Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Fém függönykarnis szett: Zyl&Kugel

Frissítve: 2015 február 04, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
Fém függönykarnis szett: Zyl&Kugel

Fém függönykarnis szettbe csomagolva kiváló áron: Zyl&Kugel

A függönyök rögzítésére a legelegánsabb megoldás a mai napig a fém rúdkarnisok használata. A két különböző színnel és két különböző végzáróval érkező függönykarnis szettek tartalmaznak minden szükséges kiegészítőt a felszereléshez - így a legegyszerűbb választásnak minősülnek.

A mattkróm és antik réz színek bármilyen lakberendezési stílus mellett elegáns választásnak bizonyulhatnak, a végzárók egyszerűsége a minimal designt idézi.

A szettek 16 mm-es átmérőjű rudakat tartalmaznak!

Fém függönykarnisok felszerelése

A Zy és a Kugel fém függönykarnisokhoz oldalfalra való felszerelése nagyon egyszerű, mindössze két furatot kell készíteni az oldalfalon. A szett tartalmazza a felszereléshez szükséges tiplit és csavarokat is. Ez betonfalba megfelelő lehet, azonban téglafalba mindenképpen érdemes hosszabb tiplit és csavart használni.

A két oldalfali tartót felszerelésekor ügyeljen rá, hogy vízszintben legyenek, a valamelyik oldalra lógó karnis ugyanis nagyon csúnya. Az oldalfali tartók felszerelése után helyezze fel a rudat úgy, hogy arra már fel van akasztva a függöny is, majd az oldalfali tartóban húzza meg az imbusz csavarokat, hogy a rúd ne tudjon elmozdulni.

Fém függönykarnis felszerelése, rögzítése.

Fém karnis végdíszek

A szerelés utolsó lépése a végdísz felszerelése. A rúd egyik oldalára már gyárilag fel van szerelve egy végdísz, a másik oldalra pedig nekünk kell ráhúznunk, majd rögzítenünk egy imbusz csavarral.

Fém függönykarnis végdíszek.

Fém karnis méretek

A Zyl típusú karnisok 160 cm, 200 cm és 240 cm-es hosszban érkeznek, a Kugel család ugyanezekben a méretekben plusz megjelenik legrövidebb karnisként a 120 cm-es kivitel.

Természetesen mindegyik típus vágható, így ha nem talál megfelelő méretűt, válasszon eggyel hosszabbat, majd a végdíszt nem tartalmazó oldalán vágja rövidebbre.

A cikkhez kapcsolódó termékek

Vásárlói képek

Fém karnist választottunk a szobábaModern és szép ez a karnisKétirányba világító oldalfali ledes lámpa

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése