Hónap képe - március

Hozzáadva: 2015 március 30, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
Hónap képe - március - Styleyacht Kft. - hajóbelső LED szalaggal

Az év végi nyereményjáték helyett az idei évben egy új, havi rendszerességgel megrendezett nyereményjátékot vezettünk be: ez a hónap képe. A lényege ugyanaz: a megvásárolt termékekről fényképet visszaküldők között ajándékot sorsolunk, azonban nem egy nyereményt az év végén, hanem minden hónapban egyet-egyet.

Az első sorsolást ma tartottuk ebben az évbe, lévén a nyereményjáték kiírása alig több mint egy hónapja született meg, azonban mindenki részt vett rajta, aki a decemberi fotópályázat óta képeket töltött fel a Referenciák közé.

Ebben a hónapban a Styleyacht Kft-nek kedvezett a szerencse, akik hajók építésével foglalkoznak, és előszeretettel építik be energiatakarékos LED szalagjainkat jachtok külső és belső világítására. A fenti kép nagyítható változatát a Referencia képek között tekinthetik meg, illetve a további fotók is itt találhatóak melyet vásárlóink töltöttek fel a nálunk vásárolt termékekről.

A nyertesnek gratulálunk, a mai napon postára adjuk nyereményét, 1 db akkumulátoros 10 Wattos LED reflektort! Azonban továbbra is várjuk az új fotókat, hiszen ez a nyereményjáték év végéig tart, és minden hónapban megrendezzük, lehet, hogy áprilisban éppen Önre mosolyog a szerencse!

A cikk megjelenésének időpontja: 2015. március 30. Lehetséges, hogy a fenti információk már nem aktuálisak, illetve a termékek ára, elérhetősége időközben megváltozott.

Ehhez a cikkhez jelenleg nincs hozzázólás.

Új hozzászólás elküldéséhez bejelentkezés szükséges.
Új hozzászólás írása

×

Asztali nézet megjelenítése