Kifutó termékek 20-50% kedvezménnyel!

Akkus LED reflektor

Frissítve: 2015 február 13, péntek Magazin: Bemutatók, tesztek
Akkus LED reflektor

A ledes reflektorokat már jól ismerjük, hiszen alacsony áruk miatt egyre gyakrabban használják mindenféle beltéri és kültéri világítási feladatra. A 230 volt hálózati áramról működő LED reflektorokból választhatunk 10 és 100 watt közötti teljesítményű változatokat, emellett kínálatunkban a 12 voltos 10 wattos LED fényvető is elérhető. A választék bővítése kapcsán kerültek látótérbe az akkumulátorról működő 10 wattos COB LED reflektorok, amelyekkel praktikusan alakíthatunk ki helyi megvilágítást szinte bárhol!

A sárga váz és a fekete reflektor tekintetet vonzó színpárosítást alkot, amely az időjárás hatásainak is jól ellenáll. IP65 védettsége miatt esőben is kihelyezhető. A reflektorállvány a fényvető világítási irányának megváltoztatására is ad lehetőséget, ily módon kényelmesebb használatot ígér a hordozható, akkumulátoros 10 W LED reflektor. A COB LED fényforrás energiatakarékossága és a beépített Litium akkumulátornak köszönhetően a gyártó által megadott működési idő legfeljebb 180 perc.

A csomagban hálózati töltő és autós töltő is van, ezáltal akár menet közben is feltölthető a világítótest.

Az akkumulátoros LED reflektor nagyon jól használható minden olyan helyen, ahol nem áll rendelkezésünkre közvetlen áramforrás, vagy bonyodalmas lenne a hálózati betáplálás biztosítása. Ilyen lehet például bármilyen szabadtéri rendezvény, nyaralás, kirándulás, táborozás, horgászat, de az otthonunkban is szükségessé válhat az ideiglenes fényforrás például építkezés, lakásfelújítás, festés, helyreállítás, villanyszerelés alkalmával, de akár hajóban, lakókocsiban is használható.

A cikk írása után megérkezett az akkus LED reflektor 10 Wattos hideg fényű változata mellett a szintén hideg fényű 20 Wattos típus is!

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése