Olcsó kültéri LED szalagok érkeztek!

Hozzáadva: 2015 március 09, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
Olcsó kültéri LED szalagok érkeztek!

A pénteki napon megérkeztek a kedvező árú, normál fényerejű, IP65-ös vízvédelemmel rendelkező kültéri LED szalagjaink! Az újdonságok csak 5 méteres tekercsben vásárolhatóak meg, de az áruk így is ellenállhatatlan! Az új típusok között a 60 ledes SMD 3528-as LED szalagok minden színe, illetve a méterenként 60 db SMD 5050-es leddel szerelt LED szalagok meleg-, hideg fényű és változtatható színű (RGB) típusai szerepelnek.

A termékek raktárról elérhetőek a készlet erejéig, azonban a készlet kifutása után is viszonylag rövid határidőre be tudjuk szerezni ezeket a LED szalagokat, ugyanezen az akciós áron, külföldi partnerünk készletének erejéig!

A cikk megjelenésének időpontja: 2015. március 9. Lehetséges, hogy a fenti információk már nem aktuálisak, illetve a termékek ára, elérhetősége időközben megváltozott.

Vásárlói képek

Konyhapult és szekrény világítás LED szalaggal 2Konyhapult és szekrény világítás LED szalaggal 3Kávéfőző víztartály világítás LED szalaggal 1Kávéfőző víztartály világítás LED szalaggal 2Coca Cola tábla háttérvilágítása hidegfehér LED szalaggalCoca Cola tábla reklámtábla LED szalagos háttérvilágítássalAnyum szülinapi ajándéka egy éjjeli lámpa. A természetben megtalálható fa és a modern led szalag egyedülálló párosítása.Anyum szülinapi ajándéka: éjjeli lámpa. Ledes szalag faágakon.Garázsajtó megvilágítás - a sötétben is tudjuk, hová kell a kocsival beállniGarázsajtó dekor - ledes megvilágítás a garázskapura

Ehhez a cikkhez jelenleg nincs hozzázólás.

Új hozzászólás elküldéséhez bejelentkezés szükséges.
Új hozzászólás írása

×

×

    Asztali nézet megjelenítése