Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

Fa függönykarnis szettek - Lugano 28 mm

Frissítve: 2017 február 15, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
Fa függönykarnis szettek - Lugano 28 mm

A függönykarnisok minden otthonban megtalálhatóak, megjelenési formáját pedig a szükséges funkcióhoz, a belső tér stílusához is igazíthatjuk. A kínálatunkba érkezett Lugano fa karnisok anyaga valódi fa, ezáltal felidézve a természetet, amely minden otthonban melegséget biztosít!

A fa karnisokkal szebbé tehetjük a nappalinkat, a hálószobánkat, de sok helyen láthatjuk éttermekben, vendéglőkben, csárdákban, falusi szálláshelyeken, klasszikus és rusztikus stílusú helyiségekben is felszerelve! A fa karnis nemcsak dísze lehet a szobának, hanem tartós és minőségi eleme is az árnyékolásnak.

Az egysoros kivitelben megvásárolható Lugano karnisgarnitúrák alkalmasak a függönyök megtartására, sötételő vagy fényáteresztő függönyanyagokhoz is megfelelő választás. A fa rúdkarnis egyik legszebb tulajdonsága, hogy látható, ezáltal nemcsak az árnyékolás feladatát teljesíti, hanem a belső tér szépségét is fokozhatja. A többféle színben megvásárolható függönykarnisok még inkább harmóniába hozhatóak a lakás többi részével, ily módon dekoratív szereppel bír a megfelelően kiválasztott karnis.


Milyen színű legyen a fa karnis?
A fenyő és a natúr színű karnis szinte bárhová felszerelhető, neutrális színével a modern és a klasszikus enteriőrökben is kellemes látványt biztosít. A sötétbarna dió színű karnis karakteres árnyalatával feltűnő pontja lehet lakásunknak, míg a vöröses-narancsos-barnás árnyalatú cseresznye karnis az igényes bútorok között is helyt áll.

Mit tartalmaz a Lugano fa karnis szett ára?
A Lugano fa karnisszett kompletten érkezik, azaz a 120-160-210-250-300 cm hosszúságú készletek tartalmazzák a megfelelő mennyiségű függönykarikát, akasztót, végzáró elemet, tartókonzol és természetesen magát a karnis rúdját! Az oldalfalra szerelhető 120 cm, 160 cm, 210 cm hosszúságú szettek 2 darab konzolt tartalmaznak. Azonban a 250 cm és 300 cm hosszúságú garnitúrák már 3 darab falitartóval vannak összecsomagolva, mert ez utóbbi méretnél a csak a széleken felszerelt konzollal megtartva saját súlyától is elhajolhat a karnisrúd. Ezt megelőzvén a két és fél, illetve a három méteres garnitúrákban plusz 1 darab konzol található a stabil rögzítés végett.

Honnan tudom, hogy mekkora karnisra van szükségem?

Régi függönykarnis cseréjekor vagy új függönykarnis vásárlásakor is szükséges pontosan felmérnünk, hogy mekkora rúdra van szükségünk. A minimum méretet az ablak szélessége adja meg, ahhoz azonban, hogy megfelelően tudjuk a függönyt használni, például oldalra kihúzni (ablaknyitáshoz, napfény beeresztéshez), szükséges oldalanként 15-40 cm-es távolságot hagyni. Ezen kívül a rudak végét díszítő elemek is foglalnak el minimális helyet, ezt szintén be kell számítanunk a helyigénybe. A függönykarnis méretének kiválasztásához egyik régebbi cikkünkben is találhat útmutatásokat: Milyen hosszú karnist vásároljak?

Hogyan tartsam tisztán a fa függönykarnist?
Időnként nedves ruhával áttörölgetve vagy tollseprűvel leporolva tisztán tarthatjuk felületét, így fenntarthatjuk függönykarnis újszerű csillogását!


Ha Önnek is elnyertét tetszését a stílusos Lugano fa rúdkarnisok, tekintse meg a teljes választékot: Fa függönykarnis garnitúrák.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése