Fém szobrok - Alien, Predator....

Hozzáadva: 2008 augusztus 18, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
Alien és Predator fém szobor

A high-tech szobrászat első hazai képviselőit szeretném bemutatni a Banati’art team-et, akik vasból és acélból újraalkotják a mainstream sci fi figurákat: Jenei István alkotó-művész, Sós Miklós designer, Laczkó Balázs air-brush festő és Bánáti András szobrászművész - jegyezzük meg ezeket a neveket!

A világon összesen alig néhány helyen készítenek hasonló fém szobrokat, és mondhatjuk, hogy szerencsések lehetünk, hogy kis hazánkban is képviselik néhányan ezt a művészeti ágat. Akik közelebbi kapcsolatba kívánnak kerülni a szobrokkal: jelenleg (2008.08.18.) a Predator szobor a kecskeméti Plázában tekinthető meg vagy megvásárolható akár cégünknél is.

A predátor szobor alapja egy fémváz volt, a szobor részletei kartonpapírból készültek, majd a papírformákat vaslemezekből kivágták, kikalapálták, domborították és formára igazították. Így 2 hónap alatt készült az élethű harcos szobra. Az Alien szobor természetesen hasonló módon ám sokkal összetettebb munkafolyamatokon keresztül készült el.

A Banati’art team bármilyen extra ötlet elkészítését vállalja művészi kivitelben!
Skorpió szobor Alien szobor Alien szobor Alien szobor
Alien szobor Predator szobor Predator szobor Predator szobor
A cikk megjelenésének időpontja: 2008. augusztus 18. Lehetséges, hogy a fenti információk már nem aktuálisak, illetve a termékek ára, elérhetősége időközben megváltozott.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése