ledeknek köszönhetően a melegedéssel sincs probléma, azonban érdemes ezeket is hővezető felületre építeni. Az áruházunkban kapható LED szalaghoz való alumínium profilok kifejezetten ajánlottak ezekhez a LED csíkokhoz. Már a legkisebb belső méretű opál profilban is összefüggő, homogén fényt adnak ezek a LED szalagok, köszönhetően annak, hogy a ledek egymástól ~3 mm távolságban kerültek felszerelésre.

A nagy LED számnak van még egy kedvező tulajdonsága: mivel a 12 Voltos LED szalagok 3 ledenként vághatóak és ez a LED szalag igen sűrű, itt a vághatóság ~1,5 cm-ként lehetséges. Azaz eddig ez a legpontosabban méretre szabható LED csík a kínálatunkban!

Vásárlói képek

Terasz világítás fogópárra szerelt ledekkelMopa pavilon a Construma kiállításon: a led világítás kiemeli a falpanelek textúrájátZsindelytetős kerti pad (BTS kerti bútor)Filagória LED szalaggal megvilágítvaKerti sörpad nyáron világosban-napsütésbenKerti pad 1 méternyi 3014-es ledszalaggal esti hangulatfénynekBTS kerti bútor 8 személyes sörpad extra LED világítássalKonyhai pult, magasabb könyöklőre szerelt led szalagos világítássalKonyhai pultvilágítás 20W/méter LED szalaggalÁtlátszó takaróburás led profil, méterenként 204 db 3014SMD leddel.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése